Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 28.3.

Český výrobca kúpeľňového nábytku predstavuje funkčné projektové riešenia

Zverejnené: 3. 7. 2020

Spoločnosť Dřevojas, na slovenskom trhu vystupujúca pod názvom Dreja, predstavuje každý rok na jar nový katalóg, prostredníctvom ktorého uvádza na trh nové dekory, umývadlá, doplnkové skrinky aj celé kolekcie kúpeľňového nábytku. Takisto je to aj tento rok. Český výrobca zo Svitav tentoraz navyše prezentuje aj do detailov navrhnutý a spracovaný kúpeľňový nábytok z radu Project a Silvio, ktoré vzbudzujú záujem či už dizajnom, tak sofistikovaným prevedením.

Kolekcia kúpeľňových skriniek Silvio je vyprojektovaná tak, aby esteticky zapadla aj do kúpeľne, ktorej dizajn bol určený už v predchádzajúcich fázach zariaďovania domu

Obe rady, o ktorých je tu reč, zaujmú svojím elegantným spracovaním a praktickosťou. Samozrejmosťou, na ktorú je zákazník Dreja už zvyknutý, je 5-ročná záruka, ktorá sa vzťahuje na obe kolekcie kúpeľňových skriniek. Predstavme si ich prednosti bližšie a poporiadku.

Veľké množstvo možností radu Project

Kolekciu s názvom Project možno stručne označiť ako dômyselnú. Je vyprojektovaná tak, aby esteticky zapadla aj do kúpeľne, ktorej dizajn bol určený už v predchádzajúcich fázach zariaďovania domu. Vďaka širokému sortimentu finálnych dekorov ju možno prispôsobiť takmer akémukoľvek interiérovému štýlu. Výrobca ponúka viac ako 24 farebných možností a vzorov, pričom na výber sú rozmanité dekory klasického dreva, trendy betónu či mramoru, minimalistický biely alebo béžový lak, lesk aj mat ... Zvoliť možno variabilne aj akýkoľvek odtieň zo vzorkovníkov RAL a NCS. Výsledný vzhľad závisí na voľbe investora. K individualite každého finálneho riešenia prispieva tiež možnosť voľby úchytiek z lesklých aj matných prevedení, na výber sú tiež rôzne tvary. Skrinky Project sú navrhnuté tak, aby perfektne pasovali k široko používaným a populárnym umývadlám Laufen Pro S či Grohe Essence (so šírkou 60 alebo 70 cm).

Skrinka Project predstavuje kvalitné, dizajnovo vycibrené a účelné projektové riešenie za neuveriteľne nízku cenu
Skrinka Project predstavuje kvalitné, dizajnovo vycibrené a účelné projektové riešenie za neuveriteľne nízku cenu

Nemenej užitočným benefitom kúpeľňovej skrinky z radu Project je jej tichosť, ktorá je dosiahnutá vďaka výbave tlmeným dovieraním značky Hettich, na ktoré sa dá 100% spoľahnúť. Nie je náhodou, že táto nemecká značka poskytuje na kovanie dokonca doživotnú záruku.

Popri svojej estetickej variabilite prekvapuje kolekcia Project aj veľkosťou úložného priestoru. Dizajnéri spoločnosti Dreja si dali pri jej vývoji záležať na tom, aby ponúkla maximum miesta na uschovanie či už drobných kozmetických potrieb, tak rozmernejších predmetov, napríklad čistiacich prostriedkov. Dosiahli tak veľkorysého vnútorného priestoru, ktorý je asymetricky rozdelený na vrchnú nižšiu a väčšiu spodnú zásuvku. Cena skrinky v katalógu je uvádzaná bez umývadla (umývadlo Laufen Pro S v ponuke Dreja nájdete, Grohe Essence je potrebné zakúpiť zvlášť).

Silvio za výhodnú cenu

Druhá tohtoročná produktová novinka spoločnosti Dreja, kolekcia Silvio, sa hodí najmä, (avšak nielen) do menších kúpeľní a zásluhou priaznivej ceny aj do objektov, v ktorých je potrebné zariadiť viac ako jednu miestnosť určenú k hygiene. Šírka skrinky 60 či 70 centimetrov dovoľuje vtesnať kúpeľňovú skrinku Silvio aj do stiesnenejších miestností, do ktorých však prinesie dostatok úložného priestoru. Aj viacčlennej rodine teda bohato postačí. A čo je na rade Silvio od českého výrobcu kúpeľňového nábytku úplne to najlepšie? Predstavuje kvalitné, dizajnovo vycibrené a účelné projektové riešenie za neuveriteľne nízku cenu.

V prípade Silvio nemožno, na rozdiel od radu Project, vyberať z nespočetného množstva dekorov či typov úchytiek. Design korpusu aj čela je čistých línií, v minimalistickom bielom prevedení so subtílnymi úchytkami na zásuvkách. Tie sú aj tu skonštruované nesúmerne. Silvio navyše ponúka tiež blendu (predné pevné čelo skrinky), vďaka ktorej lepšie vynikne forma jemnej a elegantnej úchytky, ktorá sa tak stáva "šperkom" tohto kusu nábytku.

Kúpeľňová skrinka Project v spojení s umývadlom Grohe
Kúpeľňová skrinka Project v spojení s umývadlom Grohe

Komplet vrátane umývadla

Benefitom, ktorý uľaví peňaženke majiteľa vybavovanej kúpeľne, je to, že v cene skrinky radu Silvio je zahrnuté aj populárne keramické umývadlo Q. Je snehobiele, elegantné a zároveň praktické. Ponúka zadnú odkladaciu plochu, naproti tomu boky sú až do "posledného centimetra" súčasťou misy. A členovia početnejších domácností iste veľmi radi počujú, že zásuvky sú vybavené tlmeným dovieraním. Buchnutie dvierkami či zásuvkou teda nehrozí, manipulácia so skrinkou je úplne tichá, nepočuteľná.

Vybavte si rovno celú kúpeľňu

Nechcete zostať len pri umývadlových skrinkách, ale vyriešiť rovno všetok kúpeľňový nábytok? Aj to je možné. V ponuke svitavského výrobcu nábytku nájdete aj zrkadlá alebo galerky (zrkadlové skrinky). K radám Project a Silvio perfektne sedí Galerka Q, však chybu neurobíte ani s ďalšími typmi. Pri výbere sa stačí riadiť svojimi požiadavkami - má mať galerka integrované osvetlenie? Vypínač? Zásuvku? Rampu alebo snáď niku? A ak potrebujete ešte viac úložného priestoru, zamerajte sa nakoniec aj na doplnkové skrinky. Môžu byť ľubovoľných tvarov a rozmerov...

Kúpelňová skrinka Silvio
Kúpelňová skrinka Silvio

Inšpirácia na webe

Inšpirujte sa na webových stránkach Dreja, objednajte si zadarmo katalóg priamo k vám domov alebo si ho prelistujte on-line. Ako už bolo spomenuté, popri projektových riešeniach v ňom nájdete množstvo ďalších kolekcií. Či už moderných, luxusných, hodiacich sa do veľkých priestranných kúpeľní, alebo do malých mestských bytov.

Autor: Petra Lustigová, redakčne upravila Helena Široká
Foto: Archív firmy Dřevojas
reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Zverejnené 26.3. Realizácia zeleného a udržateľného priemyselného parku Green Park Piešťany prebiehala od októbra 2021 v dvoch etapách. Moderný priemyselný komplex tvorí dvojica budov s celkovou rozlohou viac ako 27 000 m2. ísť na článok

reklama