Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Neunaviteľný pomocník pri práci – predstavujeme vám rýchlobežné fóliové brány

Zverejnené: 20. 10. 2021

Riešite vo vašej firme problém s častým vozením výrobkov a prechádzaním cez klasické dvere, ktoré je treba neustále otvárať a za sebou zatvárať? Tak by ste mali vedieť o rýchlobežných fóliových bránach Minirol na elektrické ovládanie, ktoré vám spríjemnia každodennú prácu. Výhod, ktoré majú, je hneď niekoľko. Poďme si ich predstaviť.

Sem a tam, pokojne aj stokrát za deň

Najskôr je treba tovar vyviezť, o chvíľu zase naviezť. Dvere sa takmer nezastavia, pretože sa neustále chodí sem a tam. Rýchlobežné fóliové brány Minirol sú stavané tak, aby hravo zvládli aj veľmi frekventovanú prevádzku. Vďaka svojej pružnosti hladko kĺžu po vodiacej lište a navíjajú sa na hriadeľ. Žiadne slimačie tempo nečakajte! Brána sa otvára aj zatvára naozaj svižne, a to vďaka elektrickému rýchlobežnému pohonu s frekvenčným meničom. Aj keď to znie paradoxne, čo je rýchle, môže byť aj úplne bezpečné! Konštrukcia brány bez pevných prvkov, infrazávora a detektor prekážok zaistí, že akékoľvek obavy môžete v pokoji vypustiť.

Zničiť ju, to dá zabrať

Možno máte otázku: „Čo keď sa mi brána pre nepretržitú prevádzku hneď pokazí?” Aj tieto obavy zahoďte za hlavu! Minirol rýchlobežné brány vydržia naozaj veľa. Presvedčí vás o tom nielen ich tesnosť a odolnosť proti vetru, ale aj voči akémukoľvek mechanickému poškodeniu. Na fólii brány totiž nie sú žiadne prvky, ktoré by bolo možné úplne zničiť bez možnosti výmeny – a to aj v prípade, že do nej narazíte napríklad vozíkom.

Do záverečného údivu vás určite dostane jedna špeciálna schopnosť brány, a to jej samoopraviteľnosť. Keď sa vám stane, že sa fólia vytrhne z vodiacich líšt, nemusíte hneď s hrôzou v očiach volať opravára. Postačí dvere len raz znovu otvoriť a zavrieť a lišta sa automaticky vráti do svojich koľají.

Vonku aj vnútri – pracujú spoľahlivo a bez rečí

Už sme vás presvedčili, že rýchlobežné fóliové brány Minirol budú vaším dobrým spoločníkom? Asi najbežnejším modelom sú interiérové brány. V ponuke však nájdete aj ešte odolnejšie brány do exteriéru a dokonca aj špeciálne brány Minirol. Čo je na nich také unikátne? Sú to modely určené pre mraziarne a chladiarne až do -30 °C, brány s integrovaným únikovým východom alebo do priestorov so zvýšenými požiadavkami na čistotu. Minirol skrátka vyhovie akýmkoľvek požiadavkám.

Tou poslednou a obvykle najväčšou starosťou je už len vybrať správnu farbu brány. Môžete si ich kúpiť v ôsmich odtieňoch – a jeden je vskutku krajší, než druhý!

Minirol – kto sme?

Funkčnosť, kvalita, dizajn – to sú výrobky Minirol v skratke. Sme značka, ktorá dokáže aj k vám domov vyrobiť predokenné rolety, screenové clony, siete proti otravnému hmyzu a garážové brány. Už osemnásť rokov úspešne reprezentujeme spoločnosť Building Shutter Systems, ktorá je špecialista na rolovacie systémy.

Súvisiace články:

Autor: Tlačová správa
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama