Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 17.4.

Minimalistická stierka Betonepox Soft® v secesnom prevedení VINTAGE

Zverejnené: 21. 3. 2019

Stierka Betonepox®je nielen krásna, ale aj veľmi praktická. Skvelo sa uplatní v namáhaných priestoroch, kuchyniach a dokonca aj vo vlhkých kúpeľniach a bazénoch. Môže sa popýšiť bezkonkurenčnou odolnosťou, tvrdosťou a životnosťou. Betonepox® je stierka na báze epoxidu bez prídavku cementu, ktorú je potrebné chrániť pred vodou lakom. Stierku môžeme aplikovať na takmer ľubovoľný podklad a nádherná je tiež v kombinácií s drevom.

Betonepox môže mať podľa vašich požiadaviek hrubší aj jemnejší plastický povrch, vždy však upúta pozornosť svojim nadčasovým dizajnom. Obľúbený je tiež v predsieňach a chodbách, ale aj v obývacích miestnostiach. Je možné ho dostať v stovkách odtieňov, ktoré je možné harmonicky zladiť s ľubovoľnými prvkami interiéru.

Spoločnosť NĚMEC teraz po novom ponúka (hlavne pre fajnšmekrov) luxusný a elegantný variant Betonepox Soft® VINTAGE, kde je minimalistická chladná čistota stierky Betonepox ručne doplnená o secesné vzory. Výnimočný vzhľad je možné dosiahnuť použitím šablón, ktoré sa aplikujú na stierky, finálny vintage výraz je potom získaný ručne dodanou patinou.

V rámci výnimočnej realizácie rodinného domu, ktorý sa nachádza uprostred nádhernej prírody, sme použili ako variant Betonepox Soft® VINTAGE v centrálnom priestore kuchyne, tak vizionársky Betonepox Soft® tiež na nábytku – a to na dvierkach v kuchyni, na povrchu ostrovčekov a tiež na kúpeľňovom nábytku. Tým sa dosiahlo plynulého spojenia podláh a doplnkov a zachovania maximálneho purismu úchvatného interiéru, ktorý vytvorilo známe architektonické štúdio OOOX.

V portfóliu spoločnosti NĚMEC nájdete najmodernejšie technológie povrchov a stierok, akú sú Imitácie betónu®, Betonepox®, Betonepox Soft®, Travertine, Granite, Perlata, Pitted a Smooth. Firma svoje know how neustále zdokonaľuje, povrch Imitácia betónu® a Betonepox® patrí v súčasnej dobe k najobľúbenejším moderným povrchom používaným architektmi a bytovými dizajnérmi.

Autor: KIVA
Foto: KIVA photography
reklama

Nové

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

THERMO|SOLAR v súťaži Zelený Merkúr 2024 obsadil  3.miesto

THERMO|SOLAR v súťaži Zelený Merkúr 2024 obsadil 3.miesto

Zverejnené 10.4. Po víťazstve v roku 2020, získal v tomto roku najväčší slovenský výrobca slnečných kolektorov THERMO|SOLAR Žiar, a.s., 3.miesto v súťaži Zelený Merkúr 2024 (1.miesto Strabag, s.r.o závod Zvolen, 2.miesto Agro CS Slovakia). Súťaž sa zameriava na… ísť na článok

Zasadený dom

Zasadený dom

Zverejnené 16.4. Okrem organického prepojenia interiéru s exteriérom, horizontálnej formy a nenápadnosti v teréne je zaujímavým prvkom rodinného domu Zasadený jeho materialita. Je postavená na pravdivosti prírodných materiálov, ich pokojnej farebnosti, odolnosti a… ísť na článok

reklama