Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 20.4.

Novinky medzi svetlovodmi SUNIZER

Zverejnené: 9. 2. 2023

Sortiment svetlovodov SUNIZER, ktoré umožňujú privádzať prirodzené denné svetlo aj do priestorov, ktorých dispozícia neumožňuje inštaláciu okien, bol opäť obohatený o nové prvky. Tie spĺňajú všetky možné stavebné kritériá po stránke technickej i estetickej.

Nová ponuka zahŕňa aj kovové difúzory vyhraneného dizajnu, ktoré sú veľmi dekoratívnym doplnkom každého interiéru. Tieto difúzory predstavujú úplne nový druh stropného zakončenia svetlovodu SUNIZER. Ide o moderný prvok tvoriaci zaujímavý svetelný efekt. Pri výrobe tohto stropného difúzora bol kladený dôraz na detail a precízne spracovanie.

Vďaka pokroku vo vývoji svetelných zdrojov sú tieto difúzory vybavené integrovaným SMART LED osvetlením. Sám používateľ má možnosť navoliť si požadovanú intenzitu a teplotu osvetlenia, ale aj jeho farebné spektrum. Ovládanie prebieha jednoducho cez aplikáciu v mobilnom telefóne či inom smart zariadení. Ak je tento najmodernejší systém integrovaný v SUNIZERE, svetlovod svieti aj vo večerných hodinách, teda v čase, keď je slnko už za obzorom.

Voľba ideálneho svetlovodu

Ďalej bol sortiment svetlovodov rozšírený o nový typ SZ 1130 s priemerom potrubia 1130 milimetrov. Predstavuje vhodné riešenie pre priemyslové objekty, obchodné a kultúrne centrá, hotely a iné väčšie priestory. Pri návrhu denného osvetlenia tak nie je investor či architekt vďaka kompletnému radu SUNIZER a širokým možnostiam výberu nijako limitovaný.

Pozvánka

Rady by sme vás pozvali na juž tradičný veľtrh Strechy Praha, ktorý sa bude konať v termíne 9.–11. februára 2023 v PVA EXPO PRAHA Letňany. Tu vás radi privítame v expozícii našej spoločnosti ABC. Pre návštevníkov pripravujeme prezentáciu nainštalovaných tubusových svetlovodov SUNIZER so všetkými novinkami.

Autor: Jiří Kirch
Foto: ABC – American Bohemian Corporation s.r.o.
reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Outdoor living -  Trend, ktorý získava na popularite

Outdoor living - Trend, ktorý získava na popularite

Zverejnené 19.4. Odpočívať, pracovať, zabávať sa, jesť a pripravovať jedlo. So slnečnými lúčmi prichádza aj túžba vykonávať čo najviac aktivít na čerstvom vzduchu. Existuje niekoľko spôsobov, ako si prispôsobiť vlastný vonkajší kútik. Dôležité je v prvom rade vedieť… ísť na článok

reklama