Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Luxusné závesy BEMATECH pre dokonalý vzhľad okna

Zverejnené: 30. 6. 2016

Zatiaľ, čo záclona bráni nežiaducim pohľadom do miestnosti, záves má obmedziť hlavne prenikanie svetla do interiéru alebo von. Veľmi vítaná je aj jeho dekoratívna funkcia. Elegancia a vkus, ktoré vychádzajú z európskeho a svetového kontextu a rešpektujú domáce akcenty sú presne tou voľbou na ktorú vsadila spoločnosť Bematech. Jej odmenou je množstvo spokojných zákazníkov.

Tradícia, funkčnosť, elegancia; to sú termíny typické pre jeden z najstarších prvkov tieniacej techniky. Závesy sú podľa štatistík stále najčastejšie využívaným tieniacim prvkom. Dôvodov na ich používanie v interiéri je viac: popri zatienení a dekoračnej funkcii je to aj tlmenie hluku, možnosť rozdelenia priestoru, ale tiež čiastočná tepelná izolácia, ktorá znižuje straty tepla pri prúdení a sálaní.

Rozsiahla kolekcia látok

Kolekcia látok Bematech je najrozsiahlejšou kolekciou na českom a slovenskom trhu. Zároveň sa jedná o látky s vysokou farebnou a tvarovou stálosťou. Zatiaľ, čo závesy do spálne podporia pocit pokoja a pohody pred spaním, závesy do detských izieb zafungujú napríklad ako hravý interiérový prvok pre deti. Podľa požiadaviek na stupeň zatienenia si môžeme vybrať z pestrej škály materiálov, od látok transparentných až po látky nepriehľadné z ktorých sa šijú zatemňovacie závesy.

Závesy z vlastnej látky

Pokiaľ pri dekorácii interiéru pracujeme s jedným materiálom, je tu možnosť nechať si ušiť závesy z vlastnej látky v spoločnosti Bematech. Pracovníci v spoločnosti taktiež posúdia vhodnosť látky na požadovaný účel. Vďaka tomuto riešeniu budú hotové závesy na okách vyzerať vždy skvelo.

Moderné spracovanie závesov

Bematech využíva na tento účel najmodernejšie technológie, ktoré okrem iného umožňujú rezanie látky v zvislej polohe. Švy sú šité neviditeľnými stehmi, čo podčiarkuje dokonalé spracovanie celého výrobku. V súčasnej dobe má Bematech technologicky najvyspelejšiu výrobu v ČR.

Spôsoby prevedenia

Je možné si vybrať z deviatich typov skladov. Široká ponuka prevedení umožňuje spracovanie závesu presne podľa vašich predstáv a požiadaviek. Pri závesoch je často využívaná možnosť ich podšívania.

Závesové profily

Závesy sú prichytené k profilu pomocou jazdcov. Pri výbere profilu je potrebné vychádzať z požadovaného spôsobu ovládania, celkového rozmeru závesu a gramáže látky. Ponuka Bematech zahŕňa koľajnice na manuálne ovládanie a to ťahom za záves alebo šnúrkou a na motorické ovládanie. Veľkou výhodou závesových profilov je možnosť presného prispôsobenia aj neštandardným tvarom okna.

Viac informácií na webových stránkach www.bematech.cz.

Autor: RNDr. Jiří Hejhálek
Foto: Archív firmy

Tématické odbory

reklama

Nové

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

reklama