Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 21.5.

Novinky medzi svetlovodmi SUNIZER

Zverejnené: 9. 2. 2023

Sortiment svetlovodov SUNIZER, ktoré umožňujú privádzať prirodzené denné svetlo aj do priestorov, ktorých dispozícia neumožňuje inštaláciu okien, bol opäť obohatený o nové prvky. Tie spĺňajú všetky možné stavebné kritériá po stránke technickej i estetickej.

Nová ponuka zahŕňa aj kovové difúzory vyhraneného dizajnu, ktoré sú veľmi dekoratívnym doplnkom každého interiéru. Tieto difúzory predstavujú úplne nový druh stropného zakončenia svetlovodu SUNIZER. Ide o moderný prvok tvoriaci zaujímavý svetelný efekt. Pri výrobe tohto stropného difúzora bol kladený dôraz na detail a precízne spracovanie.

Vďaka pokroku vo vývoji svetelných zdrojov sú tieto difúzory vybavené integrovaným SMART LED osvetlením. Sám používateľ má možnosť navoliť si požadovanú intenzitu a teplotu osvetlenia, ale aj jeho farebné spektrum. Ovládanie prebieha jednoducho cez aplikáciu v mobilnom telefóne či inom smart zariadení. Ak je tento najmodernejší systém integrovaný v SUNIZERE, svetlovod svieti aj vo večerných hodinách, teda v čase, keď je slnko už za obzorom.

Voľba ideálneho svetlovodu

Ďalej bol sortiment svetlovodov rozšírený o nový typ SZ 1130 s priemerom potrubia 1130 milimetrov. Predstavuje vhodné riešenie pre priemyslové objekty, obchodné a kultúrne centrá, hotely a iné väčšie priestory. Pri návrhu denného osvetlenia tak nie je investor či architekt vďaka kompletnému radu SUNIZER a širokým možnostiam výberu nijako limitovaný.

Pozvánka

Rady by sme vás pozvali na juž tradičný veľtrh Strechy Praha, ktorý sa bude konať v termíne 9.–11. februára 2023 v PVA EXPO PRAHA Letňany. Tu vás radi privítame v expozícii našej spoločnosti ABC. Pre návštevníkov pripravujeme prezentáciu nainštalovaných tubusových svetlovodov SUNIZER so všetkými novinkami.

Autor: Jiří Kirch
Foto: ABC – American Bohemian Corporation s.r.o.
reklama

Nové

Tienenie ako dizajnový doplnok aj riešenie prehrievania budov či znižovanie emisii CO2

Tienenie ako dizajnový doplnok aj riešenie prehrievania budov či znižovanie emisii CO2

Zverejnené 21.5. Tepelný komfort a vhodné svetelné podmienky v komerčných aj rezidenčných budovách sú dôležité po celý rok. Kvôli klimatickým zmenám spôsobujúcim vyššie teploty či dlhšie a intenzívnejšie vlny horúčav budú v nasledujúcich desaťročiach značne narastať… ísť na článok

Podlahy na Zámočku zvládla až liata tepelná izolácia ThermoWhite

Podlahy na Zámočku zvládla až liata tepelná izolácia ThermoWhite

Zverejnené 18.5. Ide o objekt menom Zámoček v juhočeskej obci Újazd, ktorý dlho a mimo pozornosti len opustený chátral. Zámok ale budil záujem, ktorý nakoniec vyústil nielen do jeho architektonicky hodnotnej obnovy, ale aj do realizácie jeho kvalitnej a súčasnej… ísť na článok

Ako vybrať strešné okná?

Ako vybrať strešné okná?

Zverejnené 16.5. Strešné okná sú v súčasnosti populárne. Na trhu je veľké množstvo druhov strešných okien od rôznych známych aj menej známych výrobcov. Pri ich výbere musíme zvážiť nielen estetickú stránku, ale predovšetkým tú praktickú. Ohľad je potrebné brať na… ísť na článok

reklama