Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 24.4.

Dizajnové sklo-hliníkové vchodové dvere

Zverejnené: 2. 1. 2020

Nedávno bola v oblasti otvorových výplní uvedená na trh novinka a síce sklo-hliníková dverná výplň. Predstavila ju firma VP trend, s. r. o., ktorá patrí medzi skúsených výrobcov dverových výplní určených pre profilové vchodové dvere z plastu aj hliníka. Jej zákazníkmi sú prevažne majitelia rodinných domov.

Technické parametre

Vonkajšiu stranu sklo-hliníkovej výplne tvorí kalené sklo vrstvené v kombinácii s connexom. Celková hrúbka vonkajšej sklenenej strany je 6,4 mm. Vnútornú stranu výplne tvorí práškovo lakovaný, popr. fóliovaný (kašírovaný) hliníkový plech hrúbky 1,5 mm. Izolačné jadro výplne je zhotovené z extrudovaného polystyrénu (XPS).

Vlastnosti

Výplne sú vyrábané v rôznych hrúbkach a to vo vsádzanom a jednostranne prekryvnom prevedení. Ich výhodou je najmä vysoká odolnosť a luxusný vzhľad a takisto aj finálny spôsob zhotovenia. Vďaka technológii, ktorá umožňuje tlač priamo na sklo, možno na výplne naniesť ľubovoľný dizajn. To koncovým užívateľom aj architektom umožňuje voľby, ktoré predtým nemali. Ide o jeden z najluxusnejších produktov v kategórii vstupných dverí.

Originalita

V ponuke je základný rad dizajnov, ale možnosti sú prakticky neobmedzené. Nie je problém vyrobiť aj výplň s úplne originálnym vzhľadom na základe prianí zákazníka. Čo sa vzniku tohto trendu týka, dopyt po dverových výplniach tvorených sklom vzišla zo strany nemeckých a francúzskych zákazníkov, odkiaľ sa pomaly presúva aj do Čiech a k nám. Nemalá časť používateľov si želá mať na dome niečo originálne či špeciálne a bežné vchodové dvere im nestačia. Práve týmto ľuďom vychádza spoločnosť VP trend so svojimi sklo-hliníkovými výplňami v ústrety.

Očakávania do budúcnosti

Odozva na produkt bola a je veľmi kladná. Ani dopyt, napriek vyššej cene výrobku, nie je zanedbateľný. Do budúceho roka, kedy sa očakáva, že sa povedomie o sklo-hliníkových výplniach rozšíri, hľadí firma VP trend s veľkou dôverou.

Súvisiace články:

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy

Tématické odbory

reklama

Nové

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

reklama