Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Vitajte v skutočnom živote, vitajte doma!

Zverejnené: 18. 6. 2015

Vstupné dvere do každého domu či bytu predstavujú bránu medzi dvoma svetmi. Nové moderné audio a video telefóny prinášajú celkom nové možnosti komunikácie medzi svetom pred dverami a vo vnútri vášho bytu: vyššiu bezpečnosť, komfort a štýlový dizajn. Predstavujeme vám inovatívne domové telefóny ABB-Welcome.

Vonkajšie audio a video tablá – komfort, bezpečnosť, dizajn

Pokiaľ chcete vidieť zo svojho bytu, čo sa deje pri vašich vchodových dverách a kladiete dôraz na maximálnu bezpečnosť a komfort, vyberte si verziu komfortného video tabla. Ak si vystačíte len so zvukom, zvoľte verziu audio. Tablá sú v špičkovom dizajne a vyrobené z robustnej ušľachtilej ocele. Video tablá sú vybavené kvalitnou farebnou kamerou s mimoriadnym zorným polom a nočným videním. Jednoducho tak rozpoznáte tváre návštev aj v noci.

Komfortné vonkajšie video a audio tablo
Komfortné vonkajšie video a audio tablo

Vnútorný domový videotelefón ABB-Welcome má úžasný 18cm dotykový XXL displej. Vždy uvidíte, čo sa deje za vašimi vonkajšími dverami.

Intuitívne ovládanie obstará 6 rýchlych tlačidiel s množstvom rôznych funkcií. Videotelefón je možné použiť tiež ako fotorámik.
Intuitívne ovládanie obstará 6 rýchlych tlačidiel s množstvom rôznych funkcií. Videotelefón je možné použiť tiež ako fotorámik.

Viete, kto bol pri vašich dverách, aj keď ste neboli práve doma!

Ako náhle stlačí osoba pri vchodových dverách zvonček, sú ihneď obstarané 3 snímky návštevníka. To je veľmi praktické! Po príchode domov jednoducho zistíte, kto u vás zvonil aj počas vašej neprítomnosti.

Domové audiotelefóny pre zrak aj sluch!

Hands-free ovládanie je u nás ako štandard. Zabudnite na padajúce slúchadlo a majte voľné ruky. Podsvietený 3,8 cm veľký displej zobrazí najdôležitejšie funkcie aj v úplnej tme. Pomocou tlačidiel audiotelefónu je možné ovládať zámok dverí, stlmenie zvuku, rozsvietenie svetla v hale aj otvorenie vjazdovej brány. Audiotelefóny ABB-Welcome s hands-free je možné kombinovať do viacnásobných zostáv spolu s vypínačmi a ďalšími prístrojmi elektroinštalácie.

Kompletná koncepcia domovej elektroinštalácie

Domové telefóny ABB-Welcome plne súznia s dizajnom vypínačov a zásuviek. 9 dizajnových rád, 60 farebných a materiálových prevedení je pre vás zárukou vytvorenia štýlového konceptu elektroinštalácie bez kompromisu. Doprajte si kvalitné značkové riešenie.

Domové audiotelefóny ABB-Welcome s displejom
Domové audiotelefóny ABB-Welcome s displejom

Novinka – domový audiotelefón v obľúbenom dizajne vypínačov Tango®

Rada domových telefónov ABB-Welcome, resp. domový telefón s displejom, preniká do ďalšej dizajnovej rady, tentokrát sa jedná o stále žiadané Tango®.

Viac noviniek v domových komunikáciách

ABB-Welcome je teraz bohatší o významné moderné prvky dvernej komunikácie, ktorými sú prístroje pre kontrolu vstupu, teda snímač kariet pracujúci na frekvencii 13,56 MHz, kódová klávesnica a snímač odtlačkov prstov. Tieto prístroje je možné inštalovať samostatne alebo v kombinácii s ďalšími prístrojmi, kde nahrádzajú tzv. základný tlačidlový modul.

Pre použitie v komerčných budovách bude tiež k dispozícii telefónna gateway, ktorá umožní prepojenie systému ABB-Welcome a pobočkovej telefónnej ústredne. Následne potom telefónna pobočka slúži ako vnútorný audio telefón.

Novo pribudnú do ponuky karty a identifikačné prívesky pre obidve pracovné frekvencie, 125 kHz i 13,56 MHz; budú k dispozícii pre snímače ponúkané v obidvoch systémoch domových telefónov.

Identifikačné prívesky, karta a video tablo ABB-Welcome s modulom snímača kariet
Identifikačné prívesky, karta a video tablo ABB-Welcome s modulom snímača kariet

Poslednou novinkou je nová generácia IP Gateway, teda verzia 3.0, ktorá funguje moderným spôsobom cez portál My Busch-Jaeger a je nezávislá na komunikačnom prostredí. Pre jej prevádzku plne dostačuje konektivita na internet. Viac informácií nájdete na www.domovnitelefonyabb.cz.

Autor: Mgr. Eva Dutková
Foto: Archív firmy
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama