Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 5.5.

Nová GROHE Eurosmart ako nový vývojový stupeň v evolúcii uznávanej ikony

Zverejnené: 23. 8. 2021

Nový rad GROHE Eurosmart, ktorý je už štvrtou generáciou tejto legendárnej jednotky na trhu, zaujme najmä všestrannými produktami. Okrem iného zahŕňa prvú hybridnú batériu GROHE 2 v 1, ktorá kombinuje výhody pákovej batérie s bezdotykovým komfortom. Nové varianty pák a integrovaný termostat potom zvyšujú užívateľskú bezpečnosť.

Pred viac ako 20 rokmi predstavila spoločnosť GROHE svoju prvú kúpeľňovú batériu Eurosmart. Od tej doby sa tento produktový rad rýchlo vyvinul v nesporný bestseller značky GROHE a stal sa obľúbeným produktom profesionálov. Aj keď sa hlavné charakteristiky radu nemenia, spoločnosť GROHE kladie dôraz na to, aby sa portfólio Eurosmart vždy rozširovalo v súlade s meniacimi sa požiadavkami spoločnosti a aby sa neustále prispôsobovalo moderným potrebám. Predstavením novej generácie radu Eurosmart spoločnosť GROHE znovuobjavuje jeden zo svojich kľúčových produktov s moderným dizajnom a funkciami zameranými na budúcnosť.

Miláčik davov už od roku 1999

„Rad Eurosmart sa s každou generáciou posunul o kus dopredu, čo je zásadné, ak chcete na trh uvádzať zmysluplné produkty. Naše prostredie sa neustále mení a my musíme reagovať na meniace sa potreby novými produktovými riešeniami. V súčasnej dobe núti celosvetová zdravotná kríza svet prehodnotiť hygienické štandardy. Preto sme vyvinuli hybridnú verziu batérie Eurosmart, ktorá kombinuje bezdotykové a ručné ovládanie, čo zvyšuje hygienu. Ďalším príkladom sú varianty pák, ktoré odrážajú zložitosť rôznych životných situácií a skutočnosť, že každý zákazník má iné potreby. Dlhé páky uľahčujú každodennú prácu lekárov, zatiaľ čo páky s prierezom sú ideálne pre deti a staršie osoby vo viacgeneračných domoch. Rad Eurosmart je dokonalým dôkazom toho, že inovácie sa neobmedzujú len na produktové novinky. Inovatívne myslenie so sebou nesie tiež schopnosť pozerať sa na dlhodobo úspešné produkty v novom svetle. Iba tieto riešenia zamerané na užívateľa nám umožňujú vytvárať lepšie domovy,“ hovorí Jonas Brennwald, líder LIXIL EMENA.

Všestrannosť v tom najlepšom svetle

Nová generácia kúpeľňových batérií Eurosmart potvrdzuje vedúce postavenie spoločnosti GROHE v oblasti inovácií. Spoločným menovateľom novo uvedených produktov je nielen moderný dizajn, ale aj úplne nové modelové varianty.

Vývoj rady Eurosmart je zameraný na vytváranie účelovo orientovaných produktov a prebieha s ohľadom na konkrétne prípady použitia. Napríklad variant Eurosmart Loop Lever s pákou a prierezom uprostred uľahčuje uchopenie. Vďaka tomu je táto batéria ideálna pre osoby s obmedzenou motorikou a pre domovy s opatrovateľskou službou, pretože umožňuje všetkým žiť čo najdlhšie samostatne. Variant batérie Eurosmart určený pre zdravotníctvo je vybavený mimoriadne dlhou pákou, ktorá umožňuje lekárom ovládať batériu lakťom, čím sa minimalizuje kontakt s povrchom. Rôzne varianty pák sa priamo vzťahujú k životu ľudí a sú dokonalým odrazom prístupu spoločnosti GROHE k dizajnu zameranému na človeka. To sa týka aj inštalatérov: Nové, šikmé telo batérie totiž montáž výrazne uľahčuje.

Hybridný model Eurosmart ponúka ďalšie výhody, pokiaľ ide o hygienu. Kombinuje výhody pákovej a bezdotykovej batérie. Užívateľ sa môže sám rozhodnúť, či vodu spustí pákou alebo pomocou bezdotykového, infračerveného senzora. Ak sa pri umývaní rúk nemusíte dotýkať batérie, je údržba o to jednoduchšia a riziko šírenia baktérií či krížovej kontaminácie úplne minimálne.

Pre ešte väčšie pohodlie, najmä v domácnostiach s deťmi a seniormi, sú batérie Eurosmart vybavené novou bezpečnostnou poistkou. Vďaka integrovanému termostatu je možné teplotu obmedziť, aby nedošlo k obareniu.

To a ešte viac

Plnú flexibilitu ponúka model s vyťahovacou výpusťou - ideálnou pre umývanie vlasov alebo čistenie umývadla. Technológia pre úsporu vody a energie integrované do batérií radu Eurosmart podporujú snahu zákazníkov o dosiahnutie udržateľnejšieho životného štýlu. Napríklad technológia GROHE EcoJoy znižuje prietok vody a zároveň ju obohacuje vzduchom, čím zaisťuje dokonalý, objemný prietok a zároveň šetrí cenné prírodné zdroje. Skvelá voľba pre ekologicky zmýšľajúcich zákazníkov.

Rad GROHE Eurosmart je k dispozícii celkom v piatich veľkostiach, od S po XL a ponúka riešenie pre akýkoľvek projekt zákazníka. To najlepšie na tom je: Pre ucelené koncepty interiérov nájdu inštalatéri a projektanti v portfóliu GROHE zladenú sanitárnu keramiku Euro Ceramics, ktorá batériu dizajnovo aj funkčne dopĺňa. Rad Eurosmart možno navyše nájsť aj v portfóliu kuchynských riešení GROHE, takže ide o dokonalú voľbu pre zladený dizajn interiéru celej domácnosti.

Spoznajte budúcnosť na novej digitálne platforme GROHE X.

Súvisiace články:

Autor: Tlačová správa
Foto: archív GROHE AG
reklama

Nové

Moderné bývanie s vidieckym charakterom. Ako postaviť dom v CHKO?

Moderné bývanie s vidieckym charakterom. Ako postaviť dom v CHKO?

Zverejnené 3.5. Architekt Lukáš Vetrovec si stavia rodinný dom a vlastný ateliér. Má obmedzený rozpočet, preto si projekt rozfázoval tak, aby ho postupne z vlastných zdrojov ufinancoval. Dôležitú úlohu v pláne hrá voľba jednovrstvového muriva HELUZ. ísť na článok

Screenové rolety – ideálne riešenie pre terasy, pergoly a balkóny

Screenové rolety – ideálne riešenie pre terasy, pergoly a balkóny

Zverejnené 30.4. Tieniace prvky nie sú len pomocníkom, ktorý bráni pohľadom zvonku, ale predovšetkým dokážu regulovať svetlo a teplo, ktoré preniká dovnútra vášho domu. K vhodným tieniacim prvkom dnes už nepatria len žalúzie a rolety, dnes sú mimoriadne pôsobivým,… ísť na článok

Chystáte sa stavať svojpomocne? Vyvarujte sa častých chýb!

Chystáte sa stavať svojpomocne? Vyvarujte sa častých chýb!

Zverejnené 28.4. S príchodom jari opäť začína narastať počet stavieb a rekonštrukcii. Zvažujete, že sa pustíte do realizácie domu vlastnými silami, ale nie ste si istí, či to zvládnete? Táto úloha rozhodne nie je pre každého, na druhej strane so sebou prináša popri… ísť na článok

reklama