Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 27.4.

Dotyk remesla v modernom interiéri – to sú kované kľučky COBRA BLACK SMITH

Zverejnené: 24. 9. 2020

Dizajnové trendy posledných rokov neomylne smerujú k čistote a minimalizmu. O to viac v interiéri vynikajú prvky, ktoré majú skutočný charakter a dokážu dizajnový zámer podporiť. Dverové kovania Cobra spájajú tradičné remeslo sa strohosťou moderných tvarov a prinášajú tak do našich projektov žiaduce prepojenie moderny s trvalými hodnotami.

Nie je celkom obvyklé, aby sme sa v ére masovej výroby stretli s novinkou vyrobenou klasickým remeselným spôsobom. V súvislosti s modernými interiérmi a ich dizajnovou čistotou vznikajú nové nároky na zariaďovacie prvky, ktoré vnesú do bytu či domu osobitosť a umocnia jeho jedinečnosť. Kľučky a madlá COBRA BLACK SMITH predstavujú prepojenie najklasickejšej kováčskej práce s modernými postupmi a dizajnami a dodávajú minimalistickým interiérom nečakanú nadčasovosť.

"Pri každej novej kolekcii je pre nás zásadné jej „zdelenie“ a charakter. Chceme ponúkať kľučky, ktoré môžu umocniť názor architekta alebo investora v novom projekte. Práve kľučky Black Smith prinášajú to, čo nás zaujíma - kontrast surového kovu a unikátneho dizajnu prináša fascinujúce prepojenie modernej doby s históriou, hĺbku dotyku s ohňom ukrytým v každej kľučke," uvádza Kristina Boda, riaditeľka spoločnosti COBRA, najväčšieho českého dodávateľa dverných kovaní.

Prečo kovanie BlackSmith?

• Obsahuje nielen dverné kovanie, ale aj okenné kovanie, madlá a mušle, takže je možné vyriešiť otváracie prvky v zhodnom dizajne.
• Paleta jednotlivých dizajnov je široká – od rustikálneho po moderné puristické tvary.
• Dverné kovania sú k dispozícií v prevedení s rozetou aj štítom (72 a 90 mm) a dokonca aj ako ochranné prevedenie k vonkajšiemu použitiu.
• Vďaka povrchovej úprave „galvanický čierny pozink” má povrch kovania hodvábne matnú tmavú štruktúru príjemnú na dotyk, konzistentný povrch a farebnosť zodpovedajúcu moderným industriálnym trendom.
• Každý výrobok je pozinkovaný a patinovaný, čo zaručuje trvalú kvalitu a odolnosť proti korózií.
• Je univerzálne použiteľné, jeho montáž je rýchla a údržba jednoduchá.

Široká paleta tvarov a prevedení predurčuje kované kľučky nielen do moderných a štýlových interiérov, ale aj do rustikálnych stavieb, kde ľahko naviažu na celkový historizujúci štýl celej stavby. Tmavá patina čierneho pozinku navyše vychádza v ústrety súčasným trendom uprednostňujúcim tmavé farby.

"Utečme od unifikovaných riešení, v COBRE veríme, že každý dom či byt si zaslúži svoj osobitý štýl. Práve Black Smith ponúka cestu, ako vniesť do klasických aj moderných interiérov nečakaný prvok - oheň a históriu ukovanú do modernej prémiovej kľučky, ktorá skrášli interiér na dlhé roky," dodáva Kristina Boda z COBRY. „Celú kolekciu uvidíte u nás v showroome, aj v predajniach našich distribučných partnerov. Je možné, že ešte len samotný dotyk s kľukou vám umožní pochopiť krásu a úžitkové vlastnosti kolekcie BlackSmith."

Súvisiace články:

Autor: Kolektív autorov
Foto: Archív firmy COBRA

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama