Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 27.4.

Miesto, kde je každému dobre

Zverejnené: 26. 12. 2018

Vírivky a bazény českého výrobcu slúžia v tisíckach domácností, ale aj komerčných priestoroch a to nielen u nás. Za dvadsaťtri rokov ich výrovy sa firma úspešne vyšvihla na pozíciu tretieho najvýznamnejšieho hráča v Európe a jej produkty pravidelne putujú do hotelových komplexov aj cez oceán. Ich autorský dizajn opakovane ocenili profesionáli v najväčšej európskej súťaži dizajnu Red Dot Design Award aj medzinárodná porota v americkej súťaži Good Design.

Dôvody k hrdosti

USSPA je prvým výrobcom spa v ČR. Na konte má niekoľko vlastných patentov, certifikáciu ISO 9001 a 14001 a ako prvé od odbore získali výrobky USSPA aj certifikáciu Czech Made. Jednotlivými inováciami posúva USSPA vpred celý odbor wellnessu.

Technológie pre jednoduchší život

Vďaka vlastnému vývoju sa u výrobkov USSPA zákazník môže spoľahnúť na premyslené a funkčné riešenia, ktoré nechávajú užívateľov skutočne odpočívať. Spa je možné riadiť na diaľku prostredníctvom mobilného telefónu aplikáciou USSPA SmartApp či cez webové rozhranie, spa sama vyhodnocuje svoj chod vďaka unikátnemu rozvádzaču s inteligentným systémom iNtellismart® a vykonáva samodiagnostiku. Automaticky je riadený aj systém čistenia na základe analýzy prevádzky. Produkty USSPA je možné integrovať do systému inteligentného riadenia domu. Pri užívaní spa zákazníci oceňujú celkom nové poňatie funkcie zobrazovania a zakomponovania samostatného displeja priamo vo vnútri spa. Toto riešenie je unikátne a nemá ho žiadny iný výrobca, rovnako ako aj napríklad doplnkovú, ale veľmi praktickú funkciu zobrazovania vonkajšej teploty. Pri relaxácií v spa totiž záleží aj na drobných detailoch, ktoré znásobia pohodu. Za technológiu a dizajn revolučného spôsobu zakrývania swim spa pomocou automatického krytu ACS® získala USSPA v roku 2018 najprestížnejšie medzinárodné ocenenie za dizajn Red Dot Design Award.

Profesionálna výroba

Výroba USSPA prebieha od začiatku do konca vo firemnom závode v Dolnej Dobrouči v rukách profesionálov s takmer 25 ročnou skúsenosťou. Škrupiny víriviek aj swim spa vznikajú vakuovým tvarovaním akrylátu, ktorý umožňuje dosiahnuť vysoko funkčných ergonomických tvarov. Akrylátové škrupiny spevnené laminátom majú dlhú životnosť a vďaka neporéznemu povrchu si zachovávajú svoj atraktívny vzhľad desaťročia. V ponuke je široká škála farebných prevedení zodpovedajúce rozmanitým požiadavkám zákazníkov.

Dizajn ide u nás ruka v ruke s funkčnosťou, hovorí dcéra zakladateľa, spolumajiteľka a súčasne generálna riaditeľka firmy Kateřina Kadlecová a súčasne tým vystihuje jednu z hlavných odlišností firmy. Dizajn víriviek USSPA je od začiatku profesionálny a kladie dôraz na spojenie estetiky s úžitkom. Dizajnérsku dielňu vedie akademický sochár Petr Slanina, ku ktorému do tandemu pristupujú ďalší autori na jednotlivé projekty.

V spolupráci s MOLO Architekti vzniklo unikátne opláštenie spa budúcnosti nazvané Solitaire predstavené na Dizajnbloku v roku 2011. Z pôsobenia sochára Petra Slaniny s dizajnérom Filipom Streitom vzišla podoba novej generácie víriviek predstavená v roku 2015. Ich pilotný model LyraiN ocenila porota najprestížnejšej európskej súťaže dizajnu Red Dot Design Award, aj najvýznamnejšia súťaž na americkom kontinente Good Design. Obidve ceny putovali do Čiech po prvýkrát v histórií domáceho odboru wellness.

Spolupráca s architektmi

Na rozdiel od bežnej produkcie v odbore, dizajn víriviek USSPA vzniká s rešpektom k trendom v súčasnej architektúre. A pretože zabudovanie spa býva často už súčasťou projektu, ponúka značka USSPA aj profesionálny servis pre architektov a projektantov. Patrí do neho poskytovanie vzorov stavebnej pripravenosti pre všetky modely, 3D vizualizácia jednotlivých modelov alebo aj príprava spa pre finálne dokončenie podľa špecifických potrieb projektu a predstáv architekta – k zabudovaniu do zeme či k obloženie.

Na inšpiráciu USSPA spravuje rozsiahlu galériu originálnych riešení vybraných realizácií a ponúka precíznu prezentáciu všetkých produktov vo svojich troch showroomoch, kde si môžu zákazníci spa aj swim spa vyskúšať.

Nadštandardná starostlivosť

Tam, kde iní končia s myšlienkou, že poskytli zákazníkovi maximum, USSPA iba začína. S produktami USSPA si zákazník obstaráva aj nadštandardnú starostlivosť a stáva sa členom širšej rodiny. Samozrejmosťou je odborný záručný servis, ale aj po uplynutí záručnej doby USSPA zostáva trvalo nablízku. Poskytuje pravidelné preventívne servisné prehliadky, užívateľskú podporu a zabezpečuje služby aj počas víkendov a sviatkov. „S USSPA jednoducho vždy dostanete viac, než očakávate“ uzatvára riaditeľka firmy Kateřina Kadlecová.

Autor: Petra Rychetská, preklad: Kateřina Kočická
Foto: Archív firmy USSPA
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama