Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Rolovacia garážová brána a jej ochranné systémy

Zverejnené: 23. 11. 2019

Pri kvalitných bránach býva množstvo funkcií zaisťujúcich bezpečnosť pri ich ovládaní už v štandardnej výbave - napríklad detekcia prekážky, ktorá zastaví ich chod. Všetky ostatné si možno priobjednať - napríklad u brán na diaľkové ovládanie je možné použiť takzvaný plávajúci kód, ktorý pre každé spojenie zabezpečí kód iný a tým v podstate neprelomiteľnú komunikáciu.

Výrobca produktov Minirol, spoločnosť Building Plastics, funguje na českom trhu od roku 1996 a popri bránach vyrába aj ďalšie rolovacie systémy ako tienenie a mreže. Pretože sa tieto položky vyrábajú na mieru, v typizovanom cenníku garážových brán ich nenájdete. V MINIROL sa cena pre každú zákazku stanovuje zvlášť. Pozrite sa, čo všetko výrobca brán ponúka:

• Spínacia lišta - zabraňuje tomu, aby brána nabehla na prekážku pod nimi.
• Svetelná rampa - v momente, keď sa auto rozbehne a brána sa začne nečakane zatvárať, dôjde v okamihu prerušenia lúča k ich zastaveniu.
• Ochrana proti vtiahnutiu (pre bránu do 2,5 metra) - pri otváraní rolovacej brány zabráni tomu, aby sa čokoľvek okrem brány navinulo na hriadeľ. Ochrana sa používa iba pri bránach bez boxu. V prípade brán s boxom zaisťuje túto ochranu automaticky tento box.
• Poistka proti odrolovaniu brány - v podstate ide o ochranu proti pádu brány, ktorý môže zapríčiniť neočakávaná udalosť alebo porucha.
• Príprava na neočakávané situácie - pri výpadku elektrického prúdu je pri elektrických bránach k dispozícii možnosť manuálnej manipulácie.
• Diaľkové ovládanie - bránu môžete ovládať aj vzdialene, napríklad z auta pomocou GSM modulu, vďaka ktorému stačí systém len prezvoniť a on sám vám bránu otvorí. Plávajúci kód sa zase postará o to, aby sa bezpečnostný kód nedal vypozorovať alebo získať inou cestou.
• Záruka 5 rokov - výrobca ponúka garantovanú 5-ročnú záruku na vybrané komponenty garážových brán.

Rolovacia brána vyrobená presne na mieru

Ak stojíte o kvalitnú garážovú bránu, stavte na tie zo zákazkovej výroby. Vybrať si tak môžete rozmery, typ lamiel, ovládanie aj farebnosť. Ak vás zaujíma cena garážových brán Minirol, napíšte si o ponuku zdarma priamo výrobcovi.

Súvisiace články:

Autor: Kristýna Štandlerová
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama