Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Moderné posuvy dverí. Nielen, že šetria miesto, ale aj dobre vyzerajú!

Zverejnené: 2. 8. 2022

Ste v situácii, keď už nemôžete využiť posuv dverí do stavebného puzdra? Nevadí, je to len zdanlivá nevýhoda, ktorú elegantne odstráni využitie posuvov dverí na stenu či do stropu. Spojenie praktickosti s atraktívnym a nadčasovým dizajnom vás rozhodne nesklame.

Prednosti sú zrejmé na prvý pohľad. Jednokrídlové alebo dvojkrídlové dvere sa v tichosti odsunú do strany a nezaberú tak priestor v interiéri, ktorý vďaka nim získa vzdušnosť, jemnosť a moderné poňatie. Česká firma JAP FUTURE, ktorá sa posuvnými systémami úspešne zaoberá už niekoľko rokov, ponúka variabilný výber z posuvov pozdĺž steny alebo do stropu. Moderný, nadčasový dizajn, ktorým posuvy vládnu, nijako nenarúša okolitý interiér a stáva sa nenásilne jeho súčasťou.

Posuvný systém TRIX BASIC do stropu. Foto: JAP FUTURE
Posuvný systém TRIX BASIC do stropu. Foto: JAP FUTURE

Pre posuvy pozdĺž steny a do stropu nie je potrebné vykonávať zložité stavebné práce a ich montáž je veľmi jednoduchá, takže sú ideálnym riešením pre priestory, v ktorých nie je možné použiť posuv do steny. Majú tichý pojazdový mechanizmus a je možné ich vybaviť aj tlmiacim dorazom. JAP FUTURE ponúka rad Trix v dvoch variantoch: TRIX BASIC a TRIX TRENDY. Jednotlivé modely sú rozdielne v úrovni vybavenia a maximálnej nosnosti. Môžete si vybrať od jednoduchého systému až po masívny posuv, ktorý unesie skutočne ťažké krídlo, až do 100 kg. Všetky posuvy sa umiestňujú na stenu nad dvere alebo do stropu a sú vhodné ako pre drevené, tak aj pre celosklenené krídla, či už z radu MASTER alebo IDEA.

Posuvný systém TRIX TRENDY na stenu. Foto: JAP FUTURE
Posuvný systém TRIX TRENDY na stenu. Foto: JAP FUTURE

Ak oceníte nevšedné posuvné dvere od podlahy až po strop, tak vedzte, že aj také vieme vyrobiť. Povestnou čerešničkou na torte je posuv PREMIUM. Ide o unikátny systém, ktorý sa montuje do nosného stropu a zvláda posuv veľkoformátových dverí so skrytou koľajnicou až do nosnosti 160 kg. A to v Čechách žiadna iná firma nevie! Systém je vhodný pre všetky prémiové dvere našej produkcie. Vďaka týmto prednostiam a ďalším doplnkom ako sú fixné priečky od podlahy až k stropu vznikajú veľmi pôsobivé a dizajnové riešenia vo vysoko modernom až funkcionalistickom štýle.

Posuvný systém PREMIUM do stropu. Foto: JAP FUTURE
Posuvný systém PREMIUM do stropu. Foto: JAP FUTURE

To, že sa k výrobe používa zásadne kvalitný materiál a dôraz sa dáva na detailné remeselné spracovanie, je nosením dreva do lesa. Čo však jednoznačne podčiarkuje kvalitu, sú výsledky testov, ktoré dokladajú bezproblémovú funkčnosť na 200 000 posuvov, čo zodpovedá zhruba 27 rokom používania.

„Firma sa vždy snažia nájsť efektívne riešenie do každého interiéru. Robíme preto zákazkovú výrobu podľa individuálnych požiadaviek klientov,“ zdôrazňuje konateľ spoločnosti JAP FUTURE, Petr Paksi.

Ak chcete zo svojho bytu či domu spraviť miesto s dobrou energiou, voľba posuvu z Přerova je správnou cestou.

Autor: Tlačová správa
Foto: JAP FUTURE

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama