Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 28.3.

Garážové brány KRUŽÍK – prinášame stále niečo nové

Zverejnené: 23. 9. 2008

S viac ako trinásťročným pôsobením na trhu je dnes spoločnosť KRUŽÍK s. r. o. tradičným výrobcom sekčných garážových a priemyselných brán. Bohaté skúsenosti s výrobou a obchodom na domácom aj európskom trhu ju zaraďuje medzi najväčších tuzemských producentov v tomto odbore.

Najmodernejšie technológie výroby sekčných brán garantujú certifikáty TÜV na všetky výrobky firmy KRUŽÍK s. r. o. aj certifikát ISO 9001:2000 na systém riadenia akosti. Bezpečnú prevádzku zaručuje prísna európska norma EN 13241-1.

Vďaka skúsenostiam aj získaným certifikátom naša spoločnosť v súčasnosti ponúka a garantuje najvyššiu kvalitu, bezpečnosť prevádzky, záruku výrobkov aj vysokú flexibilitu s vyškoleným týmom odborných pracovníkov.

Nosným prvkom produkcie je výroba už spomínaných sekčných brán, no súčasťou ponuky sú tiež tesniace límce, vyrovnávacie mostíky a samozrejme predaj pohonov.

Spoločnosť KRUŽÍK s. r. o. vyrába brány vždy presne na mieru a tým dosiahne to, že každý stavebný otvor je precízne vyplnený. Sme schopní vyrobiť bránu na stavebný otvor takmer akéhokoľvek tvaru aj rozmeru.

Nové panely

Z dôvodu neustáleho rozširovania sortimentu zaradila spoločnosť KRUŽÍK s. r. o. do svojej stálej ponuky exkluzívne riešenie panelu pre sekčné garážové brány. Ide o lamelový panel hladký v striebornom vyhotovení so zámkom proti privretiu prstov. Tento typ panelu sa v súčasnosti stáva stále populárnejším predovšetkým vďaka svojmu modernému a elegantnému vzhľadu. Dvere s hladkou striebornou lamelou sa veľmi hodia k modernej architektúre. Ako prvý v Českej republike uvádzame na trh špeciálnu imitáciu dreva - zelený dub v dizajnu drážka. Toto prevedenie neponúka zatiaľ žiadna iná firma, a preto má každý zákazník jedinečnú možnosť odlíšiť svoje dvere od ostatných. Zelený dub je v súčasnosti veľmi populárny v západnej Európe, predovšetkým v Nemecku a v Taliansku.

Aby sme rozšírili ponuku v súčasnosti najviac používanej imitácie dreva, ktorou je bezprostredne zlatý dub, doplnili sme sortiment o lamelový panel, ktorý je však špecifický tým, že má o jeden prolis menej než je obvyklé.

Viac informácií o novinkách v sortimente získate na bezplatnej infolinke 800 100 231 alebo na www.kruzik.cz.

Rolovacie brány

Aby sme doplnili našu ponuku, rozhodli sme sa začať aj s vlastnou výrobou rolovacích brán. Tieto brány sú samozrejme certifikované inštitútom TÜV a spĺňajú všetky potrebné normy.

Rovnako ako sekčné brány vyrábame aj rolovacie brány presne na mieru podľa požiadaviek zákazníkov.

Dizajn Ateliér

Na internetových stránkach www.kruzik.cz je novo umiestnená unikátna aplikácia, pomocou ktorej je možné zostaviť si sekčné garážové aj priemyselné brány vrátane všetkých doplnkov presne podľa vlastných požiadaviek, výsledok si vytlačiť, poslať ho e-mailom atď. Tento program umožní zákazníkovi vizualizáciu jeho predstavy a tým si lepšie vybrať z obrovského množstva kombinácií a farieb, ktoré firma KRUŽÍK s. r. o. ponúka.

Súťaž

Až do konca tohto roka prebieha veľká súťaž pre konečných zákazníkov, v ktorej je hlavnou výhrou úplne nové auto Škoda Roomster. Ďalej je možné získať GPS navigácie, DVD prehrávače a ďalšie ceny. Stačí si kúpiť kedykoľvek do 31. 12. 2007 sekčnú bránu od spoločnosti KRUŽÍK s. r. o. alebo od ktoréhokoľvek zo zmluvných partnerov, čo najpresnejšie zodpovedať súťažnú otázku, riadne vyplniť súťažný kupón a poslať ho spolu s fotografiou brány do sídla spoločnosti v Kroměříži. Súťažiaci so správnou alebo najbližšou odpoveďou získa automobil Škoda Roomster. Kompletné pravidlá súťaže sú zverejnené na www.kruzik.cz alebo priamo u obchodných partnerov firmy KRUŽÍK s. r. o.

1 obchodno – ekonomický riaditeľ, e-mail: zezulka@kruzik.cz
Autor: Lukáš Zezulka<sup>1</sup>
Foto: Archiv firmy KRUŽÍK

Tématické odbory

reklama

Nové

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

NORDCITY - budova ktorá inšpiruje. Najmodernejšia ekologická budova na Slovensku

Zverejnené 27.3. V Žiline sa podarilo realizovať stavbu, ktorá presviedča o tom, že administratívne budovy zvyšujú kvalitu urbanistického priestoru. A nielen to. NORDCITY Obchodná predstavuje vzorový ekologický prístup k modernej výstavbe. Kľúčovú úlohu pri tom… ísť na článok

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Nedajte šancu plesniam! Všeobecné odporúčania a základné fakty

Zverejnené 28.3. Plesne na stenách trápia najmä v zimnom období veľké množstvo domácností. Vznikajú na miestach, kde sa kvôli kombinácii vzdušnej vlhkosti a nízkej povrchovej teplote zráža voda. Príčinou môže byť nedostatočné vetranie, zlá izolácia, vykurovanie na… ísť na článok

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Udržateľný priemyselný park Green Park Piešťany je dokončený a plne obsadený

Zverejnené 26.3. Realizácia zeleného a udržateľného priemyselného parku Green Park Piešťany prebiehala od októbra 2021 v dvoch etapách. Moderný priemyselný komplex tvorí dvojica budov s celkovou rozlohou viac ako 27 000 m2. ísť na článok

reklama