Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 29.3.

Novinkou firmy KORADO sú vykurovacie steny KORATHERM

Zverejnené: 16. 4. 2009

Novým produktom jedného z najväčších výrobcov radiátorov v Európe, spoločnosti KORADO, sú vykurovacie steny KORATHERM. Tento podnik z Českej Třebovej na Ústeckoorlicku tak významne rozširuje portfólio komfortných dizajnových telies o široký sortiment ucelenej výrobkovej rady, ktorá zahŕňa štyri základné modely.

Vodorovne alebo zvisle orientované vykurovacie profily sú konštrukčne usporiadané do mnohých typov. Ponúkaná farebná paleta spolu s variabilne riešeným pripojením týchto telies k vykurovacej sústave rozhodne vyhovie požiadavkám aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

Radiátor na mieru

Každý z nás má svoju jasnú predstavu o tom, ako asi vyzerá taký normálny, obyčajný radiátor. Klasický model rebrového vykurovacieho telesa umiestneného pod oknom – či už v panelákovom byte či rodinnom dome – väčšina z nás už v živote videla. Avšak viete si predstaviť radiátor tiež ako efektný dizajnový doplnok vašej domácnosti, ktorý sa nemalou mierou podieľa na celkovom vyznení atmosféry napríklad vo vašej obývacej izbe? V dnešnej dobe stále rastú nároky na modernosť, praktickosť aj účelnosť bytového zariadenia. Pri kúpe vykurovacích telies (či už pre byt či rodinný dom) majú zákazníci vyššie požiadavky, firma KORADO im preto vychádza v ústrety so svojou novou radou KORATHERM.

Vykurovacie steny KORATHERM významne rozširujú ponuku komfortných dizajnových telies. Ucelenú radu výrobkov KORATHERM predstavujú štyri základné modely. Líniové, horizontálne alebo vertikálne orientované vykurovacie profily sú konštrukčne usporiadané do mnohých typov. Ponúkaná farebná paleta spolu s variabilne riešeným pripojením týchto telies k vykurovacej sústave rozhodne vyhovie požiadavkám aj toho najnáročnejšieho klienta.

Autori tohto inovatívneho riešenia nezabudli ani na praktickú stránku veci. Vykurovacie steny KORATHERM VERTIKAL moderný dizajn spojený s efektívnym spôsobom zdieľania tepla vo vykurovanej miestnosti. Ich čelná plocha totiž zvýrazňuje sálavú zložku tepla a navodzuje tak pocit tepelnej pohody. KORATHERM HORIZONTAL sa zasa ponúka ako vhodný a výkonný pomocník pre vykurovanie priestorov s veľkoplošnými presklenými plochami ako napríklad výkladné skrine, zimné záhrady, panoramatické okná atď. KORATHERM HORIZONTAL zároveň vďaka svojmu tepelnému výkonu zdatne konkuruje klasickému doskovému telesu.

Vykurovacie steny KORATHERM od spoločnosti KORADO sú na trhu v mnohých farebných variantoch, vďaka tejto rozsiahlej ponuke sa práve ony môžu stať sympatickou a hrejivou bodkou pri zariaďovaní interiérov.

Záručná doba

Záruka sa vzťahuje na tesnosť, na udané hodnoty všetkých technických parametrov vykurovacích stien KORATHERM umiestnených v teplovodných sústavách 5 rokov od dátumu predaja. Záruka sa nevzťahuje na deformácie a poškodenie telies spôsobené pri ich preprave, manipulácií a skladovaní, na mechanické a iné poškodenia vzniklé ich neodborne vykonanou montážou.

Upevnenie

Pri vykurovacích stenách KORATHERM je v maximálnej miere kladený dôraz na variabilitu a univerzálnosť pri návrhu aj vlastnej realizácii. Vykurovacie steny sú teda dodávané s príchytkami, aj bez nich, tj. s možnosťou montáže na stenu aj na podlahu pri využití špeciálnych stojanových konzol.

Viac informácií o vykurovacích stenách KORATHERM získate na: www.korado.cz

Autor: Kolektiv autorů firmy KORADO a.s.
Foto: Archiv firmy KORADO, a.s.

Tématické odbory

reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Zverejnené 26.3. Realizácia zeleného a udržateľného priemyselného parku Green Park Piešťany prebiehala od októbra 2021 v dvoch etapách. Moderný priemyselný komplex tvorí dvojica budov s celkovou rozlohou viac ako 27 000 m2. ísť na článok

reklama