Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 23.4.

Svedectvo stavebného inžiniera: páchateľom aj obeťou útokov z 11. septembra 2001 je Amerika

Zverejnené: 11. 9. 2020

Nie bin Ládin a al-Káida, ale americké silové zložky zorganizovali desivé divadlo, ktorého 19. výročie si dnes svet pripomína. Vedľajším produktom je tiež zmena správania sveta voči belochom. Tí si vybudovali povesť, že neváhajú vymyslieť a učiniť doslova všetko, keď sa to práve hodí.

Tieto udalosti tiež polarizovali svet na dva tábory a tento proces posilňuje. Do prvého patria ľudia, ktorí doslova a často až fanaticky veria oficiálnym popisom a výkladom udalostí prezentovaných oficiálnymi masmédiami. Druhý tábor predstavujú tí, ktorí oficiálne správy považujú len za tvrdenia, pri ktorých je potrebné vykonať vecnú a logickú skúšku pravdivosti, tak ako napríklad u matematickej vety. Bez tejto skúšky je každé tvrdenie neplatné, nech ho vysloví alebo napíše ktokoľvek. Dodajme, že zdravých pochybovačov, zdá sa, ubúda, zatiaľ čo rýchlo rastie bludný dav tlieskajúcich.

Svedectvo stavebného inžiniera Malcolma Howarda

Skutočnosť, že v areáli WTC, konkrétne v budove 7, dlhodobo operovala CIA, vyšlo najavo až nedávno. "Postaral" sa o to aj stavebný inžinier Malcolm Howard, ktorý sa po naverbovaniu k CIA na začiatku 80. rokov stal expertom na výbušniny.

Rodák z New Jersey hovorí, že na operácii CIA, ktorú prezývali "New Century" pracoval od mája 1997 do septembra 2001. CIA vraj vtedy "prijímala rozkazy z najvyšších kruhov". Howard bol súčasťou bunky tvorenej štyrmi agentmi a poverenej zabezpečením úspešnej demolácie.

Malcolm hovorí, že operácia zameraná na World Trade Center bola medzi jeho úlohami výnimočná, pretože vraj išlo o jedinú demolácii, "pri ktorej sme museli predstierať, že sa o demoláciu nejedná". Vraj vtedy nemal problém podvádzať, pretože "keď ste patriot, nepochybujete o motivácii CIA alebo Bieleho domu. Predpokladáte, že všetko má nejaký vyšší cieľ a má slúžiť vyššiemu dobru ".

Pád mrakodrapov bol predmetom skúmania mnohých odborníkov a tí vylúčili, že spôsob zrútenia by mohol byť vyvolaný lietadlami. Malcolm Howard ďalej opisuje, ako došlo k pádu budovy 7: „Bola to klasická riadená demolácia s použitím výbušnín. Použili sme superjemnú vojenskú nanotermitovú zmes. Najťažšie bolo dostať do budovy také množstvo výbušnín, zapaľovačov, zosilňovačov a zapálných mechanizmov, bez toho aby sme vzbudili prílišnú pozornosť. Ale skoro každú miestnosť v budove 7 prenajímala CIA, tajná služba alebo armáda, vďaka čomu to bolo ľahšie."

Bývalý agent opisuje, že WTC 7 bola v onom mesiaci, ktorý zmenil beh amerických dejín, "plná výbušnín na strategických miestach". 11. septembra, vo chvíli, keď už severná a južná veža horeli, boli v budove 7 zapálené rozbušky a explózie nanotermitu urobili z budovy prázdnu šupku, zničili oceľovú konštrukciu, zničili výstuže a umožnili ohňu horiacemu v kanceláriách, aby sa predral zvyškom budovy a zničil kompletne celý vnútrajšok.

Budova WTC 7 sa úplne zrútila v 17.20, sedem hodín po deštrukcii budov WTC 1 a 2. Jej pád svedkov šokoval svojou rýchlosťou, zodpovedajúcou voľnému pádu, ktorá naznačovala, že padajúci materiál nenarážal na žiadny odpor. "Bola to obrovská rýchlosť. Všetko išlo presne podľa plánu. Úplne hladko. Všetci boli evakuovaní. Vo WTC 7 nebol nikto zranení. Oslavovali sme. Opakovane sme si púšťali záznam demolácie, pili sme whisky a fajčili cigary a náhle sa stala tá najčudnejšia vec. Začali sme si robiť starosti, že to vyzerá až moc hladko."

„Pozerali sme sa znovu a znovu a chytila nás paranoja. Vyzeralo to ako riadená demolácia. Hovorili sme si, do čerta, na toto sa ľudia budú pýtať. A potom sme počuli, ako svedkovia z ulice hlásia, že popoludní počuli výbuchy. Keď nám povedali, že BBC zfušovala spravodajstvo a oznámila svetu, že sa budova zrútila 20 minút predtým než v skutočnosti ... v tom okamihu sme si naozaj mysleli, že sa to prevalilo."

WTC 7 pred zrútením: Podľa oficiálnej správy o 9/11, vydanej vládou, sa WTC 7 zrútila kvôli "nezvládnuteľnému požiaru" spôsobenému troskami odlietavajúcimi z budov 1 a 2, zasiahnutých dopravnými lietadlami. Keby bola tá oficiálna historka pravdivá, bola by WTC 7 vôbec prvá výšková budova na svete, ktoré by sa zrútila kvôli nekontrolovateľnému požiaru a jediný oceľový mrakodrap, ktorý by sa zrútil do seba kvôli "požiarom zúriacim v kanceláriách".

Poznámka redakcie: Budova WTC 7 nebola v susedstve zrútených budov WTC 1 a 2; medzi ňou a k nej bližšej WTC 1 stála budova WTC 6, ktorej konštrukcia pád dvojičiek aj pád WTC 7 prežila.

Malcolm Howard a jeho spolupracovníci sa báli, že verejnosť tento klam prehliadne, povstane proti vláde a bude požadovať pravdu: „Bolo tam toľko nevysvetlených vecí, zostalo tam príliš veľa dôkazov. Mysleli sme, že sa toho verejnosť chytí a nepustí. Čakali sme, že dôjde k verejnému povstaniu, ktoré médiá nebudú môcť ignorovať. Že budú prebiehať vyšetrovania a ľudia budú chcieť vedieť, prečo sa im klamalo."

„Mysleli sme, že sa v tej oblasti nájdu chemické zlúčeniny, ktoré preukážu, že budova 7 bola zámerne vyhodená do povetria. Čakali sme, že príde revolúcia, ktorá zmetie všetko až k samotnému vrcholu, k prezidentovi Bushovi. Že ho vyvlečú von z Bieleho domu."

„Nič z toho sa ale nestalo. Skoro nikto nepokladal otázky. Médiá okamžite zostrelili každého, kto si trúfol zapochybovať o tom, čo sa tvrdilo."

Sleduj tok peňazí: Howard tvrdí, že o zrútení severnej a južnej veže Svetového obchodného centra "nemá žiadne priame informácie", a vysvetľuje, že "operácie CIA sú veľmi špecifické" - je normálne pracovať na väčšom projekte a pritom chápať len malý kúsok celej skladačky . Ale pre bádateľov, ktorí sa usilujú o pochopenie celého puzzle a o zistenie, kto stál za najničivejším útokom, ktorý sa kedy odohral na americkej pôde, predsa len jednu radu má: „Sledujte tok peňazí. Keď chcete zistiť, kto za niečím stojí, sledujte jednoducho tok peňazí. Pozrite sa na obchody, uzavreté tesne pred 9/11. Tí chlapi vedeli, že sa niečo blíži. Synovia agentov CIA, vládnych úradníkov. Blízki príbuzní najmocnejších mužov Ameriky. Cheney, Rumsfeld. Tí všetci zbohatli. Nebolo to len kontraktmi, ktoré prihrali svojim kamarátom v stavebníctve, v obchode; nebolo to len vojnami a úplatkami."

Dokonca aj CNN informovala, že kontrolné orgány "pozorujú stále jasnejšie príznaky, že niekto zmanipuloval finančné trhy dlho pred útokmi v nádeji, že z nich bude profitovať."

Howard je presvedčený, že seriózne vyšetrovanie zamerané na to, komu priniesol 11. september zisk na burze, "by vytrhlo americkej oligarchii srdce z tela". „Je len jedna organizácia, ktorá pôsobí po celom svete, a môžem vám povedať, že to nie je a nikdy nebola al-Kájda. Je to CIA. Žiadne skutočné vyšetrovanie sa nikdy nemohlo odohrať. Veď v tom má prsty celá tieňová vláda."

Bývalý agent, ktorý chce stráviť svoje posledné týždne doma, povedal, že kvôli svojim priznaniam neočakáva zatknutie, pretože "potom by museli ísť aj po všetkých ostatných. K útokom na mňa použijú len médiá. Sú platení za to, aby potláčali všetko, čo sa týka 11. septembra."

Národný pamätník Ground Zero v New Yorku, ktorý pripomína tragickú udalosť z 11. septembra 2011
Národný pamätník Ground Zero v New Yorku, ktorý pripomína tragickú udalosť z 11. septembra 2011

Záver

Hoci sa zdá, že zhodením viny na al-Kájdu sa podarilo Američanom všetko zamiesť pod koberec, nie je tomu tak. Američania, ako je dnes zrejmé, vystavili celosvetovo bielu populáciu, okrem iného, obvineniam z rasovej neznášanlivosti a predsudkom voči Arabom. Plody tohto dejstva môžu byť horké.

Literatúra:

[1] Meyssan, Thierry: Velký podvod. Žádné letadlo na Pentagon nespadlo! Vydal Edition Carnot 2002. Překlad Miroslav Brož.
[2] Andreas von Rétyi: Teror a lži: 11. září 2001. Vydal Knižní klub 2009. Překlad Petr Dvořáček.
[3] http://veksvetla.cz/mistoprisezne-prohlaseni-agenta-cia-budovy-wtc-jsme-se-zemi-srovnali-my/
[4] http://www.nnettle.com/news/2495-cia-agent-gives-sworn-statement-we-brought-down-the-twin-towers-on-9-11-2001o

Autor: RNDr. Jiří Hejhálek
Foto: Shutterstock
reklama

Nové

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

reklama