Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Sanitárne doplnky Merida na našich cestách

Aktualizováno: 30. 8. 2018

So sanitárnymi doplnkami Merida sme sa mohli stretnúť už na mnohých miestach. Vymenujeme tu napríklad letisko vo Varšave, areál Regionálneho centra Olomouc, Štátny zámok vo Valticiach, hotel Alessandria v Hradci Královom, ZŠ v Dobřichoviciach, Fakultu informačnej technológie v Brne atď. Naposledy to však bolo v hoteli Jezerka.

Zrekonštruovaný hotel Jezerka sa nachádza 200 m od vodnej nádrže Seč

Hotel Jezerka

Veľmi vkusne zrekonštruovaný hotel Jezerka sa nachádza v prekrásnom prírodnom prostredí v Chránenej krajinnej oblasti Železné hory, cca 3 km od mesta Seč (30 km od Pardubíc, 120 km od Prahy či 130 km od Brna). Umiestnený je 200 m od vodnej nádrže Seč. V okolí hotelu sa nachádzajú značené turistické a cykloturistické trasy, zrúcanina hradu Oheb a v okruhu 20 km ďalej väčšie množstvo prírodných a kultúrnych príležitostí. Zaujímavý je tiež tým, že sa hotel nachádza v oblasti bez svetelného smogu. Na temnej oblohe tak môžete voľným okom vidieť až 1 000 hviezd (v meste to je do 200).

Hotel je koncipovaný ako moderné ubytovacie zariadenie s kapacitou 150 lôžok a ponúka množstvo ďalších priestorov a technického zázemia pre konanie vzdelávacích programov, školení, výstav, ale aj pre zábavu a rodinnú rekreáciu. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie, terasu, TV, SAT a telefón s prípojkou na internet.

V roku 2017 sa hotel Jezerka stal regionálnym víťazom Pardubického kraja a získal titul: „Hotel roku”.

Recepcia hotelu
Recepcia hotelu

Hotel a hygienické priestory

Vráťme sa však k jeho hygienickým priestorom. Pri ich rekonštrukcii boli použité kvalitné sanitárne doplnky Merida. Konkrétne sa jedná o dávkovače mydla, zásobníky na papierové uteráky a toaletný papier, koše na odpadky a WC súpravy. Všetko v línií Merida STELLA nerezová matná.

Z obrázkov môžete vidieť, že v novo zrekonštruovaných priestoroch pôsobia doplnky Merida veľmi pekne.

Bližšie o sortimente Merida

Pokiaľ sami uvažujete o vybavení svojich hygienických priestorov, Merida vám má čo ponúknuť. V tomto roku môžete vyberať už z 5 línií. Konkrétne z vyššie uvedenej Meridy STELLA, ďalej z Merida TOP, Merida MERCURY a Merida UNIQUE. Navyše v tomto roku aj z nového produktového radu Inox Design.

Línia v dizajne STELLA má štyri varianty prevedenia: Nerezové matné, nerezové lesklé, kovové biele a nerezové Economy.

STELLA nerezová matná a lesklá: hrúbka materiálu je 1 mm, má zvárané a leštené hrany, nity sú skryté, zámok je zapustený do povrchu.

STELLA biela: vyrobená z bielo farbeného plechu, zvárané a leštené hrany, väčšina výrobkov má zapustený cylindrický zámok.

STELLA economy: tento cenovo dostupnejší variant je vyrobený z matnej nerezovej ocele v hrúbke 0,8 mm, zámok má zapustený do povrchu, ale sú u nej viditeľné nity a nitované hrany.

Pri rekonštrukcií hotelu boli použité sanitárne doplnky Merida STELLA nerezová matná
Pri rekonštrukcií hotelu boli použité sanitárne doplnky Merida STELLA nerezová matná
Merida TOP

Línia z tvrdeného plastu ABS v bielej farbe v modernom dizajne je charakteristická ozdobnými farebnými priehľadnými okienkami v tvare slzy.

Merida MERCURY

Línie kombinujú čierny plast ABS vždy s čelným plátom z nerezovej ocele.

Merida UNIQUE

Merida UNIQUE vychádza z radu Merida TOP, ktorý je biely a zdobí ho „len“ farebné priehľadné okienko v tvare slzy. Tento rad však žiari rôznymi farbami. Vyberať si môžete napríklad z radov v čiernej farbe (Glamour black line), oranžovej (Orange line), červenej (Red line), z radu vo farbe dreva (Eco či Scandinavian line), bielej (Glamour white line), striebornej (Silver line),) ďalej je v ponuke veselý rad (Joy line), mramorový (Marble line), uhlíkový rad (Carbon line), Las Vegas či Magic rad a mnoho ďalších. Jednoducho fantázií sa v tejto kolekcií medze nekládli.

Všetky rady UNIQUE si môžete zvoliť buď v matnom alebo lesklom prevedení.

Merida UNIQUE vychádza z radu Merida TOP, k dispozícií je však v najrôznejších dekoroch
Merida UNIQUE vychádza z radu Merida TOP, k dispozícií je však v najrôznejších dekoroch

Vyššie uvedené línie obsahujú: dávkovače na mydlo, penové mydlo, na krém na ruky, na dezinfekciu; zásobníky na papierové uteráky skladané, v rolkách a Automatic; zásobníky na toaletný papier v rolkách aj skladaný; sušiče na ruky; koše; osviežovače vzduchu; zásobníky na papierové podložky na toaletu a zásobníky na hygienické potreby na dámsku toaletu, WC súpravy.

Merida UNIQUE vychádza z radu Merida TOP, k dispozícií je však v najrôznejších dekoroch
Merida UNIQUE vychádza z radu Merida TOP, k dispozícií je však v najrôznejších dekoroch

Inox Design – pre milovníkov luxusu a nevšednosti

Produktový rad Inox Design vznikol pre všetkých, ktorí sa vo svojej kúpeľni nechcú uspokojiť s priemernou sanitárnou technikou, ale naopak – požadujú luxus, kvalitu a nevšednosť. Vyberať môžete hneď zo štyroch radov - Honeycomb line, Icicle line, Pinstripe line a Texture line.

Dôraz na bezchybnú funkčnosť všetkých produktov Inox Design podčiarkuje ich jedinečný dizajn a štýlová vytriebenosť. Futuristicky poňaté textúry dávajú priestor vyniknutiu prirodzenej krásy ušľachtilého oceľového materiálu. Skrátka Inox Design dáva sanitárnej technike novú tvár a na svoje si prídu aj skutoční obdivovatelia dizajnu.

Vzniku produktového radu Inox Design predchádzal niekoľkoročný vývoj a zapojenie takých technológií ako je napríklad používanie laserov a presná robotika. Tieto najmodernejšie technológie, ale tiež individuálny prístup k jednotlivým výrobkom, umožňujú za všetkých okolností garantovať najvyššiu kvalitu pri spracovaní každého dielu. Proces výroby potom zaručuje zachovanie všetkých vlastností ocele AISI 304.

Jednotlivé rady Inox Design

Honeycomb line

Ako nám napovedá aj názov, celý rad skladajúci sa z otvoreného koša na odpadky o objeme 27 litrov, mechanického podávača papierových uterákov v rolkách Maxi, zásobníku na toaletný papier v rolkách Mini, zásobníku na papierové uteráky Maxi, zásobníku na papierové uteráky Mini a dávkovača penového mydla má jednotný motív – plást (šesťuholníková vosková bunka postavená včelami v ich hniezdach). Vďaka tomuto motívu pôsobí teplým dojmom.

Honeycomb line
Honeycomb line
Icicle line

Opakom k línií Honeycomb je Icicle line. Tento rad sa oceľovo leskne a pôsobí priam ľadovo. Jej motívom je zmrznutá voda (cencúle).

Aj u nej môžete vyberať z otvoreného koša na odpadky v objeme 27 litrov, mechanického podávača papierových uterákov v rolkách Maxi, zásobníku na papierové uteráky Maxi, zásobníku na papierové uteráky Mini a dávkovača penového mydla. Namiesto zásobníku na toaletný papier v rolkách Mini však ponúka zásobník na toaletný papier Duo.

Icicle line
Icicle line
Pinstripe line

Celý rad, skladajúci sa zo šiestich častí ako pri rade Honeycomb line, tvoria jemné zvislé pásiky (ako napríklad pri spoločenskom odeve). Podobne ako spoločenský odev, vyžaruje z nej uhľadenosť a usporiadanosť.

Pinstripe line
Pinstripe line

Texture line

Určite aj tento rad, skladajúci sa zo zhodných častí ako predchádzajúca línia, si nájde svojich obľúbencov. Prevedenie je jemne zrnité (ako keby ste mali hrubú tkaninu) a vyvoláva pocit malého chaosu.

Texture line
Texture line

Viac informácií o sortimente Merida na stránkach www.merida.cz.

Autor: Helena Hejhálková, preklad Kateřina Kočická
Foto: Merida
reklama

Nové

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

reklama