Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 28.4.

Podkrovné schody od JAP FUTURE? Praktické riešenie v dizajnovom kabáte

Zverejnené: 25. 9. 2023

Každý majiteľ podkrovných či iných priestorov ocení komfortný a bezpečný prístup. Je jedno, či ide o novostavbu alebo objekt pred rekonštrukciou. Pre oba varianty existuje pohodlné a dostupné riešenie v podobe podkrovných schodov.

Podkrovné alebo pôdne schody uvíta každý, kto si nemôže v danom priestore dovoliť klasické schodisko a potrebuje ušetriť čo najviac miesta. Ponuka tradičného českého výrobcu JAP FUTURE je široká a zmysluplná. Premyslene ponúka riešenie v každom detaile a zahŕňa podkrovné schody do stropu aj do steny, schody sťahovacie aj skladacie, zateplené, protipožiarne, pre nízkoenergetické a pasívne domy.

Sťahovacie podkrovné schody do stropu vyrába JAP FUTURE hneď v niekoľkých variantoch. Všetky majú moderný, minimalistický dizajn, ktorý sa snúbi s praktickosťou. Po zasunutí dverí zostane len hladký strop a v žiadnom prípade nenaruší vzhľad interiéru. V základnej ponuke nájdete tri varianty schodov LUSSO. Vyberte si sami, či potrebujete schody jednoduché alebo zateplené, prípadne s protipožiarnou izoláciou a tepelnou vložkou vo vnútri veka. Pokiaľ hľadáte protipožiarne schody, ktoré spĺňajú prísne požiadavky pre nízkoenergetické a pasívne domy, pridajte do výberu aj modely ARISTO a KOMBO.

Podkrovné schody ARISTO PP. Označení PP znamená protipožiarny variant. Foto: JAP FUTURE
Podkrovné schody ARISTO PP. Označení PP znamená protipožiarny variant. Foto: JAP FUTURE
Podkrovné schody KOMBO PP. Foto: JAP FUTURE
Podkrovné schody KOMBO PP. Foto: JAP FUTURE

Do interiérov, kam nie je možné inštalovať schody do stropu, ale do steny, je v hre zaujímavá „vychytávka“, model VERTICALE. Pôdne schody VERTICALE majú drevotrieskové veko na zabudovanie do murovanej priečky. U tohto výrobku ponúka JAP FUTURE možnosť vytvoriť rám v atypických rozmeroch. Ďalšou výhodou je veľmi jednoduchá manipulácia pri rozkladaní či skladaní vrátane brzdiaceho mechanizmu proti prudkému otvoreniu. Naozaj nemusíte mať obavy, všetka manipulácia je hračkou.

Podkrovné schody VERTICALE. Foto: JAP FUTURE
Podkrovné schody VERTICALE. Foto: JAP FUTURE

Pri všetkých modeloch využíva výrobca tie najkvalitnejšie materiály, ktoré zaručujú odolnosť aj dlhú životnosť. Neoceniteľná je aj ich stabilita. Kto by sa nechcel pri používaní schodov cítiť bezpečne. Pri podkrovných schodoch JAP FUTURE tomu tak je. Celková konštrukcia odolá vysokej záťaži a navyše schody spĺňajú požiadavky na tepelnú a požiarnu odolnosť pre maximálnu bezpečnosť.

Podkrovné schody LUSSO PP. Foto: JAP FUTURE
Podkrovné schody LUSSO PP. Foto: JAP FUTURE

Konateľ JAP FUTURE, Petr Paksi dopĺňa: „Emóciám sa vo svojej práci nevyhýbame. Nestaviame však vzdušné zámky ani schody do neba. Pri konštruovaní a výrobe a to nielen podkrovných schodov, usilujeme o čo najväčšiu mieru dokonalosti, aby výsledný produkt bol po všetkých stránkach precízny v každom detaile a prinášal zákazníkom najvyššiu mieru úžitku.“

Pokiaľ premýšľate o inštalácii podkrovných schodov, nechajte sa inšpirovať na stránkach www.japcz.cz, nájdete tam aj rady skúsených profesionálov.

Čítajte tiež:

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama