Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 28.4.

Pozvite si domov viac denného svetla než kedykoľvek predtým

Zverejnené: 2. 10. 2023

Po úspešnom minuloročnom predstavení novej generácie svetlíkov, ktoré získali prestížne ocenenie Red Dot Design Award, spoločnosť VELUX s potešením oznamuje rozšírenie svojho portfólia a predstavuje tri ďalšie maxi veľkosti obdĺžnikových tvarov.

Nová generácia svetlíkov VELUX zahŕňa mnoho technických inovácií

Nová generácia svetlíkov VELUX zahŕňa množstvo technických inovácií, ktorých výsledkom je moderný minimalistický dizajn, vynikajúca energetická účinnosť, dostatok denného svetla aj skvelá zvuková izolácia, čo vytvára dokonalú vnútornú klímu a pokojné miesto na odpočinok. K pohode užívateľov prispieva aj osvedčená odolnosť svetlíkov proti poveternostným vplyvom či vlámaniu, bezúdržbový PU rám a najmä poskytovaná 10-ročná záruka. Vďaka dažďovému senzoru si majitelia domov môžu bez obáv z nečakaného dažďa užívať komfortné vnútorné prostredie, pretože vetranie strechou im zaistí odvod teplého a vydýchaného vzduchu. Všetky varianty je možné vybaviť diskrétne umiestnenými solárne poháňanými markízami alebo zatemňujúcimi roletami aj sieťami proti hmyzu.

Minimalizovaná pohľadová šírka rámov novej generácie elegantných svetlíkov VELUX vyznačujúca sa s bezrámovým zasklením a diskrétnym umiestnením tienenia poskytuje maximum denného svetla. Zároveň umožňuje plnú kontrolu nad vnútorným prostredím a zaistenie optimálnych hodnôt v interiéri zásluhou vynikajúcej energetickej účinnosti zasklenia, zvukovej izolácie a účinnej tepelnej ochrany.

Vetranie strechou im zabezpečí odvod teplého a vydýchaného vzduchu.
Vetranie strechou im zabezpečí odvod teplého a vydýchaného vzduchu.

Rozšírenie portfólia o nové rozmery posilňuje pozíciu značky VELUX na trhu a umožňuje jednoduchšie sa prispôsobiť konkrétnym požiadavkám projektov. V roku 2022 zahŕňal katalóg veľkostí novej generácie svetlíkov VELUX desať rozmerov, vrátane väčších, ako sú 150 × 150 cm a 200 × 100 cm. Teraz sa portfólio rozšíri o tri nové maxi veľkosti: 150x80 cm, 150 × 120 cm a 200 × 60 cm. Tieto rozmery sú navrhnuté tak, aby zodpovedali modulovým vzdialenostiam drevených stropných konštrukcií, čo uľahčí proces navrhovania a inštalácie. Architekti a dizajnéri tak majú príležitosť uviesť do života svoje kreatívne predstavy a majitelia domov si môžu užívať výhody moderného a elegantného domova zaliateho prirodzeným svetlom.

Rozmery svetlíkov sú navrhnuté tak, aby zodpovedali modulovým vzdialenostiam drevených stropných konštrukcií.
Rozmery svetlíkov sú navrhnuté tak, aby zodpovedali modulovým vzdialenostiam drevených stropných konštrukcií.

„Sme nadšení, že môžeme našim zákazníkom ponúknuť tieto nové, väčšie veľkosti svetlíkov VELUX. Náš záväzok k inovatívnemu dizajnu a vynikajúcemu výkonu už bol ocenený cenou Red Dot Design Award a naďalej posúvame hranice toho, čo je možné,“ hovorí architekt spoločnosti VELUX Marek Petrík.

Rozšírené portfólio veľkostí lepšie vyhovie požiadavkám projektantov a technický servis a poradenstvo spoločnosti VELUX vás podporí v priebehu celého procesu realizácie.

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy VELUX

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama