Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

WPC – WoodPlastic ponúka kompozitné dosky v prémiovom rade TERAFEST

Zverejnené: 2. 4. 2020

Česká spoločnosť WPC – Woodplastic, výrobca a dodávateľ terás, plotov a obkladov z kompozitného dreveného materiálu, ponúka terasové dosky v prémiovom rade TERAFEST. Dosky štandardných profilov s prirodzene pôsobiacimi povrchmi sú k dispozícii v mnohých prírodných farebných odtieňoch. Sortiment z moderného materiálu WoodPlastic® dopĺňajú dosky v profile MAX v šírke 195 mm.

Široké dosky s vysokou nosnosťou umožňujú vyniknúť elegantným vzorom povrchov terás a zároveň im poskytujú nezameniteľný vzhľad vďaka menšiemu množstvu škár. Profil dosiek MAX je o bezmála šesť centimetrov širší, než pri štandardných výrobkoch WoodPlastic®, čo okrem iného urýchľuje kotvenie terasy a až o tretinu znižuje spotrebu spojovacieho materiálu.

Montáž terás WoodPlastic® je pohotová

K reprezentatívnemu vzhľadu terás WoodPlastic® prispieva skryté kotvenie dosiek s pomocou kompletu SMART. Dômyselný kotviaci systém z hliníka zahŕňa spojky, klipy a nosiče, ktoré do seba presne zapadajú a zaisťujú pevnosť konštrukcie bez potreby vŕtania. Konštrukcia je pevná, odolná a možno s ňou ľahko manipulovať, čo urýchľuje montáž. Kvalitné kotvenie je základným predpokladom pre dlhú životnosť terasy bez straty jej kľúčových vlastností.

Terasy, ktoré odolajú času

Dosky WoodPlastic® dlhodobo odolávajú rozmarom počasia, sú minimálne nasiakavé a rezistentné voči bazénovej chémii aj slanej vode. Farby po vyzretí nešedivejú a zostávajú na pohľad stále príťažlivé. Všetky produkty WoodPlastic® sú príjemné na dotyk, zdravotne nezávadné a 100% recyklovateľné. Na ich protišmykovom povrchu sa netvoria triesky ani štepy a nedochádza u nich ku krúteniu, drobeniu ani lámaniu.

Kvalita dosiek je daná spôsobom výroby

Dosky zo stredočeských Bukovan sú extrudované za pomoci presnej laserovej technológie z patentovanej výrobnej zmesi. Tá obsahuje starostlivo vybranú drevitú múčku z obnoviteľných zdrojov (PEFC), obohatenú o vysokohustotný polymér podobného typu, aký sa používa v zdravotníctve. Spoločnosť WPC - Woodplastic zloženie zmesi aj technológiu výroby naďalej zdokonaľuje.

Materiál WoodPlastic® je neustále testovaný

Vo vylepšovanie materiálu a výrobných postupov firme pomáhajú vedecké ústavy a výskumné pracoviská v tuzemsku aj zahraničí. Dosky WoodPlastic® disponujú napríklad nemeckým atestom na protišmykovú odolnosť, atestom na rozmerovú stálosť a odolnosť proti prerazeniu a podrobujú sa aj testom starnutia a to či už v tuzemských, tak aj v amerických laboratóriách. Popri terasových doskách sú testovaniu podrobované aj obklady stien, okrem iného na napučanie materiálu.

Luxusné, príjemné a bezpečné povrchy

Všetky povrchy prémiových terás z radu TERAFEST sú bezpečné, na dotyk príjemné a esteticky zaujímavé. Záujemcovia si môžu vyberať z povrchov evokujúcich luxusné exotické drevo, ale aj prírodných vzorov v kombinácií s nepravidelným žíhaním. Ponuka terás z Bukovan zahŕňa aj elegantné hladké dosky s jemným povrchom, atraktívny dizajn drásaného dreva či klasiku v podobe čistých drážkovaných liniek, ideálnych pre bezpečný pohyb na terase počas dažďa, okolo bazénov alebo na nábrežiach.

Farby dosiek pôsobia prirodzene

Ponuka farebného prevedenia dosiek WoodPlastic® zahŕňa celú škálu jemných prírodných odtieňov. Tie sa pohybujú od béžového cédru cez decentný teakový, ružovkastý Merbau, čokoládový Palisander, tmavší, seriózne pôsobiaci Wenge, klasický Eben s viditeľnou štruktúrou svetlejších drevitých vlákien na čiernom pozadí až po oceľovo sivý Inox.

Každý zákazník má svojho partnera WoodPlastic®

Spoločnosť disponuje sieťou certifikovaných partnerov a montážnikov po celom Slovensku. Tí sú pripravení klientov kedykoľvek po dohode osobne navštíviť. Každému sa venujú individuálne a bezplatne. Sú vyškolení na to, aby zákazníkom pomohli vybrať tie správne dosky a následne im zadarmo vypracujú návrh terasy, vrátane nezáväznej kalkulácie. Súčasťou ponúkaných služieb sú aj podrobné informácie týkajúce sa montáže a v prípade záujmu aj finálna inštalácia vybranej terasy.

O firme

Česká spoločnosť WPC - Woodplastic patrí k popredným európskym výrobcom WPC dosiek z kompozitu čistej drevitej múčky a zdravotne nezávadného polyméru HDPE. Za dobu svojej existencie firma realizovala zákazky presahujúce plochu 500 000 m². Svoje výrobky v súčasnosti ponúka prostredníctvom mnohých vlastných terasových centier, ale aj partnerských predajní, či už na Slovensku, v Čechách, tak aj v ďalších viac ako 30 krajinách sveta.

Súvisiace články:

Treláže z materiálu WoodPlastic zdobia nový rezidenčný objekt v Bratislave
Terasy WoodPlastic ponúkajú svetovú kvalitu
Kvalitné drevoplastové kompozitné materiály WPC ponúkajú viac než len alternatívu

Autor: Kolektív autorov
Foto: Archív firmy WPC-WoodPlastic

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama