Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 29.3.

Zachovajte chladnú hlavu a prežite leto v tieni VELUX vám teraz pri nákupe vonkajšej rolety vráti 80 € späť!

Zverejnené: 19. 5. 2020

Skoncujte s horúčavou raz a navždy a získajte naviac 80 € späť. Stačí, ak si v období od 18. mája do 18. júla kúpite solárne poháňanú vonkajšiu roletu VELUX. Zabráňte teplu vstúpiť do vášho interiéru skôr ako prídu horúce dni.

Vonkajšie rolety sú ideálnym riešením pre každé ročné obdobie. V lete ochránia interiér pred príliš vysokou teplotou vďaka tomu, že zachytia až 97 % slnečných lúčov. Teplotu v domácnosti dokážu znížiť až o 7 °C. Navyše zablokujú všetko denné svetlo, a tak si môžete nerušený spánok vychutnať kedykoľvek počas dňa.

V zime zas vonkajšia roleta pomáha zabrániť tepelným únikom a znižuje tak náklady potrebné na kúrenie. Benefity prináša aj v oblasti tlmenia hluku z dažďa či dokonca krupobitia, ktorý vás už zaručene neprebudí. Vďaka bezúdržbovej hliníkovej konštrukcii s dlhou životnosťou odoláva aj tým najnáročnejším poveternostným podmienkam a okná ochráni aj pred vlámaním či poškodením.

Pohodlné ovládanie na diaľku

K tepelnému komfortu v interiéri, samozrejme, patrí aj jeho pohodlné nastavenie. Prečo sa teda zapotiť už pri zaťahovaní tienenia, ktoré môže byť na ťažko dostupnom mieste? Vyberte si vonkajšiu roletu VELUX s diaľkovým ovládaním v dvoch variantoch. Ak je k oknu možné priviesť kábel, môžete zvoliť elektrické ovládanie, ktoré je napájané zo siete. V prípade, že ste na elektrické ovládanie nemysleli v predstihu a dodatočne nechcete privádzať k oknu kábel, môžete sa zaobísť aj bez neho a využiť druhý variant. Tým je elektricky ovládané tienenie na solárny pohon. V tomto prípade je batéria motoru pravidelne dobíjaná fotovoltaickým napájacím článkom rolety, ktorá funguje na báze denného svetla, úplne spoľahlivo bez ohľadu na počasie.

Najväčší komfort vám však bezpochyby zabezpečí inteligentný systém VELUX ACTIVE, ktorý ovláda strešné okná a tienenie automaticky. Pomocou senzorov a mobilnej aplikácie sa o zdravé vnútorné prostredie v domácnosti postará bez toho, aby ste na to museli vôbec myslieť. V prípade horúcich dní tak zatieni okná v predstihu a pred blížiacou búrkou všetky okná pozatvára skôr, ako by došlo k nehode. Elektricky alebo solárne poháňané strešné okná či tieniace doplnky VELUX je možné na inteligentný systém VELUX ACTIVE napojiť aj dodatočne.

Teraz 80 € späť

V termíne od 18. mája do 18. júla môžete získať pri kúpe solárne poháňanej vonkajšej rolety VELUX SSL späť 80 €. Na vrátenie peňazí stačí nahrať faktúru za nákup na www.velux.sk/letovtieni. Neváhajte osloviť zákaznícke centrum VELUX, ktoré vás nielen prepojí s kvalitnou montážnickou firmou, ale pomôže aj s výberom toho správneho tieniaceho doplnku pre vaše strešné okno.

Viac na: www.velux.sk/letovtieni

O skupine VELUX

Skupina VELUX už viac ako 75 rokov vytvára lepšie životné prostredie pre ľudí po celom svete. Cez strechu prináša do interiéru množstvo denného svetla a čerstvého vzduchu. Produktový program VELUX sa skladá zo širokej škály strešných okien a svetlíkov, ako aj z riešení pre ploché strechy. Skupina tiež dodáva mnoho druhov dekorácií, rolety a žalúzie, montážne doplnky a inteligentné výrobky na diaľkové ovládanie. Tieto produkty pomáhajú dosiahnuť zdravé a trvalo udržateľné vnútorné prostredie, a to nielen doma, ale aj v práci.

Pobočky VELUX pomáhajú ľuďom po celom svete. Spoločnosť VELUX má obchodné zastúpenie vo viac ako 40 krajinách a celosvetovo pre ňu pracuje približne 10 000 zamestnancov. Skupinu VELUX vlastní VKR Holding A/S, spoločnosť s ručením obmedzeným.

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy Velux
reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Zateplením k uhlíkovej neutralite

Zateplením k uhlíkovej neutralite

Zverejnené 29.3. Dnes už nikto nepochybuje, že znižovanie spotreby energie zohráva kľúčovú úlohu v boji proti klimatickej kríze. Väčšina domácností však býva v starších a energeticky neefektívnych domoch. Z nich uniká veľké množstvo tepla, takže značná časť energie… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

reklama