Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 28.3.

Aquatherm Nitra 2023 po štyroch rokoch opäť spolu a naživo

Aktualizované: 2. 2. 2023

Najväčší odborný veľtrh TZB na Slovensku od 7. – 10. 2.2023. Príďte si na veľtrh nabitý technológiami pre rady, finančné prostriedky aj technológie vystavovateľov, to všetko v jeden deň a na jednom mieste! Ako kúriť a naopak chladiť čo najúspornejšie? Ako vybrať správnu náhradu za nevyhovujúci kotol? Na čo všetko je možné čerpať dotácie a finančnú podporu? Aj na tieto aktuálne témy bude hľadať odpoveď Aquatherm Nitra 2023.

Zdroj: MDL Expo

Hlavným mottom tohtoročného ročníka je odprezentovať odbor technického zariadenia budov v rámci prezentácie jednotlivých firiem, ale aj sprievodného programu odbornej a laickej verejnosti.

KEDY keď nie teraz, KDE keď nie na veľtrhu, takže čo návštevníci uvidia a budú počuť na Aquatherme Nitra?

Kto plánuje stavbu, rekonštrukciu či inováciu vo svojich domovoch, zarezervujte si 7. až 10. február 2023. Zateplenie, novostavby, výmena kotlov a kachlí, tepelné čerpadlá, solárne systémy, fotovoltaika, rekuperácia, dažďová a odpadová voda, zelené strechy … v spolupráci s našimi partnermi a vystavovateľmi sa budeme venovať všetkým dotačným titulom, a to počas sprievodných seminárov a prednášok, tak predovšetkým na stánkoch výrobcov a predajcov celého sortimentu technológií a zariadení pre inteligentný, zdravý a udržateľný domov.

22 ročník, 8 odborov, 160+ vystavovateľov, to bude Aquatherm Nitra

Ako tradičný veľtrh technického zaradenia budov, je presne tým druhom aktivít, ktorá sa stáva interaktívnou platformou pre stretnutia odbornej verejnosti z radov projektantov a architektov, developerských a stavebno-investičných spoločností, montážnych, inštalačných a servisných firiem, facility managementu, a tiež predstaviteľov štátnej správy a miestnej samosprávy, s lídrami na trhu, tuzemskými aj zahraničnými výrobcami, generálnymi zastúpeniami v odbore vykurovania, vzduchotechniky, klimatizácie, merania a regulácie a zdravotechniky.

Aj pre nich sú pripravené témy sprievodného programu. Už dnes Vám môžeme sľúbiť veľtrh nabitý technológiami od popredných firiem a známych značiek naprieč odborom TZB. Predovšetkým však vnímame medzi našimi klientmi potrebu osobného stretnutia, a to je hlavným cieľom nášho úsilia, ktorému podriaďujeme voľbu nového termínu, výber partnerov a tém aj nastavenie mediálnej kampane.

Aquatherm Nitra, veľtrh technického zariadenia budov, techniky prostredia a technológií pre energeticky efektívne budovy, sa bude konať v dňoch 7. – 10. februára 2023 v priestoroch nitrianskeho výstaviska AGROKOMPLEX Nitra a ako najkomplexnejšia a najucelenejšia prehliadka odboru technického zariadenia budov láka k návšteve odborníkov a jednotlivcov po štyroch rokoch nemožnosti vidieť a stretnúť sa osobne.

Viac informácií o veľtrhu na www.aquatherm-nitra.com

Kontakt:

MDL Expo s.r.o.
tel.: +421 948 955 721
e-mail: aquatherm-nitra@mdlexpo.cz

Autor: Tlačová správa
Foto: MDL Expo s. r. o.

Tématické odbory

reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Zverejnené 26.3. Realizácia zeleného a udržateľného priemyselného parku Green Park Piešťany prebiehala od októbra 2021 v dvoch etapách. Moderný priemyselný komplex tvorí dvojica budov s celkovou rozlohou viac ako 27 000 m2. ísť na článok

reklama