Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Sortiment Merida pre hotely, kúpele a ďalšie

Zverejnené: 9. 5. 2012

Krásna a útulná kúpeľňa či toaleta, tak to nie sú len pekné obklady, dlažba, luxusná sanita či zrkadlá, ale predovšetkým čistota a príjemná vôňa. Oboje pomáha zabezpečiť so svojimi produktami spoločnosť Merida.

Túto skutočnosť si stále viac uvedomujú v hoteloch, reštauráciách, nemocniciach, kúpeľoch, školách či v súkromných firmách. Z tzv. hygienických priestorov, vrátane toalety, rýchlo miznú klasické látkové uteráky, ktorú sú často nahradzované papierovými utierkami v zásobníkoch. Na umývadle neleží rozmočené mydlo, ale máme k dispozícii dávkovač mydla, peny či dezinfekcie. U toalety málokedy nájdete ne zemi rolku papiera, ale toaletný papier v zásobníku. Navyše, na čo sme boli v minulosti zvyknutí asi len na západe, v miestnostiach je príjemná vôňa a výnimkou nie je pekná dekorácia či hudba.


Kúpeľňové doplnky Línie MERIDA TOP

Pripomína mi to pieseň Daniela Landy Šance, kde spieva, že má rád čisté záchody. A buďme úprimní, kto nemá.

Súkromná firma v Pardubiciach
Súkromná firma v Pardubiciach

Čo všetko Merida ponúka

  • Hygienické potreby (toaletný papier, papierové utierky, hygienické sáčky).
  • Priemyslové vysávače (môžete ich využívať na suché aj mokré vysávanie. Medzi ich hlavné výhody patrí dlhá životnosť. Navyše zabezpečujú rýchle, účinné a komplexné čistenie. K priemyslovým vysávačom si môžete zakúpiť tiež papierové filtre a hepa filtre. Hlavnou výhodou hepa filtrov je, že chránia motor priemyslového vysávača a tým predlžujú jeho životnosť. Hepa filtre majú tiež vysokú účinnosť vysávania, čo je dôležité hlavne pre alergikov).
  • Techniku na upratovanie (upratovacie vozíky, handry, hubky, rukavice, mopy na upratovanie na mokro aj na sucho, prostriedky na umývanie okien atď).
  • Gastrochémiu (dezinfekcie na riad či dezinfekčné utierky – po novom aj vlhčené, dávkovače z ABS plastu, čo je skratka pre akrylonitrilbutadienstyrén – amorfný termoplastický kopolymér, ktorý je odolný voči mechanickému poškodeniu a vysokým teplotám, ďalej hygienické plány pre hotely, školy a obchody...).
  • Odpadkové koše (nerezové, kovové, plastové, ale aj do kancelárií). Doplnky do kúpeľní a na toalety.
Priemyslový podnik v Brne
Priemyslový podnik v Brne

Pri doplnkoch sa zastavíme viac, pretože sú väčšinou aj najviac vidieť v hygienických priestoroch. Skladajú sa zo zásobníkov na papierové utierky a na toaletný papier, dávkovačov a osviežovačov.

Zásobníky na papierové utierky

Papierové utierky sú hygienickejšie než bežne používané látkové uteráky a na ich skladovanie sú vhodné práve zásobníky na papierové utierky. Vyrába sa ich hneď niekoľko variánt – plastové a nerezové. Plastové zásobníky sú manuálne aj automatické. Obidva typy sú vyrábané v praktickej bielej farbe.

Dávkovače

Pre hygienu rúk sú najlepšie dávkovače mydla, peny či dezinfekcie. Všetky typy dávkovačov sú vyrábané z už spomenutého plastu ABS, ale tiež z nerezu. Dávkovače mydla oceníte v každej kúpeľni či toalete. Sú praktické a jednoducho sa čistia. Navyše sú hygienickejšie než klasické mydlá. Dávkovače mydla z nerezu sa vyrábajú nielen vo variante na stenu, ale tiež ako stojanové. Záleží na zákazníkovi, ktorú variantu uprednostňuje. Dávkovače peny šetria životné prostredie. Spotreba peny je oveľa menšia než spotreba tekutého mydla. Vďaka jednoduchej omývateľnosti peny je tiež nižšia spotreba vody.

Zásobníky na toaletný papier

Zásobníky sa vyrábajú nielen z plastu ABS, ale tiež z obľúbeného nerezu a to v univerzálnej bielej farbe.

Osviežovače vzduchu

Pomáhajú podtrhnúť príjemnú atmosféru kúpeľní či toaliet a zabezpečia príjemnú vôňu vždy, keď vstúpite.

Kde sa môžete stretnúť so sortimentom spoločnosti Merida

Priznám sa, že denne cestujem a na svojich cestách navštevujem hotely, reštaurácie a kúpele. Som pozývaná do škôl, firiem, podnikov. Zastavujem na benzínových pumpách. A mám možnosť vidieť, že značka Merida sa teší stále väčšej obľube – viď. niekoľko fotiek z mojich ciest.

Nie je sa však čomu čudovať, pretože spoločnosť Merida Hradec Králové, s.r.o. má nielenže čo ponúknuť, ale rovnako umožňuje, vďaka svojim dvom centrálam (jedna je v Hradci Králové a druhá v Bratislave) a pobočkám v Brne, Ostrave, Prahe, Plzni a v Českých Budejoviciach, veľmi rýchle zásobovanie. Všetky prevádzky sú otvorené od pondelka do piatku od 7.30 do 15.30. Viac sa môžete dočítať na www.merida.cz.

Autor: Helena Hejhálková
Foto: Archiv firmy
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama