Špičková tepelná izolácia, teraz aj na Slovensku
vyhľadávanie
Dnes je 20.4.

Čo nové majú screenové rolety MINIROL v roku 2021

Zverejnené: 27. 2. 2021

Od roku 2010, keď sme v BUILDING Shutter Systems zahájili výrobu nového produktu –⁠ screenových clôn⁠ pod značkou MINIROL – ich popularita medzi zákazníkmi stále rastie. Táto skutočnosť aj vzťah k vývoju a posúvaniu hraníc výroby a dizajnu produktov nás motivuje k neustálemu zlepšovaniu nášho portfólia. Na rok 2021 sme si v oblasti screenov pripravili dve technologické novinky.

Čistejší dizajn

Screenové rolety, nielen z našej produkcie, mali donedávna na tieniacej tkanine nad spodnou lištou viditeľný zvar. S týmto vizuálne nedokonalým riešením sme sa vysporiadali prostredníctvom systému VISITEX. Ten umožňuje k tkanine privariť polovicu zipsu, ktorý vedie špeciálny plastový profil zodpovedajúci konkrétnej spodnej lište. Nevzniká tak žiadny zvarový šev a viditeľne neukončuje screen. Zákazníkom tak môžeme ponúknuť čistejší dizajn tienenia.

Rýchlejšia manipulácia

Druhou novinkou je systém ClickOn, pohodlnejší a rýchlejší spôsob nasadenia tkaniny na rolovací valec. Všetko spočíva v minimálnom plastovom profile v tvare T privarenom k hornej časti screenovej tkaniny. Výhodou profilu je vysoká pevnosť v ťahu a odolnosť proti opotrebeniu. Na samotné nasadenie tkaniny na valec vďaka tomuto systému stačí jeden jednoduchý pohyb a to zacvaknúť profil do otvoru vo valci – preto ClickOn.

Technológie, s ktorými už pracujeme

Vyššie v texte sme spomínali tkaniny. Tie sú v prípade screenových clôn kľúčovou súčasťou celého tienenia. Oproti iným typom tieniacej techniky screeny zatemňujú interiér a zároveň užívateľovi umožňujú výhľad von. Z toho dôvodu používame tie najkvalitnejšie.

Serge tkaninu tvoria sklené vlákna potiahnuté PVC vrstvou

Soltis tkanina sa skladá z polyesterových vlákien s PVC vrstvou

PVC vrstvy tkaniny chránia a zaisťujú ich farebnú stálosť.

Obe novinky nájdete na všetkých našich screenových clonách.

K ďalším inováciám pre tento rok patrí výroba screenov do šírky až 6 m, zavedenie výroby boxov 120 x 120 mm a aj Lockscreen Integrated. Perfektne sa hodia na zatienenie napr. pergol.

Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala a radi by ste sa dozvedeli bližšie informácie, môžete nás kontaktovať na nižšie uvedenom telefónom čísle alebo navštíviť stránky www.minirol.cz.

Autor: Tlačová správa
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.

Tématické odbory

reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Outdoor living -  Trend, ktorý získava na popularite

Outdoor living - Trend, ktorý získava na popularite

Zverejnené 19.4. Odpočívať, pracovať, zabávať sa, jesť a pripravovať jedlo. So slnečnými lúčmi prichádza aj túžba vykonávať čo najviac aktivít na čerstvom vzduchu. Existuje niekoľko spôsobov, ako si prispôsobiť vlastný vonkajší kútik. Dôležité je v prvom rade vedieť… ísť na článok

reklama