Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Kľučka, ktorá svieti

Zverejnené: 23. 12. 2020

Kľučka z unikátnej kolekcie MINIMAL BLACK MATT 20 YEAR LIGHT posúva dizajnové možnosti v oblasti dverného kovania. Autorský produkt výrobcu M & T využíva integrovanú mikrorúrku, ktorá dokáže kľučku rozsvietiť.

"Mikrorúrka je umiestnená na čelnej pohľadovej strane kľučky. Jej svetlo, ktoré svieti nepretržite, nie je počas dňa takmer zjavné, ale večer sa vždy naplno rozjasní. Nejedná sa o takzvané luminiscenčné svetlo, ktoré sa dobíja cez deň a potom vydrží večer po nejakú dobu svietiť," opisuje pán Roman Ulich, hlavný dizajnér spoločnosti M & T, jediného českého výrobcu dizajnového dverného a okenného kovania a pokračuje: "Vďaka tomuto efektívnemu minimalistickému detailu je kľučka v úplnej tme vidieť zo vzdialenosti až 20 metrov a tým sa z nej v noci stáva jasný orientačný bod lokácie kľučky na dverách." K prevádzke tzv. mikrorúrky nie sú potrebné žiadne batérie ani napájacie káble a jej svietivosť je garantovaná po dobu 20 rokov.

Tým však výpočet predností tohto kovania rozhodne nekončí. "Materiálovým základom svietiacej kľučky MINIMAL BLACK MATT 20 YEAR LIGHT je kvalitná mosadz, ktorej povrch je vybavený matným čiernym chrómom, ktorý je ručne zbrúsený do 3D povrchu. Toto povrchové prevedenie je úplným svetovým unikátom, s ktorým sa nedá stretnúť u žiadneho iného typu kovania.

´

"Za jeho jedinečným prevedením stojí proces dôkladného ručného brúsenia vytvárajúci pôsobivý 3D efekt drásaného (kartáčovaného) dreva, ktoré upúta nielen svojím výzorom, ale je tiež veľmi príjemné na dotyk," dodáva Roman Ulich z M & T. Vďaka vysokej kvalite galvanického pokovovania sa netreba vôbec obávať, že by časom došlo k nežiaducemu opotrebovaniu povrchu kľučky.

Kolekcia kovania MINIMAL BLACK MATT 20 YEAR LIGHT ponúka nielen svietiacu kľučku na otočné dvere, ale tiež madlo či mušľu pre posuvné dvere, okennú kľučku aj dverovú zarážku. Celý interiér tak možno zladiť do posledného detailu.

Autor: Kolektív autorov
Foto: Archív firmy M&T

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama