Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Jednotlivé časti línie Merida MERCURY a ich výhody

Zverejnené: 10. 2. 2012

Od 1. júna 2010 uvádza spoločnosť Merida Hradec Králové, s.r.o na trh novú líniu sanitárneho zariadenia s názvom Merida MERCURY, ktorý sa skladá z dávkovača na penové mydlo, zásobníku na papierové utierky a toaletný papier a z odpadkového koša. Viac o novej línii a ďalšom sortimente firmy nájdete v článku.

Línia vychádza z požiadaviek zákazníkov, ktorí majú záujem nielen o exkluzívny výrobok za dobrú cenu, ale takisto o výrobok, ktorý sa jednoducho a rýchlo udržiava a má čo najdlhšiu životnosť. A to práve línia Merida MERCURY ponúka.

Bola vyvinutá vo Veľkej Británii a je vyrobená z plastu ABS a nerezovej ocele. ABS je kvalitný a vysoko odolný. Zákazník si môže plast vybrať v šedej alebo čiernej farbe. Na pohľadovej časti výrobku je umiestnená nerezová oceľ so špeciálnym povlakom, ktorý zaisťuje odolnosť proti dotyku a dá sa ľahko čistiť obyčajnou navlhčenou utierkou. Tým odpadajú náklady spojené so zaobstarávaním čistiacich prostriedkov, navyše sa šetrí aj životné prostredie.

Zásobník na skladané papierové utierky Merida MERCURY
Zásobník na skladané papierové utierky Merida MERCURY

Jednotlivé časti línie Merida MERCURY a ich výhody

Dávkovač na penové mydlo

Do línie bol zámerne zaradený dávkovač na penové mydlo, ktorý je v porovnaní s dávkovačom na tekuté mydlo oveľa úspornejší. Len pre porovnanie. Bolo zistené, že pri spotrebe 4–4,5 l tekutého mydla stačí na rovnaký počet umytí rúk 1 l penového mydla. Tiež spotreba vody pri umývaní peny z rúk je oveľa nižšia, a tak sa šetria peniaze za obstaranie náplne, za vodu a samozrejme aj životné prostredie.

Zásobník na papierové utierky

Otváranie zásobníku a jeho plnenie je veľmi jednoduché a rýchle.

Zásobník na papierové utierky

Kôš

Blízko WC je bežne umiestnené umývadlo a pri ňom odpadkový kôš. Do koša značky MERCURY sa vkladá igelitové vrecko, ktoré sa dá veľmi dobre vymeniť. Na spodnej časti koša je malá miska, ktorá slúži ako zásobník na tekutý alebo tuhý deodorant. Miska je dobre skrytá ľudskému oku, čo napomáha estetickému vzhľadu celej miestnosti a zároveň tu aj zabezpečuje príjemnú vôňu.

Zásobník na toaletný papier skladaný v roliach

Aj pri navrhovaní tohto zásobníku jeho dizajnéri rozmýšľali. Na rozdiel od „starých” zásobníkov je inovovaný. Pri otvorení zistíte, že obsahuje dodatočný tŕň na zvyšok toaletného papiera. Obsluha, ktorá papier do zásobníku dopĺňa, nemusí nevypotrebovaný papier vyhadzovať alebo pokladať po zemi okolo WC, čo nepôsobí esteticky. Jednoducho ho na dodatočný tŕň umiestni. Na WC sa tak nikdy tzv. nepovaľuje nevypotrebovaná rola papieru, a navyše sa opäť šetria peniaze.

Zásobník na toaletný papier
Zásobník na toaletný papier s dodatočným tŕňom na nevypotrebovaný papier

Medzi produkty spoločnosti patria napríklad dávkovače tekutého či penového mydla, krému a dezinfekcie, zásobníky na papierové utierky a osviežovače vzduchu, ďalej zásobníky na toaletný papier ako v roliach, tak skladaný, odpadkové koše atď. Nechýbajú však ani doplnky do hotelov ako sú sušiče na ruky a fény na vlasy.

Do produktov sa predávajú aj náplne, tj. tekuté či penové mydlá, vrecká do odpadkových košov, toaletný papier ako v roliach, tak skladaný a papierové utierky.

Rovnako patria medzi predajcov, ktorí ponúkajú kvalitné profesionálne vysávače, upratovacie vozíky, mopy, handry, rukavice na upratovanie a tiež mopy a utierky z mikrovlákna.

Ďalej zabezpečuje nákresy výrobkov v 2D a 3D pre použitie v programoch Autocad aj Archicad, nechýba poradenstvo, dodávky na miesto určenia, či prípadná montáž. Na svoje výrobky dáva garanciu akosti, zabezpečuje servis vrátane spotrebného materiálu.

Skrátka u tejto spoločnosti si môžete bez problému objednať široký sortiment nielen doplnkov do kúpeľní, WC, umyvární, ale rovnako aj náplne do nich a prostriedky na údržbu týchto zariadení.

Navyše firma neustále reaguje na požiadavky zákazníkov, preto prichádza so stále novými produktmi, o čom svedčí napríklad vyššie popísaná nová línia Merida MERCURY.

Viac o spoločnosti Merida Hradec Králové, s.r.o. získate na kontaktoch v záhlaví článku.

1 Spoločnosť Merida Hradec Králové, s.r.o. je súčasťou európskej výrobnej a obchodnej siete MERIDA, ktorá predáva sanitárne zariadenia a hygienické prostriedky. MERIDA je zastúpená v ôsmich európskych krajinách (v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku, Rusku, na Ukrajine, v Litve a Lotyšsku), kde má v súčasnosti okolo 60 pobočiek.
Autor: Helena Hejhálková
Foto: Archiv firmy
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama