Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Krásne nerezové siete X-TEND® v interiéri

Zverejnené: 3. 11. 2015

Inšpirujte sa tisíckou zrealizovaných riešení za použitia X- TEND®, ktoré sme úspešne dokončili či už pre individuálnych zákazníkov, tak aj pre veľké nadnárodné firmy a stovky zoologických záhrad.

Čo o nerezových sieťach X-TEND® hovorí Romana Ripper

Nerezové siete X-TEND® vyrábame na zákazku presne podľa vašich potrieb

Siete X-TEND® vyrába spoločnosť Carl Stahl na zákazku. Výrobok tak vždy zodpovedá vašim individuálnym požiadavkám. Carl Stahl vlastní certifikáciu, ktorá potvrdzuje používanie nerezových sietí X-TEND® aj ako istiaci prvok proti pádu osôb (horizontálnemu aj vertikálnemu), samozrejmosťou je aj certifikácia nemeckého stavebného inštitútu pre použitie sietí ako výplne zábradlí.

Nerezové siete X-TEND® vyrábame v týchto rozmeroch a veľkostiach:

  • v štandardnom priemere 1 mm, 1,5 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm
  • v závislosti na priemere lana je možné vytvoriť šírku oka 25–200 mm alebo vyššiu
  • siete z vysoko kvalitných nerezových oceľových lán triedy materiálu 1.4401

Tisíce úspešných realizácií s využitím nerezových sietí X-TEND®

Pri plánovaní projektu sa môžete plne spoľahnúť na podporu odborníkov firmy Carl Stahl. Poradíme vám, ako vyriešiť staticky náročné predstavy a na 3D modely vám ukážeme, ako bude celá realizácia vo výsledku vyzerať. Naši vlastní technici zrealizujú montáž voliér, zábradlí, výplne mosta, podpory fasád k zazelení budov a ďalšie riešenia z nerezovej siete X-TEND presne na základe dohovoru so zákazníkom a v najkratšom možnom čase.

Pozrite sa na ukážku priložených fotografií nerezovej siete X-TEND® v interiéri, ktorú sme dodávali vrátane našej odbornej montáže, zákazníkovi do Mariánskych kúpeľov. Aj po dvoch rokoch, kedy sme sa prišli na nerezové siete X-TEND® pozrieť, tak krásne držia tvar a plnia svoj účel, ktorý majú plniť. Zákazník je stále veľmi spokojný.

Nerezové siete X-TEND® sú ľahké, ľahko prepustia svetlo a zároveň sú veľmi pevné. Sú vhodné aj pre vysoké zaťaženie. Vďaka použitému materiálu garantujú dlhú životnosť. Sú vizuálne zaujímavým dizajnovým doplnkom domu a sú šetrnejšie k životnému prostrediu.

Autor: Romana Ripper
Foto: Archív firmy
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama