Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 19.4.

DELTA dokončila ďalšiu fázu rekonštrukcie kliniky v rakúskom Linzi

Zverejnené: 10. 2. 2021

„Rekonštrukcia kliniky Diakonissen v Linzi prebieha v sprievode DELTA Group už 8 rokov! Sme pyšní na to, že si nás táto klinika vybrala za partnera, ktorý ju postupne sprevádza celým procesom rekonštrukcie, ale i novostavieb vo viacerých fázach. O vzájomnej spokojnej spolupráci svedčí fakt, že je to náš už 15. projekt v poradí pre túto kliniku“, uviedol k tomuto stavebnému projektu Erik Štefanovič, konateľ tejto spoločnosti.

V súčasnej dobe sme dokončili prestavbu veľkého krídla s lôžkovou časťou, ktorá je teraz rozdelená do troch rôznych poschodí. V tejto fáze prestavby patrila medzi naše úlohy rola generálneho projektanta, architekta, koordinátora managementu výberového konania.

Bola tu implementovaná digitálna platforma Datenpool, ktorá vždy predstavuje silnú komunikačnú podporu na efektívnom riadení a prácu s aktuálnymi dátami pri koordinácii akéhokoľvek projektu.

Viac o aktuálne dokončených fázach prác pre kliniku Diakonissen, ktoré budú definitívne ukončené v marci tohto roku sa dozviete v nasledujúcom videu:

Erik Štefanovič komentuje tento projekt slovami, že najväčšou výzvou v projekte bolo udržať neprerušenú prevádzku rekonštruovanej časti objektu kliniky, ktorá sa nemohla premeniť na štandardné stavenisko. Bolo nutné priebeh prác naplánovať tak, aby prevádzka kliniky nebola narušovaná hlukom, vypínaním vody alebo kúrenia a celkovo nenarušoval hospitalizované osoby v bezprostrednej blízkosti.

Detailná prípravná fáza prác a dôvera investora, vrátene pozitívnej kultúry projektu v celom tíme (klient, projektant, zhotoviteľ), mnohé rokovania, diskusie o presnej implementácii všetkých procesov do prevádzky kliniky, učinili tento projekt tak úspešným.

Súvisiace články:

Inšpirácia - administratívna a laboratórna budova komplet z dreva
Administratívny a parkovací dom EKOM Piešťany
DELTA predstavila rezidenčný projekt s mottom: Spolu žiť a spoločne prežiť
Administratívna budova a priemyselná hala Engel Kaplice

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy Delta
reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Zasadený dom

Zasadený dom

Zverejnené 16.4. Okrem organického prepojenia interiéru s exteriérom, horizontálnej formy a nenápadnosti v teréne je zaujímavým prvkom rodinného domu Zasadený jeho materialita. Je postavená na pravdivosti prírodných materiálov, ich pokojnej farebnosti, odolnosti a… ísť na článok

reklama