Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 19.4.

Zákazník tvorcom vlastnej osobitnej kúpeľne: kolekcia GROHE Colors ponúka maximálnu flexibilitu a slobodu navrhovania

Zverejnené: 5. 3. 2021

Rafinované farby a rôzne povrchové úpravy produktov GROHE umožňujú vytvoriť interiérový koncept, ktorý povedie ku zrodu dokonale zladenej kúpeľne. Všetko je podčiarknuté kvalitou spracovania celého sortimentu, ktorá je dosiahnutá revolučnou technológiou povrchovej úpravy – fyzikálnou depozíciou z plynnej fázy (PVD). Spoločnosť GROHE je navyše jediným dodávateľom kompletných kúpeľňových riešení obsahujúcich všetky vodovodné batérie, sprchy, splachovacie tlačidlá, keramiku a doplnky.

Prémiový koncept radu Atrio Private Collection posúva kúpeľňový dizajn na doposiaľ nepredstaviteľnú úroveň.

Vnímanie kúpeľne sa za posledné roky zásadne zmenilo. Pôvodne to bol čisto funkčný priestor zameraný na osobnú hygienu, ale v dnešnej dobe je kúpeľňa akýmsi útočiskom pred hektickým svetom okolo nás. Navyše, hranice medzi jednotlivými sekciami našich domov a bytov sa postupne strácajú. Kúpeľňa sa otvára a stáva sa plnohodnotným obytným priestorom, čo zvyšuje nároky na kvalitu a estetickú stránku kúpeľňového vybavenia. Tento trend je navyše doplnený čím ďalej tým častejším želaním zákazníkov prispôsobiť si svoju kúpeľňu podľa vlastného vkusu a zohľadniť dizajnový koncept celého interiéru domova. Z kúpeľne sa prostredníctvom dokonalej harmónie jej jednotlivých prvkov stáva unikátny prostriedok pre sebarealizáciu. Hlavný vplyv na celkovú atmosféru miestnosti pritom majú farby. Preto spoločnosť GROHE predstavuje kolekciu GROHE Colors, ktorá ponúka maximálnu slobodu voľby - desať dych vyrážajúcich farieb a dve povrchové úpravy naprieč všetkými kúpeľňovými produktmi, od batérií a sprchových systémov až po splachovacie tlačidlá a všetky doplnky, pre dokonale zladenú kúpeľňu bez kompromisov.

Kolekcia GROHE Essence sa vyznačuje minimalistickou dokonalosťou.
Kolekcia GROHE Essence sa vyznačuje minimalistickou dokonalosťou.

Nadčasová krása inšpirovaná dizajnovými trendmi

Pri rozhodovaní o farebných variantoch sa dizajnéri spoločnosti GROHE nechali inšpirovať celosvetovými trendmi, ktoré odolávajú aj skúške času: „Počas našich návštev na všemožných veľtrhoch a výstavách sme spozorovali, že domáci nábytok čím ďalej tým viac tiahne k tmavým, teplým farbám. Ide momentálne o celosvetový trend vo farebných povrchových úpravách. Na jeho základe sme navrhli farebný koncept, ktorý sa bezchybne hodí do všetkých moderných, starostlivo navrhovaných interiérov. Akonáhle zainvestujete do určitého farebného tónu v kúpeľni, nie je jeho výmena tak jednoduchá, ako napríklad vymaľovať stenu. Kolekciu GROHE Colors sme vytvorili tak, aby sme našim zákazníkom dodali prostriedok, ktorým môžu realizovať aj tie najodvážnejšie vízie kúpeľňového dizajnu. Súčasne sme však dbali na to, aby boli jednotlivé farebné kombinácie nadčasové a ich spracovanie si udržalo svoju kvalitu po mnoho desiatok rokov."

Vďaka desiatim farebným variantom a dvom povrchovým úpravám je možné teraz tie najobľúbenejšie dizajnové rady GROHE integrovať do akéhokoľvek konceptu kúpeľne.
Vďaka desiatim farebným variantom a dvom povrchovým úpravám je možné teraz tie najobľúbenejšie dizajnové rady GROHE integrovať do akéhokoľvek konceptu kúpeľne.

Dychberúca intenzita farieb a odolnosť

Spojenie estetiky a dokonalej funkčnosti je pre kolekciu GROHE Colors typické. Okrem už tradičnej chrómovej je súčasťou tejto kolekcie ďalších deväť farebných a dve povrchové varianty: SuperSteel, Cool Sunrise, Warm Sunset, Nikl a Hard Graphite, všetky v tzv. kartáčovanej a leštenej verzii. Bezkonkurenčná úroveň kvality je zabezpečená inovatívnym výrobným procesom, ktorý sa nazýva PVD, čiže fyzikálna depozícia z plynnej fázy. Korene tohto výrobného postupu siahajú do leteckého priemyslu a výsledok nastavuje úplne nové kvalitatívne štandardy pre povrchové úpravy. Počas prvého kroku sú plastové komponenty starostlivo vyčistené a tepelne spracované v peci, kde plastové komponenty prechádzajú procesom odplynenia. Druhý krok spočíva v aplikácii samotného poťahu PVD. Tento proces prebieha vo vákuu a skladá sa z troch čiastkových krokov: Najskôr sa substrát očistí, potom sa na neho nanesie základová vrstva a následne farebný náter. Tento proces umožňuje vytvoriť pestrejšie škálu farieb a zároveň spôsobuje, že povrch je trikrát tvrdší a desaťkrát odolnejší proti poškriabaniu než pozinkované povrchy.

Spoločnosť GROHE umožňuje architektom, dizajnérom a koncovým zákazníkom možnosť navrhnúť si svoju vlastnú batériu
Spoločnosť GROHE umožňuje architektom, dizajnérom a koncovým zákazníkom možnosť navrhnúť si svoju vlastnú batériu

GROHE Colors: flexibilný výber farieb pre všetky tradičné produktové rady

Vďaka desiatim farebným variantom a povrchovým úpravám je možné teraz tie najobľúbenejšie dizajnové rady vodovodných batérií, spŕch, doplnkov a splachovacích tlačidiel GROHE integrovať do akéhokoľvek zladeného konceptu kúpeľne - od elegantných batérií GROHE Atrio a zmyselného minimalizmu batérií GROHE Lineare cez minimalistickú dokonalosť kolekcií GROHE Essence, Allure Brilliant alebo Eurocube až po najnovšiu batériu GROHE Plus, ktorá vás uchváti svojím odvážnym, geometrickým dizajnom inšpirovaným písmenom D. Harmonickú súhru farieb potom uzatvárajú populárne zápustné pákové batérie, podomietkový variant systému GROHE SmartControl, inovatívna ručná sprcha Rainshower SmartActive a hlavová sprcha s viacerými režimami prúdu Rainshower SmartActive.

Viac informácií získate na webových stránkach: www.grohe.com

/

Súvisiace články:

Autor: Tlačová správa
Foto: archív spoločnosti GROHE AG
reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Outdoor living -  Trend, ktorý získava na popularite

Outdoor living - Trend, ktorý získava na popularite

Zverejnené 19.4. Odpočívať, pracovať, zabávať sa, jesť a pripravovať jedlo. So slnečnými lúčmi prichádza aj túžba vykonávať čo najviac aktivít na čerstvom vzduchu. Existuje niekoľko spôsobov, ako si prispôsobiť vlastný vonkajší kútik. Dôležité je v prvom rade vedieť… ísť na článok

reklama