Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano. Premyslená, predmontovaná

Zverejnené: 16. 11. 2018

Sprchová vanička Geberit Setaplano je vyrobená z vysoko kvalitného, odolného materiálu, ktorý sa ľahko čistí, je príjemne teplý a jemný ako hodváb. Počet montážnych dielov sa podarilo zredukovať na úplné minimum. Pretože sa oceľový montážny rám a izolačné fólie dodávajú už zmontované, je následná inštalácia na stavbe výrazne jednoduchšia a oveľa spoľahlivejšia.

Sprchová vanička Geberit Setaplano je vyrobená z vysoko kvalitného, odolného materiálu, ktorý sa jednoducho čistí a je príjemne teplý

Na rozdiel od bežných montážnych setov pre sprchy v úrovni podlahy, ktoré niekedy obsahujú až 90 jednotlivých dielov, ich má sprchová vanička Geberit Setaplano skutočne len veľmi málo. Veľká časť z nich sa totiž kompletuje už vo výrobe. Malé množstvo montážnych dielov predstavuje na stavbe veľkú výhodu – prípravných prác je oveľa menej a celkový čas inštalácie je tak výrazne kratší.

Utesnené z výroby

Prefabrikácia nielen, že zjednodušuje montáž, ale tiež podstatne zvyšuje jej spoľahlivosť. Rovnako ako pri sprchových odtokoch a kanálikoch Geberit určených pre sprchy v úrovni podlahy, aj v prípade plochej sprchovej vaničky Geberit Setaplano je izolačná fólia pripojená k rámu už vo výrobnom závode. S týmto inteligentným riešením môžete predísť možným chybám počas motáže a to hlavne v rizikových miestach ako sú rohy sprchového kúta.

Ľahká montáž

Nezameniteľný modrý montážny rám je vyrobený z ocele upravenej práškovou farbou. V závislosti n a veľkosti sprchovej vaničky Setaplano sa inštalácia vykonáva pomocou štyroch až šiestich podpier, ktoré sa v označených miestach jednoducho zacvaknú do rámu a následne upevnia do nehotovej podlahy. Podpery sa pohodlne zhora, pomocou štandardného náradia, zarovnajú s úrovňou podlahy a potom sa v požadovanej výške bezpečne upevnia fixačnými zarážkami.

Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano. Oceľový rám a izolačná fólia sa montujú už vo výrobnom závode. Následná inštalácia na stavbe je preto výrazne jednoduchšia a spoľahlivejšia.
Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano. Oceľový rám a izolačná fólia sa montujú už vo výrobnom závode. Následná inštalácia na stavbe je preto výrazne jednoduchšia a spoľahlivejšia.

Praktická zápachová uzávierka

Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano je vybavená zápachovou uzávierkou, ktorá sa ľahko čistí. Je k dispozícií v dvoch modeloch: s výškou vodnej uzávierky 30 mm alebo 50 mm a tomu zodpovedajúcou hydraulickou kapacitou 0,5 l/s alebo 0,65 l/s. Obidva modely je možné po umiestnení do montážneho rámu zarovnať do požadovanej pozície otočením o 360°. Zápachová uzávierka sa pripevňuje veľmi jednoducho len zacvaknutím do predmontovanej objímky. Nádobka uzávierky z elastického plastu je veľmi praktická na údržbu, pretože ju je možné jedným pohybom ruky vyňať a vyčistiť.

Ďalšie informácie a fotografie nájdete na www.geberit.cz/setaplano.

Autor: Ing. Kateřina Kočická
Foto: Gebetit spol. s r.o.
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama