GROHE RAPID SLX – PRIPRAVENÝ NA ZAJTRAJŠOK. UŽ DNES.
vyhľadávanie
Dnes je 22.10.

So stavbou, rekonštrukciou aj optimalizáciou nákladov za bývanie vám poradí v septembri FOR ARCH 2023

Zverejnené: 14. 9. 2023

Medzinárodný stavebný veľtrh FOR ARCH tento rok prebehne v dňoch 19. až 23. septembra v PVA EXPO PRAHA a opäť bude prehliadkou toho najlepšieho naprieč stavebnými odvetviami. Už 34. ročník najvýznamnejšej akcie v odbore prinesie návštevníkom tipy a inšpiráciu pre stavbu, rekonštrukciu a energetické úspory v domácnostiach. Nebude chýbať program pre odborníkov aj širokú verejnosť.

Počas 34. ročníka veľtrhu FOR ARCH ponúknu svoje nové produkty a technológie najvýznamnejšie firmy zo všetkých oblastí stavebníctva, pripravený bude sprievodný program pre odborníkov aj širokú verejnosť a návštevníci môžu využiť bezplatné konzultácie s profesionálmi v poradenských centrách.

„V PVA EXPO PRAHA sa tento rok predstavia najvýznamnejšie spoločnosti z oblastí elektroniky a zabezpečenia, stavby, drevostavieb, vykurovania aj wellness & spa a ponúknu produktové novinky aj kvalitnú prácu,“ povedala riaditeľka veľtrhu FOR ARCH Kateřina Maštalířová.

Hlavnými témami, ktoré budú rezonovať všetkými odvetviami, zostávajú aj pre tohtoročný ročníkpredovšetkým úspory energií, alternatívne zdroje energie alebo štátne dotácie.

„Naším cieľom je energetické renovácie domov sprístupniť pre čo najviac domácností, zameriame sa viac na bytové domy. Práve v týchto dňoch rokujeme s Európskou komisiou o využití prostriedkov Národného plánu obnovy pre nízkoúrokové pôžičky. Pripravujeme aj variant financovania formou záloh, ktorý už dnes poskytujeme seniorom a invalidným občanom v NZÚ Light. Umožníme tak čerpať dotácie aj mladým rodinám, ktoré nemajú toľko vlastných úspor, aby napríklad renovovali dom s pomocou štandardnej Novej zelenej úsporám, ale nespĺňajú podmienky ani NZÚ Light,“ povedal minister životného prostredia Petr Hladík.

Bohatý program aj prestížne ocenenie

Organizátori veľtrhu usporiadavajú aj bohatý sprievodný program ponúkajúci profesionálom zo stavebných odborov konferencie, workshopy či prednášky odborníkov z rôznych odborov. Nebudú chýbať napríklad konferencie od Zväzu podnikateľov v stavebníctve zamerané na kombinované stavby, digitalizáciu či BIM. Do Letňan sa v rámci FOR ARCH opäť vráti populárna konferencia Požiarna bezpečnosť usporiadaná portálom TZB-info. Široká verejnosť môže využiť napríklad poradenstvo v poradenských centrách aj na stánkoch vystavovateľov. V rámci veľtrhu sa udelia prestížne ceny súťaží GRAND PRIX za najzaujímavejšie vystavené produkty a TOP EXPO za najpútavejšie expozície, pretože FOR ARCH je tradičným miestom, kde sa prezentujú najmodernejšie technológie, produkty a riešenia. Tie najlepšie z nich počas prvého dňa konania akcie ohodnotí na stánkoch vystavovateľov odborná porota. Exponáty sa posudzujú z hľadiska technických parametrov, progresívnej technológie, netradičného nápadu, mimoriadnej kvality za prijateľnú cenu, materiálu, ekológie, energetickej úspornosti i možnosti uplatnenia na trhu.

Viac informácií o veľtrhu na www.forarch.cz.

Autor: Tlačová správa 1) redakčne upravené
Foto: ABF, a.s.

Tématické odbory

reklama

Nové

Dvojdom budúcnosti: Udržateľnosť a inovácie s PREFA strechou

Dvojdom budúcnosti: Udržateľnosť a inovácie s PREFA strechou

Zverejnené 19.10. V malebnej dedine blízko Lyonu vznikol pod taktovkou architekta Youriho Favreho originálny projekt – dom pre dve rodiny, ktorý vyčnieva svojím nevšedným dizajnom aj udržateľnými princípmi. ísť na článok

Slnečné termické kolektory by ste si mali zaobstarať ešte tento rok. Nečakajte na zvýšenú DPH a vyčerpanie poukážok

Slnečné termické kolektory by ste si mali zaobstarať ešte tento rok. Nečakajte na zvýšenú DPH a vyčerpanie poukážok

Zverejnené 15.10. Ak chcete mať ešte tento rok teplú vodu takmer zadarmo, je najvyšší čas dať si nainštalovať solárnu zostavu na čele so slnečnými kolektormi. Nečakajte na budúci rok - príde zvýšená DPH, zvýšené mzdy za prácu a to všetko sa odrazí na cenách… ísť na článok

Trápia vás plesne okolo okien?

Trápia vás plesne okolo okien?

Zverejnené 21.10. Ak ste si na stenách či okolo vašich okien všimli zelené, sivé či čierne škvrny, máte problém, ktorý si vyžaduje vašu okamžitú pozornosť. Ide totiž o plesne. Tie môžu poškodiť nielen váš domov, ale najmä negatívne ovplyvniť vaše zdravie či zdravie… ísť na článok

reklama