Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 20.4.

Svetelný obraz, ktorý dokáže rozžiariť každý domov a vytvoriť jedinečnú atmosféru

Zverejnené: 13. 10. 2022

Už v minulosti sme vám predstavili spoločnosť Li-Go tvorcu zaujímavých svetelných obrazov, ktoré vedia v interiéri vytvoriť skutočne jedinečnú atmosféru a vniesť tam určitý pokoj, harmóniu a kúsok prírody. Jedná sa o malú českú firmu, ktorá tvorí srdcom a s pokorou. Svetelné obrazy sú zaujímavou a nevšednou dekoráciou, výrobkom, ku ktorému získate blízky vzťah a môže byť originálnym darčekom prinášajúcim radosť vašim blízkym.

Svetelné obrazy dokážu vytvoriť jedinečnú atmosféru v interiéri a vniesť tam pokoj, harmóniu a kúsok prírody.

Doprajte svojmu domovu v týchto sychravých jesenných dňoch príjemnú atmosféru tlmených svetiel

Nechajte sa očariť svetelnými obrazmi na stenu, ktoré vo vašom domove vykúzlia magickú atmosféru s dotykom prírody. Nástenné svetelné obrazy, ktoré dodajú svetlo a dobrú náladu tam, kde je to potrebné. Sú vyrobené z drevených polotovarov a disponujú LED svietiacim pásikom. Môžete ich pripojiť do zásuvky, na elektrický vývod zo steny alebo takisto môžete zvoliť variant kedy má svietidlo vlastnú batériu tzv. powerbanku.

Materiál - povrchová úprava svetelného obrazu

Svetelný LED obraz tvorí tradičná lisovaná drevovláknitá doska 8mm. Vyrába sa suchou cestou, rozsekaním zvyškov tvrdého a mäkkého dreva do drevených vlákien, ktoré sa vďaka obsahu lignínu* vhodne skombinujú s voskom a živicovým spojivom. Potom sa za vysokého tlaku a teploty naformujú do dosiek. Výhoda je dobrá pevnosť a výborná opracovateľnosť. Na dosku je nalisovaný dekor - povrch ktorý je v prevedení rôznych driev, textúr alebo čisto bielom. Povrch sa ľahko ošetruje, odoláva vlhku či priamemu slnku (UV žiareniu). Tieto drevovláknité dosky sú vyrábané v súlade s európskou normou EN622, a sú dodávané iba od európskych dodávateľov s certifikáciou FSC.

*MDF (na rozdiel od dyhovaných alebo preglejkových dosiek je materiál bez defektov, nekrúti sa, nepopraská, odtieň nebledne ani netmavne).

Postup výroby svetelného obrazu.
Postup výroby svetelného obrazu.

Obrazy majú rôzne rozmery a materiálové prevedenia a životnosť ich LED zdroja je 50 000 hodín.

Vďaka dlhej životnosti (desiatky rokov) sa jedná o veľmi ekologický výrobok, navyše je možné všetky elektro komponenty ľahko vymeniť. LED svetelný obraz je zdrojom príjemného svetla a vďaka individuálne vybranému motívu vytvára priestor pre harmóniu jednotlivého domova. Do každého dizajnu spoločnosť vkladá obrazy a tvary, ktoré často obsahujú príbehy a predstavy zákazníkov.

Doprajte svojmu domovu v týchto sychravých jesenných dňoch príjemnú atmosféru tlmených svetiel v podobne krásne rozvieteného obrazu stromu.
Doprajte svojmu domovu v týchto sychravých jesenných dňoch príjemnú atmosféru tlmených svetiel v podobne krásne rozvieteného obrazu stromu.

Ako píše František Chmelík, konateľ spoločnosti Li-Go: „Do našej stálej ponuky pridávame motívy, ktoré podporujú duchovný rast a vzťah k prírode. Spoločne chceme byť súčasťou života mnohých ľudí a vlastnou činnosťou meniť svet k lepšiemu. Vyvolávame radostné spomienky a do každého tmavého kúta prinášame trochu inšpiratívnej predstavivosti. Naše svietidlá pohladia vašu dušu.“

Človeka kultivuje prostredie, ktoré ho obklopuje

Samotné drevo a následne aj drevené dekory navodzujú príjemnú atmosféru a majú schopnosť u človeka znižovať úroveň stresu. Zároveň aj prírodné motívy a odtiene teplej žltej farby vedia vniesť do interiéru skutočne hrejivú a príjemnú atmosféru. Zároveň vedia krásne dotvoriť dizajn interiéru.

Aj počas dňa vyzerá svetelný obraz v interiéri veľmi pekne. Samotné drevo je prírodný a na pohľad veľmi teplý materiál. Obraz: "Pod vrcholky hor" Li-Go
Aj počas dňa vyzerá svetelný obraz v interiéri veľmi pekne. Samotné drevo je prírodný a na pohľad veľmi teplý materiál. Obraz: "Pod vrcholky hor" Li-Go

Fascinujúce motívy inšpirované prírodou

Zákazník si môže vybrať zo stálych motívov akými sú napríklad stromy – duby, olivy, lipy, prípadne upokojujúce jazero, hory, horská chata, majestátne jelene, dlhá lúku, byliny, mesto, lapač snov alebo zvieratá. Pre ľudí, ktorí sa zaoberajú energetickými dráhami je napríklad stvorený obraz čakry. Samotná stála ponuka spoločnosti Li-Go je dnes už skutočne veľká, ale ak by ste si predsa len nevybrali, je možnosť vytvoriť individuálny obraz podľa vašich prianí.

Svetelný obraz vytvorený presne pre vás

Ak vás ani jeden z vytvorených obrazov nezaujal, ponúka sa vám možnosť vytvoriť obraz presne podľa vašich prianí, na základe vášho grafického návrhu alebo fotografie. Napríklad ak ste milovník divokej prírody, prípadne poľovníctva, môžete si nechať zhotoviť podsvietený LED obraz krásnej prírodnej scenérie prípadne zvierat atď. Ak vás zaujal iný motív, prípadne by ste si chceli nechať vytvoriť panorámu nejakého vášho obľúbeného miesta, prípadne mesta, v ktorom žijete všetko je možné. Jednoducho zašlite váš návrh grafikovi spoločnosti Li-Go a do týždňa vám vytvorí vizuál vášho svetelného obrazu.

Jedna zo zákazkovej výroby. Majiteľ si zaslal fotografie a v spoločnosti Li-Go mu následne vytvorili grafický návrh z ktorého neskôr vzišiel takýto krásny svetelný obraz presne podľa prianí zákazníka.
Jedna zo zákazkovej výroby. Majiteľ si zaslal fotografie a v spoločnosti Li-Go mu následne vytvorili grafický návrh z ktorého neskôr vzišiel takýto krásny svetelný obraz presne podľa prianí zákazníka.

Darujte osobný darček pre svojho blízkeho

Nielen s Vianocami sú spojené darčeky, ktoré je občas ťažké vybrať. Často sa ľudia predháňajú s cenami a počtom darčekov a snažia sa vybrať najdrahší darček v predpoklade, že poteší druhého najviac. Skutočnosť je však taká, že často človeka oveľa viac poteší drobnejší darček, ktorý je ale darovaný zo srdca, vyrobený prípadne je vytvorený len pre neho. A práve svetelný obraz je jednou z krásnych a nevšedných vecí trvalej hodnoty, ktorým môžete obdarovať svojho blízkeho.

A ešte na záver slová zakladateľa spoločnosti Li-Go: „Veríme, že naše obrazy budú svietiť ešte našim deťom.“

Autor: Ing. Kateřina Kočická
Foto: Archív firmy Li-Go

Tagy

reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Outdoor living -  Trend, ktorý získava na popularite

Outdoor living - Trend, ktorý získava na popularite

Zverejnené 19.4. Odpočívať, pracovať, zabávať sa, jesť a pripravovať jedlo. So slnečnými lúčmi prichádza aj túžba vykonávať čo najviac aktivít na čerstvom vzduchu. Existuje niekoľko spôsobov, ako si prispôsobiť vlastný vonkajší kútik. Dôležité je v prvom rade vedieť… ísť na článok

reklama