Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 24.4.

Interiérové dvere značky Hörmann

Zverejnené: 13. 2. 2019

Spoločnosť Hörmann patrí medzi tradičných a významných európskych dodávateľov garážových brán, pohonov a dverí. Od roku 2013 tvorí neoddeliteľnú súčasť jej ponuky tiež široká škála špičkových interiérových dverí, ktoré sa vyznačujú nielen vysokou kvalitou, ale tiež špičkovým dizajnom.

Dvere sa vyrábajú v nemeckom Gütersloh a od roku 2016, kedy sa objavili aj na českom trhu, stali sa jednou z najobľúbenejších súčastí sortimentu Hörmann na Slovensku aj v Čechách.

Čím sú dvere Hörmann zaujímavé

Pre zákazníkov sú interiérové dvere Hörmann zaujímavé predovšetkým vďaka kvalite, úžitkovým vlastnostiam a tiež širokej ponuke povrchov. Vyrábajú sa z masívneho dreva, drevených materiálov, MDF komponentov a drevotriesky. Ich povrch je z atraktívneho a odolného povrchu duradecor, ktorý je o 50 % odolnejší než povrch CPL, pre koncového zákazníka je cenovo zaujímavý a je k dispozícií v mnohých variantoch.

Najpredávanejším produktom stále zostáva rad BaseLine s povrchom Duradecor1), ktorý má na výber z mnohých variantov hladkých a štrukturovaných povrchov. Dvere sú vybavené zámkom od popredného nemeckého výrobcu Schulte Schlagbaum a kvalitnými sadmi kľučiek od nemeckej značky HAFI. Zákazník si môže vybrať z jedno- aj dvojkrídlových variantov otváracích dverí, rovnako ako dverí posúvnych, ktoré sa zasúvajú do puzdra alebo sa posúvajú na stene. Dvere nájdu využitie nielen v rodinných domoch a bytoch, ale tiež vo veľkých objektoch, ako sú školy, nemocnice a úrady.

Široký sortiment drevených dverí ponúka veľké množstvo rôznych typov presklenia, kovania, motívov, prevedení a elektrických výbav presne podľa požiadaviek zákazníka. Samozrejmosťou je tiež použitie každej strany krídla aj zárubne v inej farbe či motíve.

Zaujímavé realizácie v ČR s interiérovými dvermi Hörmann

S bytovými dvermi tejto značky sa môžu zákazníci stretnúť v mnohých úspešných realizáciách bytových domov aj priemyselných objektov, ako je napríklad bytový dom Bělohorská v Prahe, areál firiem Aerotech v Klatovoch alebo AG Plast v Miloviciach či sklad Lidlu v Olomouci. Budú použité tiež v pripravovanom projekte radových domov Klínec v okolí Příbramu.

Kde zistiť viac

Spoločnosti Hörmann sa s úspechom darí rozširovať sieť špecializovaných distribútorov. Najrozsiahlejšia je v Prahe a v Sterdočeskom kraji, ale v súčasnosti táto distribučná základňa posilňuje aj v ďalších regiónoch Českej republiky (napríklad distribučné centrum v Olomouci). Prierez sortimentom interiérových dverí ponúka rozsiahla vzorkovňa spoločnosti v centrále firmy v Středoklukách pri Prahe a informačný servis poskytujú tiež moderné internetové stránky www.hörmann.sk

¹ Povrch Duradecor zabezpečuje, že sú dvere maximálne odolné voči nárazom. Navyše nie je citlivý, je ľahko udržiavateľný a odolný voči horúčave a tým si dlhšie udrží svoju krásu.

Autor: Ing. Kateřina Kočická
Foto: Archív firmy

Tématické odbory

reklama

Nové

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

reklama