Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 2.5.

Využite naplno možnosti screenových clôn

Zverejnené: 31. 7. 2023

Vedeli ste, že screenové clony môžete smelo využiť v každej miestnosti domu či v kancelárii? V BUILDING Shutters ponúkame rôzne typy tkanín, aby ste sa mohli sami rozhodnúť, kam ich umiestnite.

Len jeden typ screenových clôn v celom dome? Kdeže! Využívajte vonkajšie tienenie v každej miestnosti presne tak, ako vám to najviac vyhovuje. Produkty od MINIROL sa prispôsobia vášmu životnému štýlu. Máte na výber hneď z niekoľkých typov:

  • Serge
  • Soltis
  • Serge Lunar
  • a Soltis Opaque B92

Ak si pod týmito názvami v tejto chvíli nepredstavíte nič konkrétne, nezúfajte. Práve teraz si ukážeme, do akých miestností sa jednotlivé typy hodia.

Do kancelárie

Serge 1 % a Soltis 3 – 6 %

Ak vám každý deň svieti slnko priamo do kancelárie, problém vyriešia screenové clony s nižším percentom priepustnosti svetla. Do konferenčných miestností a tam, kde sa často premieta, voľte rovno blackoutovú tkaninu. O nej si prečítajte v časti spálňa.

Do obývačky

Serge 5 % a Soltis 6 – 12 %

Zatieni okná, zároveň však cez screenové clony vidíte, čo sa deje vonku. Urobte si skvelé popoludnie pri domácom kine. S tkaninou Serge či Soltis s vyšším percentom priepustnosti svetla sa zbavíte aj nepríjemných odleskov od televízie.

Spálňa

Úplne zatemňujúci typ tkaniny – teda buď model Serge Lunar, alebo Soltis Opaque B92 – vám poskytne absolútnu tmu pokojne v pravom poludní. Najviac ho využijete v spálňach či detských izbách, ako sme však naznačili vyššie, veľmi často si zákazníci vyberajú blackoutový typ screenových clôn do zasadacích miestností. Najvyššiu ochranu pred lúčmi zo všetkých našich látok vám zaistí Soltis B92: látkou neprejde viditeľné, infračervené ani ultrafialové žiarenie.

Zdá sa vám výber tkanín ako úplná alchýmia? Naši obchodní zástupcovia BUILDING Shutters vám všetko radi vysvetlia a odporučia pre každú miestnosť vhodný typ screenových clôn.

Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala a radi by ste sa dozvedeli bližšie informácie, môžete nás kontaktovať na nižšie uvedenom telefónom čísle alebo navštíviť stránky www.minirol.cz.

Autor: Tlačová správa 1) redakčne upravené
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.
reklama

Nové

Screenové rolety – ideálne riešenie pre terasy, pergoly a balkóny

Screenové rolety – ideálne riešenie pre terasy, pergoly a balkóny

Zverejnené 30.4. Tieniace prvky nie sú len pomocníkom, ktorý bráni pohľadom zvonku, ale predovšetkým dokážu regulovať svetlo a teplo, ktoré preniká dovnútra vášho domu. K vhodným tieniacim prvkom dnes už nepatria len žalúzie a rolety, dnes sú mimoriadne pôsobivým,… ísť na článok

Chystáte sa stavať svojpomocne? Vyvarujte sa častých chýb!

Chystáte sa stavať svojpomocne? Vyvarujte sa častých chýb!

Zverejnené 28.4. S príchodom jari opäť začína narastať počet stavieb a rekonštrukcii. Zvažujete, že sa pustíte do realizácie domu vlastnými silami, ale nie ste si istí, či to zvládnete? Táto úloha rozhodne nie je pre každého, na druhej strane so sebou prináša popri… ísť na článok

Ytong, drevo a sklo dali tvár novej Šarišskej stodole

Ytong, drevo a sklo dali tvár novej Šarišskej stodole

Zverejnené 26.4. Šarišská svadobná Stodola sa nachádza v lone prírody za mestom Veľký Šariš s pekným výhľadom na Šarišský hrad a okolitú prírodu. V areáli je veľa možností exteriérového posedenia či rozľahlý výbeh pre deti. Stodolu tvoria dve na seba nadväzujúce… ísť na článok

reklama