Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 3.5.

Rolovacie garážové brány – ušetria čas aj peniaze

Zverejnené: 10. 12. 2023

Rolovacie garážové brány sú modernejší variant klasických, krídlových brán. Poskytujú veľa výhod a môžu ušetriť tak váš čas, ako aj peniaze. Neveríte? Čítajte ďalej a dozviete sa o rolovacích garážových bránach všetko potrebné.

Prečo by ste mali zvážiť zadováženie rolovacej brány?

Rolovacia garážová brána sa skladá z oceľových lamiel, ktoré sa pri otváraní navíjajú do boxu nad otvorom. Na rozdiel od klasickej verzie, ktorá sa otvára smerom von, rolovacia garážová brána nezaberá žiadny priestor pred garážou ani vnútri. To znamená, že môžete parkovať tesne pri bráne a využiť celú plochu garáže. Navyše v prípade nárazu vozidlom, sa dajú ľahko vymeniť len poškodené lamely.

Ako môžem ovládať rolovaciu garážovú bránu?

Rolovacia garážová brána sa veľmi ľahko ovláda. Môžete ju otvárať a zatvárať pomocou diaľkového ovládača či tlačidla na stene garáže. Zmoknutie v daždi pri otváraní brány sa tak stane minulosťou. Plusom je aj to, že nemusíte vystupovať z auta ani nič zložito ťahať. Rolovacia garážová brána vám jednoducho šetrí čas.

Vďaka rolovacej garážovej bráne ušetríte za kúrenie

Rolovacia garážová brána tiež zabraňuje strate tepla z garáže. Tesne prilieha k rámu a je vyrobená z materiálov, ktoré garáž izolujú od vonkajších podmienok. Vďaka tomu môžete ušetriť za vykurovanie garáže a znížiť tak aj svoju ekologickú stopu.

Rolovacie garážové brány a inteligentná domácnosť

Rolovacia garážová brána sa dá napojiť na inteligentnú domácnosť. Potom je jednoduché nastaviť automatické otváranie a zatváranie podľa času, polohy vozidla alebo iných podmienok. Inteligentnú domácnosť následne ovládate hlasom, gestami, dotykom či mobilným zariadením. Môžete si tiež vytvoriť scenáre, ktoré spustia určité akcie podľa času, polohy, počasia alebo iných podnetov.

Súvisiace články:

Autor: Tlačová správa
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.

Tématické odbory

reklama

Nové

Moderné bývanie s vidieckym charakterom. Ako postaviť dom v CHKO?

Moderné bývanie s vidieckym charakterom. Ako postaviť dom v CHKO?

Zverejnené 3.5. Architekt Lukáš Vetrovec si stavia rodinný dom a vlastný ateliér. Má obmedzený rozpočet, preto si projekt rozfázoval tak, aby ho postupne z vlastných zdrojov ufinancoval. Dôležitú úlohu v pláne hrá voľba jednovrstvového muriva HELUZ. ísť na článok

Screenové rolety – ideálne riešenie pre terasy, pergoly a balkóny

Screenové rolety – ideálne riešenie pre terasy, pergoly a balkóny

Zverejnené 30.4. Tieniace prvky nie sú len pomocníkom, ktorý bráni pohľadom zvonku, ale predovšetkým dokážu regulovať svetlo a teplo, ktoré preniká dovnútra vášho domu. K vhodným tieniacim prvkom dnes už nepatria len žalúzie a rolety, dnes sú mimoriadne pôsobivým,… ísť na článok

Chystáte sa stavať svojpomocne? Vyvarujte sa častých chýb!

Chystáte sa stavať svojpomocne? Vyvarujte sa častých chýb!

Zverejnené 28.4. S príchodom jari opäť začína narastať počet stavieb a rekonštrukcii. Zvažujete, že sa pustíte do realizácie domu vlastnými silami, ale nie ste si istí, či to zvládnete? Táto úloha rozhodne nie je pre každého, na druhej strane so sebou prináša popri… ísť na článok

reklama