Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 20.4.

Jesenný nákup inteligentného strešného okna VELUX bude výhodnejší až o 100 Eur

Zverejnené: 21. 8. 2020

Viac svetla, čerstvého vzduchu a pohodlia za menej peňazí, to nie je ponuka na letnú dovolenku pri mori, ale podstata jesennej akcie na nákup strešných okien VELUX. Celé dva mesiace od 1. septembra do 31. októbra 2020 si môžete obstarať nové strešné okná VELUX a príslušenstvo s dotáciou až 100 Eur na jedno okno a zlepšovať si svoj komfort bývania.

Jedinou podmienkou je vaša registrácia do konca septembra na stránke www.viacsvetla.sk

Dotácia je odstupňovaná, od 40 Eur za nákup ručne otváracieho okna VELUX, cez 80 Eur za diaľkovo ovládané okno VELUX INTEGRA® až po zostavu smart okna s balíčkom VELUX ACTIVE s celkovou úsporou 100 Eur. Dotáciu môžete čerpať aj v prípade, že už strešné okno VELUX máte a nepotrebujete ho vymeniť za nové, iba ho kvôli svojmu väčšiemu pohodliu chcete premeniť na diaľkovo riadené. Potom môžete u okien novej generácie vyrábaných od roku 2013 počítať s príspevkom 40 Eur na kúpu dodatočného motoru (s elektrickým či solárnym napájaním). Ďalších 20 Eur dostanete späť na nákup inteligentného automatického ovládania strešných okien, roliet a žalúzií VELUX ACTIVE.

Buďte pánmi moderných bezúdržbových strešných okien VELUX

Strešné okná by vám mali slúžiť, bez toho aby ste sa o nich museli starať.

S nadsádzkou povedané - vôbec by ste o nich nemali vedieť. Zo svojej sklenenej podstaty vám poskytujú výhľady a spojenie s okolím a dostatok svetla. Moderné technologicky vylepšené strešné okná VELUX s izolačným trojsklom zabezpečujú aj dostatočný tepelný komfort či už v lete, tak v zime, preto si ich nevšimnete ani vo faktúre za vykurovanie. Pri správnej inštalácii nevytvárajú tepelné mosty, zabraňujú roseniu sklenených tabúľ a zlepšujú aj zvukovú izoláciu.

Aj napriek tomu, že sú súčasné strešné okná VELUX stále drevené, v bezúdržbovom prevedení ich nemusíte brúsiť, ani lakovať. Ich jadro z tepelne upraveného dreva TMT (Thermal modified timber) je totiž pokryté bielou vodotesnou vrstvou polyuretánu (hr. 3-5 mm), ktorá drevo chráni a zaisťuje dlhú životnosť. Bezúdržbové strešné okná VELUX sa preto hodia aj do miestností s vyššou vlhkosťou, ako sú kúpeľne či kuchyne. Na rozdiel od bežných plastových okien je vodotesná polyuretánová vrstva bezúdržbových strešných okien VELUX vyrábaná iba z jedného kusu. Vďaka tomu, že okná nemajú žiadne švy a ich rohy sú zaoblené, nezachytáva sa na nich vlhkosť, prach ani nečistoty. Údržba teda nie je potrebná, rám a krídlo stačí len čas od času pretrieť vlhkou handričkou.

O prirodzené vetranie sa postará inteligentná jednotka VELUX ACTIVE

O prirodzené vetranie (nie prefukovanie dosluhujúcim netesniacim rámom) a dostatok čerstvého vzduchu sa potom namiesto vás môže starať inteligentná jednotka VELUX ACTIVE with NETATMO. Senzory tohto neviditeľného sluhu strážia v interiéri správnu teplotu, vlhkosť a dostatok čistého vzduchu (obsah CO2). Na základe vyhodnotenia týchto údajov a on-line predpovedí počasia systém zaistí automatické otváranie, zatváranie a zatienenie okien.

Pred búrkou či vetrom VELUX ACTIVE vyvetrá, v prípade veľkých horúčav posunie vetranie na neskôr alebo v určitú hodinu vytiahne rolety – to keď chcete byť ráno prebudení slnečnými lúčmi. Pokiaľ nemáte nové diaľkovo ovládané strešné okná VELUX INTEGRA®, nevadí, aj staršie manuálne ovládané strešné okná VELUX je možné dodatočne vybaviť elektrickým alebo solárnym pohonom a následne ovládať inteligentným systémom VELUX ACTIVE.

Práve pre tých, ktorí si chcú zútulniť bývanie, uvažujú o výmene či vylepšení strešného okna, alebo práve stavajú, je určená dotačná akcia spoločnosti VELUX. Výhodne nakupovať môžete od 1. septembra do 31. októbra 2020, podmienkou je zaregistrovať sa do konca septembra na stránke www.viacsvetla.sk, kde nájdete aj kompletné podmienky akcie a návod, ako pri zakúpení strešných okien VELUX postupovať.

Súvisiace články:

Výmena strešného okna má zmysel
Tri strešné okná v jednom ráme prinášajú ľahkú montáž aj vysokú mieru presvetlenia
Automatická ventilácia a tienenie strešných okien od spoločnosti VELUX

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy VELUX
reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Outdoor living -  Trend, ktorý získava na popularite

Outdoor living - Trend, ktorý získava na popularite

Zverejnené 19.4. Odpočívať, pracovať, zabávať sa, jesť a pripravovať jedlo. So slnečnými lúčmi prichádza aj túžba vykonávať čo najviac aktivít na čerstvom vzduchu. Existuje niekoľko spôsobov, ako si prispôsobiť vlastný vonkajší kútik. Dôležité je v prvom rade vedieť… ísť na článok

reklama