Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 20.4.

Nerezové bazény, ktoré si zamilujeme

Zverejnené: 27. 5. 2014

Úspešné firmy rozkvitajú, či už je konjunktúra alebo nie je. To je aj príklad spoločnosti AKVAHELP METAL - popredného a zároveň aj jedného z najväčších českých výrobcov nerezových bazénov. Aj v tejto dobe zaznamenáva spoločnosť rastúci záujem o kvalitné, vnútorné aj vonkajšie nerezové bazény všetkých veľkostí, ktoré mieria hlavne do privátnej sféry, ale aj do verejných stavieb.

Úspech znamená mať dobrý zámer, nadšenie, kvalitnú organizáciu práce a zdravé sebavedomie, vyplývajúce z technologickej vyspelosti. Tieto predpoklady spĺňa spoločnosť AKVAHELP METAL spol. s r.o. veľmi dobre, o čom sa potencionálny zákazník sám rýchlo presvedčí pri návšteve firmy. Pravdepodobne si všimne aj vysokej firemnej kultúry, prejavujúcej sa príjemným prostredím a spôsobom komunikácie.

Možno, že pre úspech je ešte dôležitejšie, keď firma chápe svoju prácu ako poslanie. Inak povedané, nestačí len dodávať bazény, ale ponúknuť aj pestré vodné zážitky a radosť s tým spojenú.

Človek sa musí do riešenia svojho bazénu zamilovať,” bola jedna z prvých viet, ktorú naši hostitelia zo spoločnosti AKVAHELP METAL spol. s r.o. vyslovili pri našej tohtoročnej redakčnej návšteve. Keď sa niekto rozhodne pre bazén, istá miera nadšenia sa u neho dá tušiť. „Nám ide cielene o viac. Usilujeme sa o to, aby nadšenie rástlo pri plánovaní, ak máte záujem o návrh konkrétneho riešenia, a pokračovalo aj potom, keď odovzdáme hotové vodné kráľovstvo do užívania” poznamenali sme si.

3D technológia pri navrhovaní

Ide o jednu z noviniek, ktorá okrem uľahčenia a urýchlenia výroby umožní tiež lepšie plniť priania zákazníkov na rozmanitosť tvarových a rozmerových riešení. Vďaka tomu môže spoločnosť nielen vyrábať na vyššej úrovni, ale môže hlavne rozvinúť svoje smerovanie na vysokú individualizáciu, teda na atypickú výrobu, šitú na mieru každému konkrétnemu zákazníkovi. Dozvedáme sa, že: „Žiadne naše dva bazény nie sú rovnaké. Tvarové možnosti našich bazénov sú už takmer neobmedzené, bez toho aby táto skutočnosť podstatne zvyšovala prácnosť.

Orientácia na individuálneho zákazníka

Pohľadom na dlhú radu referencií, ktorá je veľmi inšpiratívna a prístupná na stránkách www.akvahelp.cz, zistíme, že sa spoločnosť AKVAHELP METAL spol. s r.o. môže pochváliť množstvom gigantických referencií, pre možných návštevníkov z Českej a Slovenskej republiky spomeňme napríklad akvapark Bešeňová na Slovensku.

Napriek tomu táto třinecká spoločnosť veľmi zdôrazňuje služby pre privátny sektor. Ide o riešenie bazénov, víriviek, ochladzovacích bazénikov k saunám vrátane príslušenstva. Tým sa myslí nielen príslušenstvo typicky vodné, ako sú trysky, chrliče a pod., ale tiež svetelné alebo akustické efekty vrátane hudobnej reprodukcie.

Komplexné riešenie

Privátny sektor je možné rozdeliť na dve základné kategórie – vnútorné (domové) a vonkajšie (záhradné) bazény. Služby spoločnosti AKVAHELP METAL spol. s r.o. sú založené a do detailov rozpracované tak, aby mal zákazník čo najmenej starostí a aby návrh a hlavne realizácia zabrali čo najmenej času. Výsledkom je komplexné riešenie od zamerania, návrhu a výroby až po realizáciu vrátane všetkej potrebnej dokumentácie.

Súčasťou komplexnosti je aj riešenie väzieb dodávaného vodného kráľovstva na okolité prostredie. Preto je v realizačnom týme tejto spoločnosti veľa autorizovaných stavebných inžinierov, členov ČKAIT. Ich úlohou je okrem výbornej funkcie dodávaných zariadení tiež návrh stavebných riešení a nastavenie prevádzkových podmienok tak, aby napr. neboli stavebné konštrukcie namáhané vlhkom. Inou kategóriou, ktorá sem spadá, je vyriešenie všetkých bezpečnostných prvkov v zmysle platných predpisov a požiadaviek zákazníka.

Všetky oceľové konštrukcie nesú označenie zhody CE. Presnosť všetkej výroby v AKVAHELP METAL spol. s r.o. je na 1 mm.

Ako si zaobstarať rodinný bazén

Ideálnou cestou je zakomponovanie domového bazénu s príslušenstvom už do vykonávacieho projektu novostavby alebo celkovej modernizácie domu. Výhodnosť tohto postupu, na rozdiel od toho, kedy klient požaduje zakomponovať bazén do rozostavanej stavby, je celkom zrejmá.

Veľkú rolu hrá architekt, je to práve on, kto sa väčšinou ako prvý obráti na spoločnosť AKVAHELP METAL spol. s r.o., aby zapracoval požiadavky investora na domový bazén.

Spracované z podkladov spoločnosti AKVAHELP METAL

Kontakty:
AKVAHELP METAL spol. s.r.o.
Oldřichovice 789, 739 61 Třínec
Tel.: +420 558 348 700
E-mail: bazeny@akvahelp.cz
www.akvahelp.cz

Autor: Jiří Hejhálek
Foto: Archiv firmy

Tématické odbory

reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

reklama