Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 29.3.

Exkluzívna strešná krytina s nádychom stredomoria, v modernom alebo rustikálnom štýle

Zverejnené: 11. 4. 2019

Strecha je dominantným architektonickým prvkom každej stavby. Je preto dôležité, aby bola vytvorená z najkvalitnejšieho materiálu - pálenej keramiky, s najnižšou nasiakavosťou a sfarbená minerálmi, ktoré jej zaručujú stálofarebnosť. O kvalite krytiny svedčí najmä doba jej životnosti, čo vlastne znamená, aký dlhý čas vydrží na streche bez porušenia.

Strešná krytina typ Mediterran: Omega 10, Mistral

Funkčnosť a životnosť

Na životnosť krytiny má obrovský vplyv jej nasiakavosť. Čím menej vody vie do seba absorbovať, tým menej vody negatívne ovplyvňuje štruktúru krytiny počas zmrazovacích cyklov. Vysokokvalitné strešné keramické krytiny od spoločnosti VillaTesta ponúkajú najideálnejšie riešenie tejto otázky. V prípade týchto krytín je štandardom nasiakavosť do 5% (čo je vysoko nad slovenským priemerom) a dokonca v prípade škridiel s vysokohorským certifikátom je to ešte menej, unikátne iba do 2%. Túto technológiu ponúka na našom trhu jedine spoločnosť VillaTesta, ktorá si kladie za cieľ ponúknuť svojim zákazníkom najvyššiu kvalitu v tomto segmente: „Ak kvalitná strecha, tak jedine od VillaTesta!“

Farebnosť a dizajn strešnej krytiny

Ponúkaných 67 typov v 142 farebných zhotoveniach zabezpečuje najširší výber keramických strešných krytín nielen v slovenskom, ale aj vo svetovom meradle. Typový záber celej palety farieb a tvarov pokrýva všetky možné architektonické smery, či už hľadáme niečo južanské, moderné alebo tradičné.

Strešné krytiny Mediterran - Stredomorie u Vás doma

Ste zástancom jednoduchého tvaru s nízkou sedlovou strechou a máte radi toskánsky, provensálsky štýl? Tak práve pre vás je určená strešná krytina oblúkového tvaru s veľkou vlnou z radu Omega 10 alebo Plein Sud. Na výber sú rôzne odtiene od úplne svetlých až po tmavé.

Strešná krytina typ Mediterran, Omega 10, Terre d´Adhémar
Strešná krytina typ Mediterran, Omega 10, Terre d´Adhémar
Omega 10, pre tento typ škridly je charakteristický oblúkový tvar s veľkou vlnou
Omega 10, pre tento typ škridly je charakteristický oblúkový tvar s veľkou vlnou

Moderný štýl strešnej krytiny - New line

Ak je vášmu srdcu bližší moderný štýl, tak potom vás určite očarí rad New Line, ktorý ponúka klasické veľkoformátové modely moderného dizajnu jednoduchých tvarov ako aj unikátny model Diamant, ktorý už na prvý pohľad zaujme nejedného z vás. Okrem jedinečného tvaru sa škridla Diamant vyznačuje vynikajúcimi parametrami, ako pevnosť, presný tvar alebo mrazuvzdornosť. Za svoj dizajn získala aj prestížne ocenenie na veľtrhu Batimat v Paríži.

Strešná krytina New Line, Diamant Argentique
Strešná krytina New Line, Diamant Argentique
Škridla Diamant získala za svoj dizajn prestížne ocenenie Zlatá trofej na medzinárodnom veľtrhu stavebníctva Batimat v Paríži
Škridla Diamant získala za svoj dizajn prestížne ocenenie Zlatá trofej na medzinárodnom veľtrhu stavebníctva Batimat v Paríži

Riešenie aj pre pamiatkové budovy - Rustical

Nie každý vlastník stavby si môže vybrať akúkoľvek strešnú krytinu, hlavne ak ide o stavbu s umeleckými ambíciami alebo o renováciu pamiatkových budov. V tom prípade je ideálnym riešením rad Rustical, pretože navracia nielen historický charakter, ale aj romantickosť stavieb.

monopole n° 1
monopole n° 1
Rustikálna škridla monopole n° 1
Rustikálna škridla monopole n° 1

Vystúpte z davu a vykročte vlastnou cestou, my vieme ako na to. Okrem tradičného použitia krytiny na streche ponúkame špecifické riešenie pokládky, presnejšie krytinu pripevnenú na fasáde. Táto forma využitia škridiel zaručuje unikátny výzor rodinných domov ale aj budov pre širokú verejnosť ako napríklad štýlových nákupných centier alebo business centier.

O spoločnosti VillaTesta

Spoločnosť VillaTesta je už dlhé roky najvýznamnejším dodávateľom keramických strešných krytín južanského typu, ktoré v sebe nesú pôvab a teplo francúzskej riviéry. Charakteristickým znakom striech sú pravé francúzske veľké vlny, ktoré sú výsledkom 200 ročných skúseností.

Kde nás nájdete?

Všetky modely nami ponúkaných strešných krytín vo všetkých farebných prevedeniach nájdete vystavené na voľnej ploche v našom bratislavskom showroome, a to v Podunajských Biskupiciach na Ul. Svornosti 42, s rozlohou okolo 3000 m2. V príjemnom prostredí tu majú všetci záujemcovia možnosť vychutnať si čaro vysokokvalitných keramických strešných krytín s pôvabom Francúzska aj v kombinácii s fasádovými lícovými tehličkami a tehlovými zámkovými dlažbami spoločnosti Rustique.

Najnovšie trendy architektúry a stavebníctva sa premietajú aj do tvorby nových typov a tvarov keramických strešných krytín a sú tiež inšpiráciou pre obnovu už existujúcich typov a farebnej škály. Tieto svetové novinky už dlhé roky spoločnosť VillaTesta prezentuje nielen odbornej, ale aj laickej verejnosti na rôznych svetových i domácich slovenských veľtrhoch stavebníctva. Spoločnosť Villatesta každý rok využíva možnosť predstaviť svoju ponuku verejnosti prostredníctvom veľtrhu Coneco.

Čítajte tiež:

Gresové - porcelánové dlažby 20 mm od VillaTesta

Kontakty:
VillaTesta, s.r.o.
ul. Svornosti 42
Podunajské Biskupice, Bratislava
+421 917 766 326
predaj.ba@villatesta.sk
www.villatesta.sk

Autor: Ing. Kateřina Kočická, z podkladov spoločnosti Villatesta
Foto: Spoločnosť VillaTesta s.r.o.
reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Zateplením k uhlíkovej neutralite

Zateplením k uhlíkovej neutralite

Zverejnené 29.3. Dnes už nikto nepochybuje, že znižovanie spotreby energie zohráva kľúčovú úlohu v boji proti klimatickej kríze. Väčšina domácností však býva v starších a energeticky neefektívnych domoch. Z nich uniká veľké množstvo tepla, takže značná časť energie… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

reklama