Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 17.5.

Leto v pohodlí a štýle s vonkajšími roletami

Zverejnené: 13. 8. 2023

Čo robiť, keď je slnko príliš silné a obmedzuje váš komfort? Vonkajšie rolety ochránia interiér pred prehriatím a oslnením a poskytnú vám ideálne prostredie na všetky letné aktivity: od relaxácie na terase až po záhradné večierky.

Vonkajšie rolety: prirodzená voľba pred klimatizáciou

V letných mesiacoch sa mnoho ľudí snaží nájsť spôsob, ako udržať svoje domovy príjemne chladné a zároveň znížiť spotrebu energie. Ak hľadáte efektívne a ekonomické riešenie, vonkajšie rolety sú tou správnou voľbou.

Tieto praktické tieniace systémy nielenže regulujú slnečné žiarenie, ale aj prinášajú ďalšie výhody. Namiesto obyčajného ochladzovania vzduchu sa zameriavajú na blokovanie slnečného svetla a tepelného prenosu do interiéru. Tým sa minimalizuje prehrievanie miestností a znižuje sa potreba používať klimatizáciu.

Vonkajšia roleta je teda prirodzená voľba, ktorá spája účinnú ochranu pred slnečným žiarením s energetickou úspornosťou a estetickým dizajnom.

Regulujte svetlo a teplotu podľa svojich potrieb

Jedným z najväčších benefitov vonkajších roliet je ich schopnosť regulovať množstvo svetla a tepla, ktoré preniká do vášho domova. Ľahko môžete nastaviť požadovanú úroveň zatienenia a udržať si príjemnú teplotu v interiéri počas najteplejších letných dní. S vonkajšími roletami si vytvoríte príjemný a chladivý tieň, ktorý chráni miestnosti pred prehriatím a zároveň minimalizuje blednutie nábytku a podlahových krytín.

Jednoduchá inštalácia a ovládanie pre pohodlné používanie

Vonkajšie rolety nie sú len praktické, ale aj jednoduché na inštaláciu a ovládanie. Stačí si vybrať medzi ručným ovládaním alebo elektrickým systémom s diaľkovým ovládaním, ktorý vám umožní ľahko nastaviť rolety podľa potrieb.

Prepojenie jednoduchého ovládania a skvelého dizajnu ponúkajú napríklad vonkajšie rolety BUILDING Shutters. Vďaka moderným technológiám môžete ovládať svoje vonkajšie rolety z pohodlia gauča či dokonca ich pripojiť k inteligentnému domácemu systému. Údržba vonkajších roliet je minimálna, čo znamená, že sa nemusíte starať o zložité postupy alebo zdĺhavú starostlivosť.

Nezáleží na ročnom období, vonkajšie rolety vám pomôžu vytvoriť ideálnu atmosféru na rodinné oslavy, relaxáciu a dodajú pocit pokoja a pohodlia v prostredí vášho domova!

Súvisiace články:

Screenové rolety v pergolách
Vonkajšie tienenie okien a jeho vplyv na vnútorné prostredie

Autor: Tlačová správa
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.
reklama

Nové

Ako vybrať strešné okná?

Ako vybrať strešné okná?

Zverejnené 16.5. Strešné okná sú v súčasnosti populárne. Na trhu je veľké množstvo druhov strešných okien od rôznych známych aj menej známych výrobcov. Pri ich výbere musíme zvážiť nielen estetickú stránku, ale predovšetkým tú praktickú. Ohľad je potrebné brať na… ísť na článok

Metropolitná stanica v Lubline. Nový symbol mesta

Metropolitná stanica v Lubline. Nový symbol mesta

Zverejnené 13.5. V poľskom meste Lublin bolo v januári tohto roku otvorená nová metropolitná stanica predstavujúca pre mesto nielen architektonickú chválu, ale predovšetkým funkciu primárneho dopravného uzlu. Okrem toho hlavnou prednosťou stanice skutočnosť, že… ísť na článok

Unikátna inovácia od HELUZu posunie rýchlosť a jednoduchosť stavby zasa o kus ďalej

Unikátna inovácia od HELUZu posunie rýchlosť a jednoduchosť stavby zasa o kus ďalej

Aktualizované 11.5. Najčerstvejšia produktová novinka tehlového systému HELUZ privíta do rodiny zmysluplného celku inovatívnu vencovku nesúcu príhodný názov RAPID. Oproti bežným vencovkám sa vyznačuje nadštandardnou tepelnou izoláciou a významným zrýchlením a… ísť na článok

reklama