Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 29.4.

Stavebný systém PORFIX AKU – váš priateľ s výhodami

Aktualizováno: 8. 10. 2023

Všetky naše stavebné systémy vyrábame s dôrazom na kvalitu, variabilitu, jednoduchú manipuláciu, zdravotnú nezávadnosť a trvalú udržateľnosť. Naša novinka, ktorú vám teraz prinášame, však ponúka ešte oveľa viac. Prečítajte si, na čo sa môžete tešiť.

Systém PORFIX AKU je vhodný na každú stavbu, využitie nájde pri všetkých typoch objektov – od bytových domov cez viacpodlažné stavby až po budovy občianskej vybavenosti. Pri výstavbe je navyše žiadaný aj ako vysokopevnostný akustický a akumulačný materiál.

Technické parametre ho predurčujú na stavbu nízkoenergetických a pasívnych domov v kombinácii so zateplením na spôsob sendvičových konštrukcií. Stavebníkom ponúka tieto najdôležitejšie výhody:

  • výborné akustické vlastnosti,
  • vynikajúce statické vlastnosti,
  • stabilnejšia teplota interiéru,
  • požiarna odolnosť,
  • stabilita výkyvu teploty,
  • kompatibilita s pórobetónovými produktmi PORFIX
  • a kvalitu,

Akustika

Akustika a zvuková izolácia takisto patria medzi priority vás, našich zákazníkov. Vyrábame preto produkty s ešte lepšími hodnotami nepriezvučnosti – aby ste mali doma ticho, pokoj a pohodu a to aj pri tých najmenších hrúbkach stien.

Využitie pritom nemusia nájsť len na rodinných domoch. Aj vďaka skvelým akustickým vlastnostiam sú materiály PORFIX vhodné pre všetky typy objektov.

  • Bytové domy – steny medzi bytmi
  • Hotely – steny medzi ubytovacími jednotkami a spoločnými priestormi
  • Administratívne budovy – steny kancelárií s vyššími akustickými požiadavkami
  • Miestnosti bytu

Statika

Tvárnice majú rovnakú farbu, štruktúru, tvar aj rozmery a sú nadštandardne pevné (P20). Dokonca až tak, že v niektorých konštrukciách môžu nahradiť železobetón. Sú preto vhodné aj na stavbu 6 až 8 podlaží.

Stabilnejšia teplota interiéru

Tvárnice AKU sa vyznačujú vyššou objemovou hmotnosťou a tým aj vyššou mernou tepelnou kapacitou. Dokážu lepšie akumulovať teplo a tvoriť ustálenú teplotu. Tento jedinečný stavebný systém tak vo vašom obydlí zaistí stabilnejšiu klímu a vám poskytne ešte kvalitnejšie miesto pre život.

Požiarna odolnosť

Majetok, zdravie a hlavne život sú našou prioritou. PORFIX AKU je preto anorganický a neobsahuje žiadne horľavé súčasti. Podľa platných noriem EÚ je navyše u tohto materiálu deklarovaná reakcia na oheň triedy A, vďaka čomu je vhodný aj na výstavu protipožiarnych stien.

Komplexnosť

Tvárnice, priečkovky, nosné preklady, stropný systém aj murovacie malty. Komplexný stavebný systém PORFIX doplnený o PORFIX AKU obsahuje všetko, čo pre jednoduchú, rýchlu a cenovo výhodnú výstavbu potrebujete.

Kvalita

Vďaka kvalite, ktorou tento systém disponuje, si z neho postavené budovy udržujú skvelé vlastnosti po mnoho rokov. Pre čo najväčšie zvýšenie kvality našich produktov a služieb sme:

  • zaviedli integrovaný systém manažmentu kvality a bezpečnosti práce,
  • zabezpečili kvalifikáciu našich zamestnancov certifikovanou príslušnou akreditovanou organizáciou,
  • získali Certifikáty systémov ISO noriem

To všetko slúži pre našich partnerov ako nespochybniteľný dôraz rastu kvality, výroby, vývoja a predaja výrobkov PORFIX.

Všetky potrebné informácie nájdete na www.porfix.cz/aku

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy PORFIX
reklama

Nové

Chystáte sa stavať svojpomocne? Vyvarujte sa častých chýb!

Chystáte sa stavať svojpomocne? Vyvarujte sa častých chýb!

Zverejnené 28.4. S príchodom jari opäť začína narastať počet stavieb a rekonštrukcii. Zvažujete, že sa pustíte do realizácie domu vlastnými silami, ale nie ste si istí, či to zvládnete? Táto úloha rozhodne nie je pre každého, na druhej strane so sebou prináša popri… ísť na článok

Ytong, drevo a sklo dali tvár novej Šarišskej stodole

Ytong, drevo a sklo dali tvár novej Šarišskej stodole

Zverejnené 26.4. Šarišská svadobná Stodola sa nachádza v lone prírody za mestom Veľký Šariš s pekným výhľadom na Šarišský hrad a okolitú prírodu. V areáli je veľa možností exteriérového posedenia či rozľahlý výbeh pre deti. Stodolu tvoria dve na seba nadväzujúce… ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

reklama