Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Technológia Grohe – takto vyzerá moderná domácnosť

Zverejnené: 29. 10. 2019

Nemecká značka GROHE je popredným svetovým výrobcom sanitárneho vybavenia pre kúpeľne a kuchyne. Dôležité hodnoty, ktoré zároveň túto značku vystihujú, sú technológie, kvalita, dizajn a udržateľný rozvoj. V rámci posilňovania zákazníckej dôvery hrdo nesú všetky produkty GROHE označenie Made in Germany. Počas svojho pôsobenia získala spoločnosť viac ako 240 ocenení za dizajn a predovšetkým inovatívne technológie.

Špičkové vodovodné batérie

Väčšine z vás sa asi pri vyslovení názvu GROHE vybavia vodovodné batérie. Pre svoju vysokú kvalitu, unikátny dizajn a inovatívne technológie sú právom považované za jedny z najlepších na trhu. Hotové batérie sú podrobované testom, kde musia obstáť nielen v skúške času, ale aj funkčnosti, schopnosti ovládania a bezporuchovosti.

Kuchynské batérie

Aj v modernej dobe, keď umývačky nahradili ručné umývanie, sa stále neobídeme bez drezu a kuchynskej batérie. Značka GROHE vďaka svojim technológiám posunula pomyselnú hranicu a celkovo aj úroveň drezových batérií o niekoľko stupienkov vyššie.

GROHE Blue®

Dali by ste si perlivú vodu priamo z kohútika? O to sa postará páková batéria z radu GROHE Blue® Professional, ktorá má v sebe zabudovaný filter pre úplne dokonalú chuť čistej sviežej filtrovanej vody a aj fľašu plnú CO2, ktorá zaisťuje sýtenie vody podľa vašich preferencií od jemne perlivej po perlivú.

GROHE Red

„Červený“ rad kuchynských batérií sa zameriava na horúcu vodu priamo z kohútika. GROHE Red poskytuje komfort 100 °C vody už za 2 sekundy, teda oveľa rýchlejšie než sa voda zohreje v hrnci alebo rýchlovarnej kanvici. Batéria je vybavená titánovým bojlerom s rôznymi veľkosťami.

Sprchovanie ako zo sna

Doprajte si miesto v kúpeľni, ktoré bude funkčné a zároveň štýlové. Séria sprchových hlavíc radu Grohe Tempesta disponuje technológiou GROHE DreamSpray®, ktorá je symbolom výkonu, vzhľadu a aj praktických funkcií. Sofistikovaný systém predstavuje motor vnútri hlavice, ktorý neustále vháňa vodu do každej jednej trysky zvlášť. Tým je zaručený maximálny úžitok z vášho sprchovania.

Zabezpečenie domácnosti pred vytopením

Prasknuté potrubie, plesnivejúce mokré steny, vytopený byt. Nočná mora každého z nás. Aj na túto možnosť GROHE myslelo. Systém GROHE Sense Guard je vyvinutý tak, aby v prípade prasknutého potrubia okamžite uzavrel prívod vody vo vašom domove. To všetko vďaka zabudovanému systému Aquablock. Systém môžete prepojiť so svojím smartfónom, ktorý vás v prípade pohromy upozorní. Ako bonus vám aplikácia ponúka kompletný prehľad o vašej spotrebe vody, na konci vás roka teda nebude čakať nemilé prekvapenie v podobe účtov za vodu s astronomicky vysokými sumami.

Nový rozmer hygieny – sprchová toaleta

Len čo ju raz vyskúšate, nebudete už túžiť po inej. Reč je o sprchovej toalete radu GROHE Sensia Arena. Toaleta obsahuje dve samostatné ramená, ktoré zaisťujú dokonalú hygienu všetkých vašich intímnych partií. Sprchová toaleta je šetrnejšia k vašej pokožke a nedráždi ju. Keramická glazúra po celej ploche toalety je odolná proti usadzovaniu baktérií. Ovládanie prebieha aj cez aplikáciu pre smartfóny, kde si môžete vytvoriť vlastné personalizované nastavenie.

Máme to, po čom túžite

Zaujala vás niektorá technológia alebo konkrétny produkt? Na e-shope Sanitino.sk nájdete celý rad výrobkov značky GROHE. Stačí si len vybrať. V sanitárnom vybavení patrí medzi najlepších predajcov na trhu.

Autor: Kolektív autorov
Foto: Archív firmy
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama