vyhľadávanie
Dnes je 27.7.

The Peninsula Hotels oslavuje svoj debut v Európe

Zverejnené: 2. 11. 2015

Kryštálové lustre vyrobené na mieru, skvostné obloženie stien, mramorové podlahy a moderný nábytok – už niekoľko desaťročí je meno Peninsula synonymom zvláštneho kúzla a štýlu. Luxusný hotelový reťazec otvoril v lete 2014 svoj prvý hotel v Európe – The Peninsula Paris. Vo všetkých hotelových izbách podčiarkujú výnimočnú úroveň hotela kúpacie vane Kaldewei.

Na materiál najvyššej kvality aj nadčasový dizajn popredného výrobcu vsadil hotelový reťazec už v Tokiu, Hongkongu, Bangkoku, Šanghaji a Chicagu.

Hotely reťazca Peninsula nie sú len synonymom uvedomenia si vysokej kvality a citu pre štýl. Prvotriedna poloha je ďalším argumentom vďaka ktorému je The Peninsula známy v medzinárodnom hotelierstve. Pre svoj 5 hviezdičkový hotel v Paríži si hotelový reťazec vybral klasickú francúzsku budovu v štýle druhej polovice 19. storočia, ktorá je umiestnená na preslávenej Avenue Kléber – len niekoľko krokov od Arc de Triomphe a od Champs-Élysées.

The Peninsula Paris
The Peninsula Paris

Pôžitok z kúpania luxusnej triedy s Kaldewei

V luxusne zariadených kúpeľniach Peninsula Paris pozýva kúpacia vaňa Kaldewei Centro Duo Oval z hodnotnej smaltovanej ocele hostí k exkluzívnej relaxačnej kúpeli. Vaňa navrhnutá renomovaným talianskym dizajnérskym štúdiom Sottsass Associati patrí k lákadlám veľkorysých kúpeľní z čierneho a bieleho mramoru. So svojim oválnym základným tvarom a hĺbkou 47 cm zaručuje model Centro Duo Oval najvyššiu mieru komfortu a okrem toho presvedčuje svojim puristickým poňatím. Tri apartmány sú navyše vybavené kúpacími vaňami Ellipso Duo Oval s vírivým systémom Kaldewei Vivo Turbo Plus, ktorý umožňuje celkom výnimočný wellnessový zážitok.

The Peninsula Paris – kúpeľňa
Kúpacia vaňa Kaldewei Centro Duo Oval z hodnotnej 3,5 mm smaltovanej ocele je jedným z lákadiel veľkorysých mramorových kúpeľní Peninsula Paris.
The Peninsula Paris – kúpeľňa
Kúpacia vaňa Kaldewei Centro Duo Oval z hodnotnej 3,5 mm smaltovanej ocele je jedným z lákadiel veľkorysých mramorových kúpeľní Peninsula Paris.

Kompetencie na globálnom obchodnom poli

Voľba správneho materiálu je dôležitá hlavne pri zariaďovaní hotelov vnútorným vybavením. Prianím každého hosťa je udržiavaná a hygienická kúpeľňa a to aj po mnohých rokoch intenzívneho používania. Robustná, nenáročná na údržbu, stálofarebná a s dlhou životnosťou. Vlastnosti smaltovanej ocele Kaldewei dokazujú, že sa tento materiál dlhodobo osvedčuje a že vybavenie pre kúpeľne značky Kaldewei ponúka vynikajúcu ekonomickosť.

Smaltovanú oceľ Kaldewei 3,5 mm môžete vidieť v úspešných referenčných objektoch, ako je luxusný hotel Marina Bay Sands v Singapure, štýlový hotel Peninsula Shanghai alebo Waldorf Astoria Berlín. Tiež v pražskom Moteli One vsadili na kvalitu známeho výrobcu zariaďovacích predmetov pre kúpeľne.

Vysoké nároky na kvalitu, ktoré na každý jednotlivý výrobok značky Kaldewei kladieme, sú v medzinárodnom meradle veľmi oceňované a vyznačujú sa známkou kvality „Made in Germany”. Rodinný podnik Kaldewei včas rozpoznal strategický význam internacionalizácie a s vysokou kompetenciou a láskou viedol značku Kaldewei k vytvoreniu celosvetovo známeho mena,” hovorí Roberto Martinez, vedúci medzinárodného predaja a objektového manažmentu. „Sme skvelo pripravení na to, aby sme v budúcnosti vyhoveli požiadavkám globálneho trhu.

Kúpeľňa Motel One Praha – vanička Conoflat (zdroj: Motel One)
Kúpeľňa Motel One Praha – vanička Conoflat (zdroj: Motel One)
Autor: JUDr. Ivana Marcinová, Kaldewei CS, s.r.o.
Foto: The Peninsula Hotels, Motel One
reklama

Nové

Priečky, schody a stropy Ytong a ich uplatnenie pri rekonštrukciách

Priečky, schody a stropy Ytong a ich uplatnenie pri rekonštrukciách

Zverejnené 26.7. Ako si zaistiť pekné a moderné bývanie, keď nové domy sú neúnosne drahé a hypotekárne úroky vysoké? Pre mnohých záujemcov o vlastné bývanie tak prichádza do úvahy rekonštrukcia alebo prestavba existujúceho objektu. ísť na článok

Aký bazén sa hodí do vašej záhrady

Aký bazén sa hodí do vašej záhrady

Zverejnené 24.7. Leto je v plnom prúde a túžba po osviežení počas horúcich dní je veľká. Ak máte záhradu, určite vás láka súkromie a pohodlie vlastného priestoru, kde si môžete užiť vodné radovánky a príjemné schladenie. Výber správneho bazéna môže byť kľúčom k… ísť na článok

Do Slnečných kúpeľov v Luhačoviciach sa vracia spoločenský život

Do Slnečných kúpeľov v Luhačoviciach sa vracia spoločenský život

Zverejnené 23.7. Náročná rekonštrukcia Jurkovičových stavieb Vodoliečebného ústavu a Slnečných kúpeľov je na konci a do pamiatkovo chráneného areálu sa rýchlo vracia život. Od jari tohto roku sa tak návštevníci Luhačovíc môžu vypraviť na úžasnú expozíciu Dušana… ísť na článok

reklama