Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Wind-Free™ chladenie, komfort bez prievanu

Zverejnené: 11. 5. 2019

Počas horúcich letných dní chcete interiér vychladiť čo najrýchlejšie. Aby ste však dosiahli požadovanej teploty, musíte znášať nepríjemný chladný prievan. Samsung Wind-Free™ ale poskytuje nový spôsob chladenia. Wind-Free™ klimatizácia najskôr vychladí miestnosť v rýchlom chladiacom móde. Hneď ako dosiahne požadovanej teploty, môžeme zmeniť režim na Wind-Free™ chladenie.

Jedinečný tvar a hustý rozptyl

Vďaka jedinečnému trojuholníkovému dizajnu s väčšou sacou aj výdychovou plochou a väčším prietokovým množstvom vzduchu je chladenie rýchlejšie o 43% a tím aj účinnejšie. Wind-Free™ chladenie efektívne udržiava teplotu na komfortnej úrovni bez nepríjemného pocitu chladného prievanu. Pri režime Wind-FreeTM chladenie je chladný vzduch jemne rozptylovaný cez 21 000 mikrootvorov a v prednom panely jednotky. Chladný vzduch je distribuovaný s veľmi nízkou rýchlosťou prúdenia vzduchu (0,15m/s) a pritom bez kolísania teploty – nedochádza teda k vzniku nepríjemného prievanu a vy sa cítite príjemne.

Vysoká účinnosť pri nižšej spotrebe

Režim Wind-Free™ chladenia spotrebuje o 72% menej energie než režim rýchleho chladenia. Na udržanie požadovanej teploty v miestnosti postačí, aby kompresor aj ventilátory pracovali na minimálne otáčky. Wind-Free™ jednotky sú vybavené novým digitálnym osmipólovým motorom invertorového kompresoru. Takto vybavené vonkajšie jednotky preukazujú výrazné zníženie kolísania otáčok, hluku aj vibrácií a to zabezpečuje efektívnejšiu prevádzku s nižšou spotrebou elektrickej energie.

Energetická účinnosť, efektívna filtrácia

Samsung ponúka 4 typy Wind-Free™ nástenných klimatizačných jednotiek a to s viacstupňovou filtráciou vzduchu a triedou energetickej účinnosti. Klimatizačná jednotka s najvyšším stupňom filtrácie vzduchu Wind-Free™ Ultra je vybavená elektrostatickým PM 2.5 filtrom a filtrom Samsung Super Plasma Ionizer (SPi). Filter PM 2.5 je umiestnený po celej nasávacej ploche a zachytáva tak 99% prachových častíc o veľkosti menšej než 2,5 µm. (CADR 100 m3/h). Filter SPi odstraňuje až 99% vírov, baktérií, roztočov a alergénov (napr. vírus H1N1). Rad jednotiek Wind-FreeTMOptimum je vybavený vzduchovým Easy Plus filtrom a SPi filtrom, rad Wind-Free™ Standard iba filtrom Easy Filter Plus. Klimatizačné jednotky Wind-Free™ sú dodávané v párovom prevedení určenom pre komfortné chladenie do rezidenčných aplikácií a menších komerčných priestorov. Klimatizačná jednotka Wind-Free™ Ultra je dostupná s menovitým chladiacim výkonom 2,5 a 3,5 kW, ostatné Wind-FreeTM jednotky vo výkonoch 2,5 – 7 kW. Všetky nástenné jednotky sú pripojiteľné do systému multisplit.

Smart aplikácia

Klimatizácie Samsung umožňujú Wi-Fi ovládanie využívajúce SmartThings aplikáciu vo Vašom smart telefóne. Tá umožní vzdialene zapínať alebo vypínať jednotku, ovládať funkcie, rozvrhy a režim odkiaľkoľvek. Aplikácia SmartThings umožňuje centrálne ovládať všetky Samsung Smart zariadenia.

Autor: Kolektív autorov
Foto: Archív Samsung

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama