Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 19.4.

Gira pre hotely

Zverejnené: 21. 7. 2015

Elektroinštalačné systémy pre inteligentné budovy od firmy Gira ponúkajú široké spektrum produktov pre viac komfortu, hospodárnosti a bezpečnosti aj pre hotely. Optimalizujú riešenie energií a pomáhajú znížiť prevádzkové náklady. Svojou rozmanitosťou dizajnu a funkčností sa hodia do každého prostredia.

Manažment inteligentných budov

Systémom GIRA Instabus KNX / EIB je možné realizovať manažment inteligentnej budovy v celom hotelovom zariadení, a tak sa postarať o nepretržité pohodlie a bezpečnosť. Automatické riadenie techniky v budovách pomáha znížiť personálne aj prevádzkové náklady podľa potreby.

Gira Control 19 Client

Control Client 19 ponúka svojim 19″ veľkým farebným dotykovým displejom pohodlný prístup do Gira Facility Serveru alebo do Gira Home Serveru 4 a funguje tak ako centrálna kontrolná a riadiaca jednotka pre všetku techniku v budove. Manažment hotelu tak môže kedykoľvek kontrolovať a riadiť techniku v budove a používať napr. rôzne online služby.

Funkcie vypínačových programov Gira

Vypínačové programy Gira zahŕňajú širokú škálu sortimentu a ponúkajú tak rôznorodosť inteligentných funkcií, ktoré vyhovujú vysokým nárokom hotelového zariadenia. Dajú sa nimi vybaviť najrôznejšie druhy miestností: izby pre hostí, predsiene, chodby aj schodiská, rovnako ako aj vstupné haly, reštaurácie, bary, kuchyne, konferenčné miestnosti aj kancelárie.

Funkcie vypínačových programov Gira
Funkcie vypínačových programov Gira

Vodotesné inštalácie dovnútra aj von

Do fitnessu, Wellnessu aj pre vonkajšie priestory hotelu je potrebná výkonná vodotesná elektroinštalácia. Vypínačový program GIRA TX_44 ponúka viac než 230 funkcií, od automatických vypínačov cez Keyless In funkcie až po elektronické riadenie žalúzií a tlačidlové senzory. Funkcie sú chránené proti možnosti prieniku vody, ostatným vplyvom aj proti krádeži.

Vypínačový program GIRA TX_44
Vypínačový program GIRA TX_44

Svetlo a energia vonku

Energia ukrytá v záhrade. Gira úsporné stĺpiky s ušľachtilou líniou, so svetelným dielcom sú kolom dokola chránené proti možnosti prieniku vody a ostaným vplyvom a umožňujú komfortné vybavenie vonkajších plôch hotela. Umožňujú inštalácie osvetlenia pre cesty, vstupné haly a terasy. Vo vstupnom priestore ponúkajú integráciu Keyless In funkcií a domovej komunikácie. Do Gira úsporných stĺpikov sa môžu nainštalovať všetky funkcie z vypínačového programu Gira TX_44.

Gira stĺpik, výška 1600 mm, so svetlom, automatickým spínačom, vonkajším panelom a volacím tlačidlom, farba Alu
Gira stĺpik, výška 1600 mm, so svetlom, automatickým spínačom, vonkajším panelom a volacím tlačidlom, farba Alu

Bezdrôtové riešenie

Gira eNet ponúka dokonalé riešenie pre renováciu a modernizáciu hotelov. Umožňuje inštaláciu širokého spektra najmodernejších riadiacich jednotiek, bez zásahu do muriva. Zabráni sa tak zložitým zákrokom do stavebných prvkov a ich poškodeniu.

Signál je prenášaný pomocou funk signálu. Ovládacie články sú vysielače signálu, ktoré sú napájané batériami a môžu sa nainštalovať na ktoromkoľvek mieste v miestnosti. Vysielajú rozkazy k prijímačom a aktorom, ktoré vykonávajú pokyny k stmievaniu, vypínaniu apod. Vysielače aj prijímače sa môžu kedykoľvek rýchlo a čisto namontovať.

Autor: Gira
Foto: Gira

Tématické odbory

reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Zasadený dom

Zasadený dom

Zverejnené 16.4. Okrem organického prepojenia interiéru s exteriérom, horizontálnej formy a nenápadnosti v teréne je zaujímavým prvkom rodinného domu Zasadený jeho materialita. Je postavená na pravdivosti prírodných materiálov, ich pokojnej farebnosti, odolnosti a… ísť na článok

reklama