Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 29.3.

Kvalitu si nezaobstaráte lacnejšie! Presvedčte sa sami...

Zverejnené: 23. 6. 2016

Kvalitné potrubie na rozvod vzduchu je zárukou čistého a zdravého domova. Použitý materiál a jeho vlastnosti zásadne ovplyvňujú správanie celého systému vetrania s rekuperáciou. Potrubie je na rozdiel od rekuperačnej jednotky zabudované do stavby, preto by mal byť jeho výber nekompromisný.

Rodinný dom v Opave, kde je použité plastové potrubie KLIMAFLEX SB prostredníctvom realizátora, firmy HAZA, s.r.o. (Foto: www.skybarrandov.cz)

Plastové potrubné systémy KLIMAFLEX SB sú neoddeliteľnou súčasťou vzduchovodov na riadené vetranie a teplovzdušných systémov budov a bytov. Vďaka svojej konštrukcii a technickému riešeniu sú veľmi flexibilné a zároveň mechanicky odolné. Slúžia k dokonalému transportu medzi jednotlivými distribučnými bodmi privádzaného a odvádzaného vzduchu pri zachovaní minimálnych tlakových strát.

K nesporným výhodám, ktoré plastové potrubie má, jednoznačne patrí: jednoduchá manipulácia a montáž, nízka hmotnosť a ľahké čistenie. V základnej ponuke je farba vonkajšej steny modrá alebo zelená, vnútorná stena je obvykle šedá alebo natural. Široká škála rozmerov sa pohybuje od vonkajšieho priemeru 63 mm až po 200 mm. Bežná dĺžka rúrok KLIMAFLEX je 50 m, obidva konce sú vybavené ochrannými zátkami z dôvodu zamedzenia znečistenia počas dopravy a skladovania.

Potrubie KLIMAFLEX SB rozvádza vzduch tiež v bytoch rezidencie SKY Barrandov (Foto: www.skybarrandov.cz)
Potrubie KLIMAFLEX SB rozvádza vzduch tiež v bytoch rezidencie SKY Barrandov (Foto: www.skybarrandov.cz)

Široká škála príslušenstva

Naše plastové potrubie je kompatibilné s bežnými prvkami systémov. V rámci príslušenstva dodávame stropné aj stenové priechodzie boxy, priame a ploché distribučné boxy, tesniace krúžky, vonkajšie spojky, záslepky alebo plastové výustky. Výsledkom je jednoducho pevné a dokonale tesné spojenie s potrubím. Výhody použitia príslušenstva spočívajú v rýchlej a nenáročnej montáži.

Kvalita na prvom mieste

Kvalita a bezpečnosť sú našou prioritou, preto máme okrem veľkého množstva rôznych posúdení a skúšok výrobku v autorizovaných skúšobniach tiež vlastný prepracovaný systém merania kvality. Počas výroby sa potrubie kontroluje v niekoľkých krokoch. Okrem iného sa zvlášť sleduje povrch rúrky, vnútorná duša alebo prefarbenosť obidvoch plášťov, pravidelne sa meria tiež hmotnosť zvitkov. Dvakrát ročne sa vykonáva skúška odolnosti stlačenia na trhacom stroji.

Naše potrubie sa vám prispôsobí

Ako výrobca aktívne spolupracujeme s obchodnými partnermi, projektantmi aj s realizátormi moderných riešení a snažíme sa ich skúsenosti a potreby uplatňovať pri vývoji a výrobe tak, aby naše výrobky plnili všetky ich požiadavky.

Viac informácií nájdete na stránkach www.mat-plasty.cz nebo na youtube kanálu MATEICIUC a.s. www.youtube.com

Autor: MATEICIUC, a.s.
Foto: MATEICIUC, a.s.
reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Zverejnené 26.3. Realizácia zeleného a udržateľného priemyselného parku Green Park Piešťany prebiehala od októbra 2021 v dvoch etapách. Moderný priemyselný komplex tvorí dvojica budov s celkovou rozlohou viac ako 27 000 m2. ísť na článok

reklama