Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

HAAS FERTIGBAU a rodinné domy HARMONY

Zverejnené: 31. 3. 2011

HAAS FERTIGBAU CHANOVICE je spoločnosť, ktorá sa môže pochváliť takmer storočnou skúsenosťou v oblasti výstavby montovaných stavieb na báze dreva. Pôsobí po celej Európe a len v Českej Republike napríklad ročne postaví viac ako 120 rodinných domov2). Navyše pre svojich zákazníkov stále pripravuje niečo nové. V tomto roku spravila pre záujemcov optimalizáciu úspešnej a žiadanej LIMITOVANEJ EDÍCIE DOMOV HARMONY v bežnom, nízkoenergentickom či pasívnom štandarde.

Celkom nové riešenia rodinných domov v LIMITOVANEJ EDÍCII HARMONY 2011 reagujú na požiadavky širokého okruhu klientov, ktorí si vysnívali svoj nový dom podľa najmodernejších technologických a architektonických trendov.

LIMITOVANÁ EDÍCIA HARMONY 2011

Spoločnosť HAAS FERTIGBAU CHANOVICE vytvorila nové optimalizované riešenia osvedčených a obľúbených domov s premysleným tvarovým, rozmerovým aj dispozičným riešením, ktoré sú hmatateľnou reakciou na najčastejšie priania klientov. To všetko za súčasného prísneho predpokladu celkovej vysokej efektivity všetkých vytvorených riešení a zachovaní základného kréda rodinných domov tejto typovej rady – zmysluplné využitie každého štvorcového metra v dome a minimalizácia komplikovaných stavebných detailov. V neposlednej rade aj maximálne využitie kvalitných stavebných prvkov a certifikovaných systémov, ktoré zaručia bezchybné fungovanie rodinného domu do budúcnosti a zaistia aj minimalizáciu potrebných finančných nákladov na jeho prevádzku a prípadné opravy.

Pri navrhovaní každého z rodinných domov HAAS FERTIGBAU sú totiž kontrolované nielen náklady potrebné na obstaranie v čase jeho výstavby, ale tiež budúce náklady na jeho prevádzku, údržbu a pod. Samotný vznik názvu domov HARMONY zodpovedá harmónii medzi premysleným návrhom, kvalitným prevedením a jeho cenou. Domy v LIMITOVANEJ EDÍCII HARMONY 2011 zodpovedajú nielen možnostiam klientov s vyššími príjmami, ale tiež možnostiam najširšej skupiny klientov, ktorí dnes žijú napr. v nájomných domoch či bytoch a rozhodli sa vybudovať si svoj nový vlastný domov, kde mesačná úhrada nájmu zo súčasného bývania nahradí mesačnú splátku hypotekárneho alebo iného úveru a budú bývať vo svojom.

Zníženie začiatočných investícií

Súčasťou LIMITOVANEJ EDÍCIE HARMONY 2011 sú opäť nielen rodinné domy s prízemím a obytným podkrovím, ale tiež jednopodlažné rodinné domy, tzv. bungalovy. Práve bungalovy sú v poslednom čase pre svoj komfort a pohodlné bývanie veľmi obľúbené a žiadané, a preto tvoria významnú časť tejto akčnej rady domov. Pochopiteľne tu ani teraz nechýba osvedčená zlatá stredná cesta rodinného domu, kde je prízemie dokončené na kľúč (teda je možné ho ihneď využívať) a podkrovie pripravené k následnej dostavbe, a to podľa požiadaviek a možností klienta. Takéto etapové rozdelenie priebehu výstavby veľmi efektívne zníži počiatočné investície do bývania a pritom zachováva možnosť rozšírenia rodinného domu do budúcnosti.

Nízka energetická náročnosť rodinných domov a šetrnosť k životnému prostrediu

Pri výstavbe rodinných domov v LIMITOVANEJ EDÍCII HARMONY 2011, tak ako aj pri všetkých ostatných domoch zo svojej ponuky, kladie spoločnosť HAAS FERTIGBAU CHANOVICE veľký dôraz tiež na nízku energetickú náročnosť stavaných rodinných domov a šetrnosť k životnému prostrediu. To spoločne vytvára moderný systém, ktorý hlavne v čase neustáleho zvyšovania cien energií ešte viac naberá na význame.

Rodinné domy HAAS FERTIGBAU je možné realizovať v bežnom, nízkoenergetickom či pasívnom štandarde, vždy záleží iba na prianí klienta. Vďaka prepracovanému a tisíckami stavieb preverenému certifikovanému systému vonkajších stien rodinných domov HAAS FERTIGBAU s označením THERMO-PROTECT®, u ktorých je štandardne dosahovaný vynikajúci súčiniteľ prestupu tepla U = 0,17 W/(m2K) (pre domy v pasívnom štandarde je možné tento súčiniteľ jednoduchým opatrením posunúť až k hranici U = 0,11 W/(m2K)), majú tieto rodinné domy vynikajúce tepelné a akustické parametre, čo prináša výrazné úspory na vykurovanie a šetria tak peňaženky klientov.

Rodinné domy v LIMITOVANEJ EDÍCII HARMONY 2011 sú ponúkané s kvalitnou certifikovanou vonkajšou stenou THERMO-PROTECT® OPTIMUM (stenou so zvýšeným vonkajším zateplením) a tepelnoizolačnými trojsklami na všetkých oknách a na terasových dverách už dokonca v základom vybavení každého domu! A k tomu prináleží, štandardne, teda bez akéhokoľvek príplatku pre rok 2011 špeciálny vybavovací PAKET PERFECT HOME 2011. Obsahuje množstvo prvkov a náležitostí, ktoré sú bežne u iných stavebných spoločností považované za príplatkovú položku. U spoločnosti HAAS FERTIGBAU CHANOVICE je toto všetko samozrejmosťou už v základnom vybavení rodinných domov.

Inštalácia moderných technológií

Pre rodinné domy v LIMITOVANEJ EDÍCII HARMONY 2011 sa tiež pochopiteľne ráta s možnosťou inštalácie moderných technológií ako sú napr. tepelné čerpadlá či inštalácia solárnych termických aj fotovoltaických stavieb. A nezabúda sa ani na systémy riadeného vetrania s rekuperáciou. Aj tu záleží iba na klientovi, pre akú možnosť sa sám rozhodne.

Aj napriek tomu, že LIMITOVANÁ EDÍCIA HARMONY bola verejnosti po prvýkrát predstavená iba pred rokom, nemálo klientov si práve z tejto rady vybralo svoj nový vysnívaný dom a v súčasnosti si už užívajú pohody a komfortu bývania vo svojom rodinnom dome HAAS FERTIGBAU. A to nielen klienti z Českej republiky, ale tiež napr. zo Slovenska a z Poľska.

Viac informácií nájdete na stránkach www.haas-fertigbau.cz.

1 Redakčne upravila Helena Hejhálková
2 Mnohé z domov slúži ako referenčné
Autor: Ing. Petr Zuk
Foto: Archiv firmy

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama