Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 29.3.

Tieniaca technika Twintex – moderné dizajnové riešenie

Zverejnené: 1. 11. 2017

Slnečné letné dni nám okrem horúčavy sprostredkovávajú aj dostatok svetla. To, aby vo Vašom interiéri nebol z dostatku prebytok, zabezpečíte pomocou vhodne zvolenej tieniacej techniky. Dobrou voľbou je siahnuť po tieniacej technike Twintex od firmy Bematech – firma je schopná priniesť individuálne riešenie podľa prianí každého zákazníka a to aj vďaka svojej nadštandardne širokej kolekcii látok.

Firma Bematech s dlhoročnými skúsenosťami ponúka široký sortiment tieniacej techniky od látkových roliet cez rímske rolety a drevené žalúzie po markízy a pergoly. Svoje nezastupiteľné miesto majú v ponuke moderné produkty s označením Twintex – rolety a žalúzie Twintex, ktoré majú prezývku žalúzie deň a noc. Jedná sa totiž o žalúzie, ktoré umožňujú účinne regulovať prienik svetla do miestnosti, takže pomocou nich naozaj vyskúšate noc počas pravého poludnia. Kúzlo spočíva v moderných, kvalitných látkach Twintex.

A čím sú teda látky Twintex? Jedná sa o kvalitnú textíliu, ktorá je tkaná do priesvitných a nepriesvitných pruhov. Regulácia prieniku svetla do interiéru je zabezpečovaná prekrývaním týchto striedajúcich sa pruhov.

Kolekcia látok Twintex

Spoločnosť Bematech disponuje bohatou kolekciou látok, z ktorej si každý vyberie vhodné doplnenie svojho interiéru vkusným a zároveň funkčným doplnkom. Kolekcia látok Twintex spoločnosti Bematech totiž obsahuje nadštandardných – viac ako 50 produktov! V súčasnej kolekcii sú takisto zahrnuté aj látky s nehorľavou úpravou.

Spoločnosť Bematech sprostredkuje zákazníkovi rôzne produkty čo sa týka výsledného dojmu – pri použití hrubšej látky žalúzie pripomínajú záclonu, jemnejšieho výsledku dosiahnete s látkou jemnejšej štruktúry.

Kompletný katalóg látok Twintex firmy Bematech si môžete prezrieť na stránkach www.bematech.cz, kde nájdete katalógy aj ostatných produktov.

Údržba a montáž

Výhodou látok v kolekcii Bematech je ľahká údržba. Drobných nečistôt je možné zbaviť sa jednoducho a to navlhčenou handričkou alebo vysávačom pri použití najnižšieho stupňa satia. Ani inštalácia produktu do Vášho interiéru nie je zložitá. Twintex je možné montovať na stenu aj na strop, výrobok je štandardne dodávaný s montážnym profilom, ktorý inštaláciu výrazne zjednoduší. Pre dosiahnutie ladného a zjednoteného tieniaceho efektu je odporúčané nechať si pomôcť od odbornej montážnej firmy, ktorá má s inštaláciou tieniacej techniky potrebné skúsenosti.

Riešenie na mieru

Firma Bematech chce vyhovieť každému zákazníkovi a to bez kompromisov a ústupkov. Preto každú zákazku prijíma individuálne. Zákazník si vyberá prevedenie od látky po doplnky a takisto aj cena je mu vypočítaná až podľa jeho individuálnej objednávky.

Je možné kombinovať jednotlivé typy a farebné zhotovenie konzol, spodných záťažových líšt a retiazok. Pri tvorbe ideálneho riešenia sa musí prihliadnuť iba na to, že umiestnenie pruhov má byť horizontálne. Maximálna šírka roliet 2 200 mm a výška 2 800 mm nie je limitujúca – ak sa Vám páčia rolety Twintex, ale vaše okná presahujú maximálnu stanovenú šírku, nie je potrebné sa tohto produktu vzdávať. Väčšie okno je možné zatieniť pomocou rozdelenia tejto väčšej plochy do niekoľkých častí a jednotlivé zatienenia týchto častí spojiť v jeden celok. Tienenie pôsobí jednoliato a jednotlivé diely môžu byť zosadené k sebe. Ani okno atypického tvaru nie je potrebné okamžite „obliekať” do inej tieniacej techniky. Odborníci firmy Bematech vymyslia riešenie aj pre toto okno.

Ovládanie tieniacej techniky Twintex

Pri modernej tieniacej technike je možné zvoliť či už manuálne ovládanie (retiazkou), alebo aj motorické, pričom pre zvýšenie komfortu pri používaní roliet odporúčame extra tichý motor na diaľkové ovládanie.

Ani takzvané „združenie roliet” (jedno ovládanie pre viac roliet Twintex) nie je problémom, a to ani pri jednom type ovládaní. „Združiť” sa takto dajú až tri rolety Twintex vedľa seba a to pomocou „združovacieho mechanizmu”, ktorý zabezpečí rovnomerné a súčasné ovládanie združených roliet. Výhodou je v prípade využitia motorického ovládania použitie iba jedného pohonu pre viac roliet (jedná sa o úsporné riešenie) a všeobecne takisto minimalizácia nevyhnutej medzery medzi látkami. Združené rolety totiž medzi sebou majú medzeru vždy 25 mm.

Látky Twintex: estetické pohladenie

Minimalistické, ale zároveň plné a bohaté riešenie tieniacej techniky s látkami Twintex nie je a nikdy nemalo byť iba funkčným doplnkom interiéru. Jedná sa o estetickú súčasť priestoru, ktorý sa dá prostredníctvom vhodne zvolenej látky ovplyvniť. Podieľa sa na osobitnom a útulnom vzhľade miestnosti, hodí sa do bytov aj verejných priestorov a vďaka svojmu luxusnému prevedeniu splní predstavy aj náročných zákazníkov.

Twintex? Áno!

V prípade, že si Vás tento moderný produkt získal, neváhajte sa ozvať spoločnosti Bematech so svojimi prianiami. Odborníci Vám pomôžu s výberom, zrátajú presnú cenu a sprostredkujú regionálneho predajcu, ktorý zabezpečí samotný predaj a montáž tieniacej techniky. Neváhajte a oživte interiér látkami Twintex!

Kontakty:
BEMATECH, s.r.o.
Tel.: +420 567 774 477
E-mail: info@bematech.cz
http://www.bematech.cz

Autor: Šárka Melicharová
Foto: Archív firmy
reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Zateplením k uhlíkovej neutralite

Zateplením k uhlíkovej neutralite

Zverejnené 29.3. Dnes už nikto nepochybuje, že znižovanie spotreby energie zohráva kľúčovú úlohu v boji proti klimatickej kríze. Väčšina domácností však býva v starších a energeticky neefektívnych domoch. Z nich uniká veľké množstvo tepla, takže značná časť energie… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

reklama