Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 20.4.

Zima je ideálnym časom pre inštaláciu garážovej brány

Zverejnené: 1. 12. 2021

Chlad, väčšinu dňa ponuré šero a také sychravé počasie, že ani čiapka nedokáže zohriať zamrznuté uši. A možno sa budete diviť, ale práve teraz je ten najlepší čas na inštaláciu rolovacej garážovej brány Minirol!

Výroba brán nespí ani v zime

Od marca, s príchodom prvých teplejších slnečných lúčov, nám prilietajú do poštovej i e-mailovej schránky Minirolu prvé dopyty po inštalácii garážových brán. V lete zákazníci riešia skôr starosti spojené s dovolenkou. V septembri a októbri sa vracia zástup nových záujemcov – tých, ktorí to na jar odložili na neskôr. Potom sa záujemcovia pomaly ukladajú na dlhý zimný spánok – a pritom od novembra až do februára je ideálny čas na montáž brány!

Práve v tom čase prichádza najmenej dopytov a vy môžete mať svoju novú bránu v garáži raz-dva. Zároveň nie sú naši technici takí vyťažení, takže aj čakacia lehota na montáž brány je výrazne kratšia než počas mesiacov uprostred sezóny.

Materiály zvládnu aj mínusové teploty

Montáži brány nebránia ani nízke teploty. Sú typy prác, pri ktorých si musíte dávať pozor na teplotu – medzi ne patria napríklad betónovanie, lakovanie alebo natieranie fasády. Schnúce materiály a nátery totiž vyžadujú plusové teploty. Garážové brány Minirol pripevňujeme mechanicky bez nutných zásahov do domu či fasády, takže nič nebráni ich inštalácii – aj keby bolo mínus desať. Montéri už prídu s hotovou bránou, ktorá je rozložená na niekoľko častí. Na mieste ju už len inštalujú.

Namiesto búrania otvoru voľte výrobu na mieru

Montáž brány je pomerne rýchla záležitosť. Stavíme sa, že vám výber konkrétneho typu a vzhľadu brány zaberie viac času, než technikom samotná montáž. Straší vás myšlienka, čo keď bude otvor nakoniec o trochu väčší alebo menší než brána? Nemusíte sa báť murovania a búrania. Minirol počíta s rôznou šírkou i výškou a vyrobí rolovaciu bránu presne na mieru do vašej garáže.

Cena, ktorá vás zahreje

Podobne ako prebiehajú výpredaje v nákupných centrách, aj pri rolovacích bránach môžete natrafiť na výhodnejšie ceny. A tie prichádzajú samozrejme v zime. Ak plánujete v blízkych mesiacoch vymeniť svoju starú bránu na garáži, nečakajte až na jar. Práve teraz totiž môžete výrazne ušetriť.

Presvedčili sme vás, že práve teraz je ten najlepší čas, kedy začať zháňať novú garážovú bránu? Prezrite si na webe minirol.sk časť o garážových bránach a vyžiadajte si nezáväznú ponuku.

Autor: Tlačová správa
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.

Tématické odbory

reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Outdoor living -  Trend, ktorý získava na popularite

Outdoor living - Trend, ktorý získava na popularite

Zverejnené 19.4. Odpočívať, pracovať, zabávať sa, jesť a pripravovať jedlo. So slnečnými lúčmi prichádza aj túžba vykonávať čo najviac aktivít na čerstvom vzduchu. Existuje niekoľko spôsobov, ako si prispôsobiť vlastný vonkajší kútik. Dôležité je v prvom rade vedieť… ísť na článok

reklama