Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 27.4.

Minimalistické dvere IDEA. Presvedčivosť jednoduchého dizajnu

Zverejnené: 27. 11. 2022

Minimalizmus už nie je len doménou umenia, filozofie alebo architektúry, ako tomu bolo predtým, ale stal sa z neho vyhľadávaný životný štýl. Interiér a design sú ďalšie oblasti, do ktorých minimalizmus postupne prenikol.

Posuvné dvere IDEALINE VERTICAL v posuve PREMIUM.

Přerovská firma JAP FUTURE má tento moderný trend vo svojich génoch a všetky interiérové prvky, ktoré v poslednej dobe sama vyvinula a uviedla na trh, majú tento vyhľadávaný aspekt. Modelový rad dverí IDEA DOOR, tvorený modelmi IDEA, IDEALINE a IDEANET, je jednoznačným dokladom spomínaného prístupu.

Minimalizmus s nádychom technicizmu, to je presná charakteristika základného modelu celého radu dvier IDEA. Jednoduché spojenie klasických materiálov, eloxovaného hliníku a kaleného skla v podobe obvodového rámu a jeho výplne vytvárajú dvere s jednoduchým dizajnom zbavené všetkého nadbytočného.

Model dverí IDEALINE to je neotrené prevedenie výplne skla, pre ktoré je charakteristické jeho pohľadové rozdelenie subtílnymi zvislými alebo vodorovnými hliníkovými profilmi v rôznych vzájomných usporiadaniach takže fantázia môže pracovať naplno. Členenie skla je možné v šiestich základných variantoch, ktoré je možné na prianie zákazníka atypicky upraviť.

Otočné dvere IDEA, zárubňa GARDE.
Otočné dvere IDEA, zárubňa GARDE.

Tretím do partie je model IDEANET, ktorý vychádza z modelu Idea a je navyše doplnený zlatou alebo striebornou kovovou sieťou zalaminovanou medzi dvomi sklami. Jedná sa o originálne prevedenie sklenenej výplne, vďaka ktorému dvere efektne odrážajú svetlo a vytvárajú dekoratívny 3D holografický efekt.

Dvere IDEA, IDEALINE aj IDEANET sú k dispozícii v otočnom aj posuvnom variante. Perličkou k zdôrazneniu je symbiotické spojenie otočného prevedenia dverí so zárubňou GARDE, čo predstavuje TOP riešenie presklených priečok so subtílnymi rámami v bytových aj kancelárskych interiéroch. Posuvný variant presklených priečok so subtílnymi rámami v bytových aj kancelárskych interiéroch. Posuvný variant dverí je naopak plne kompatibilný s posuvnými systémami PREMIUM, TRIX aj stavebnými puzdrami z produkcie JAP FUTURE.

Posuvné dvere IDEANET v posuve PREMIUM.
Posuvné dvere IDEANET v posuve PREMIUM.

Dverný rám z eloxovaného hliníku je možné povrchovo upraviť podľa vzorkovníkov farieb RAL K7, NCS, Creative Metallic a na výber je aj dostatok typov skiel vrátane nepriehľadných, ktoré dokážu vytvoriť intímne prostredie a dvere tak možno zmysluplne použiť na oddelenie kúpeľne alebo šatne od spálne.

Modelový rad dverí IDEA DOOR zaujme striedmosťou, čistými líniami a tradičnými materiálmi. V duchu známeho príslovia, že menej je niekedy viac, dopĺňa konateľ spoločnosti JAP FUTURE, Petr Paksi: „Modely sme oslobodili od všetkého nepodstatného, nie však od kvalitného prevedenia, moderného vzhľadu, vysokej pevnosti a odolnosti“. Presvedčte sa sami na japcz.cz.

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy JAP
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama