Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 28.3.

The Peninsula Hotels oslavuje svoj debut v Európe

Zverejnené: 2. 11. 2015

Kryštálové lustre vyrobené na mieru, skvostné obloženie stien, mramorové podlahy a moderný nábytok – už niekoľko desaťročí je meno Peninsula synonymom zvláštneho kúzla a štýlu. Luxusný hotelový reťazec otvoril v lete 2014 svoj prvý hotel v Európe – The Peninsula Paris. Vo všetkých hotelových izbách podčiarkujú výnimočnú úroveň hotela kúpacie vane Kaldewei.

Na materiál najvyššej kvality aj nadčasový dizajn popredného výrobcu vsadil hotelový reťazec už v Tokiu, Hongkongu, Bangkoku, Šanghaji a Chicagu.

Hotely reťazca Peninsula nie sú len synonymom uvedomenia si vysokej kvality a citu pre štýl. Prvotriedna poloha je ďalším argumentom vďaka ktorému je The Peninsula známy v medzinárodnom hotelierstve. Pre svoj 5 hviezdičkový hotel v Paríži si hotelový reťazec vybral klasickú francúzsku budovu v štýle druhej polovice 19. storočia, ktorá je umiestnená na preslávenej Avenue Kléber – len niekoľko krokov od Arc de Triomphe a od Champs-Élysées.

The Peninsula Paris
The Peninsula Paris

Pôžitok z kúpania luxusnej triedy s Kaldewei

V luxusne zariadených kúpeľniach Peninsula Paris pozýva kúpacia vaňa Kaldewei Centro Duo Oval z hodnotnej smaltovanej ocele hostí k exkluzívnej relaxačnej kúpeli. Vaňa navrhnutá renomovaným talianskym dizajnérskym štúdiom Sottsass Associati patrí k lákadlám veľkorysých kúpeľní z čierneho a bieleho mramoru. So svojim oválnym základným tvarom a hĺbkou 47 cm zaručuje model Centro Duo Oval najvyššiu mieru komfortu a okrem toho presvedčuje svojim puristickým poňatím. Tri apartmány sú navyše vybavené kúpacími vaňami Ellipso Duo Oval s vírivým systémom Kaldewei Vivo Turbo Plus, ktorý umožňuje celkom výnimočný wellnessový zážitok.

The Peninsula Paris – kúpeľňa
Kúpacia vaňa Kaldewei Centro Duo Oval z hodnotnej 3,5 mm smaltovanej ocele je jedným z lákadiel veľkorysých mramorových kúpeľní Peninsula Paris.
The Peninsula Paris – kúpeľňa
Kúpacia vaňa Kaldewei Centro Duo Oval z hodnotnej 3,5 mm smaltovanej ocele je jedným z lákadiel veľkorysých mramorových kúpeľní Peninsula Paris.

Kompetencie na globálnom obchodnom poli

Voľba správneho materiálu je dôležitá hlavne pri zariaďovaní hotelov vnútorným vybavením. Prianím každého hosťa je udržiavaná a hygienická kúpeľňa a to aj po mnohých rokoch intenzívneho používania. Robustná, nenáročná na údržbu, stálofarebná a s dlhou životnosťou. Vlastnosti smaltovanej ocele Kaldewei dokazujú, že sa tento materiál dlhodobo osvedčuje a že vybavenie pre kúpeľne značky Kaldewei ponúka vynikajúcu ekonomickosť.

Smaltovanú oceľ Kaldewei 3,5 mm môžete vidieť v úspešných referenčných objektoch, ako je luxusný hotel Marina Bay Sands v Singapure, štýlový hotel Peninsula Shanghai alebo Waldorf Astoria Berlín. Tiež v pražskom Moteli One vsadili na kvalitu známeho výrobcu zariaďovacích predmetov pre kúpeľne.

Vysoké nároky na kvalitu, ktoré na každý jednotlivý výrobok značky Kaldewei kladieme, sú v medzinárodnom meradle veľmi oceňované a vyznačujú sa známkou kvality „Made in Germany”. Rodinný podnik Kaldewei včas rozpoznal strategický význam internacionalizácie a s vysokou kompetenciou a láskou viedol značku Kaldewei k vytvoreniu celosvetovo známeho mena,” hovorí Roberto Martinez, vedúci medzinárodného predaja a objektového manažmentu. „Sme skvelo pripravení na to, aby sme v budúcnosti vyhoveli požiadavkám globálneho trhu.

Kúpeľňa Motel One Praha – vanička Conoflat (zdroj: Motel One)
Kúpeľňa Motel One Praha – vanička Conoflat (zdroj: Motel One)
Autor: JUDr. Ivana Marcinová, Kaldewei CS, s.r.o.
Foto: The Peninsula Hotels, Motel One
reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Zverejnené 26.3. Realizácia zeleného a udržateľného priemyselného parku Green Park Piešťany prebiehala od októbra 2021 v dvoch etapách. Moderný priemyselný komplex tvorí dvojica budov s celkovou rozlohou viac ako 27 000 m2. ísť na článok

reklama