Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

WPC – WoodPlastic predstavuje na veľtrhu FOR GARDEN nové dosky Natur Plus

Zverejnené: 25. 9. 2020

Praha 23. septembra 2020 – Spoločnosť WPC – WoodPlastic, popredný český výrobca a dodávateľ originálnych terás, plotov a obkladov z dreveného kompozitu, predstavuje na veľtrhu For Garden novú dosku Natur Plus. Novinka poskytuje terasám maximálne prirodzený vzhľad dreveného povrchu. Jemne pigmentované dosky s výraznou drevenou textúrou umožňujú terasu vhodne zladiť s ostatnými prvkami exteriéru.

Nové dosky Natur Plus ponúkajú tradičné prednosti výrobkov WPC - Woodplastic: atraktívny vzhľad, mimoriadnu odolnosť a dlhú životnosť pri minimálnej potrebe údržby. Česká firma, ktorá patrí k popredným európskych výrobcom kompozitu na báze dreva, poskytuje na svoje výrobky záruku až 25 rokov.

Plnoprofilové dosky Natur Plus ponúkané v rade Premium s rozmermi 137 x 23 mm sú k dispozícii v troch rôznych farebných odtieňoch: elegantný oceľovo šedý inox, príjemne hrejivý palisander a luxusne pôsobiaci teak. Úplne nový dizajn dosiek ponúka dokonalý pocit dreveného povrchu, ale na rozdiel od klasického dreva, nevyžadujú dosky Natur Plus žiadne chemické ošetrovanie, impregnáciu ani farbenie.

Špeciálne pigmenty použité pri výrobe zmesi na dosky Natur Plus potom zaručujú ich stálofarebnosť. „Nerovnomerná pigmentácia s jemným žíhaním, ktorá zvýrazňuje prirodzený vzhľad dreveného povrchu dosiek Natur Plus je zároveň veľmi praktická, pretože na terase nie sú toľko vidieť prípadné nečistoty," konštatuje marketingová riaditeľka spoločnosti WPC - Woodplastic Jana Sosa Arias.

Vďaka použitej patentovanej zmesi a unikátnej laserovej technológii výroby odolávajú nové dosky Natur Plus všetkým rozmarom počasia, sú minimálne nasiakavé a rezistentné voči bazénovej chémii i slanej vode. Údržba terás z kompozitných dosiek WoodPlastic® spočíva v občasnom ometení nečistôt a opláchnutí vodou.

„Dosky Natur Plus pôsobia reprezentatívne, ich povrch nekĺže a zároveň je veľmi príjemný na dotyk," upozorňuje na prednosti novinky Jana Sosa Arias. Plne prefarbené dosky sú tuhé a majú veľkú nosnosť. Vďaka tomu sa nemusia kotviť k podložiu, čo uľahčuje a urýchľuje ich montáž.

Spoločnosť WPC - WoodPlastic predstavuje novú terasovú dosku Natur Plus v priebehu 14. medzinárodného veľtrhu záhradnej architektúry FOR GARDEN. Ten sa tento rok koná v pražských Letňanoch od utorka 22. do soboty 26. septembra. Experti spoločnosti budú na stánku číslo 82 pripravení návštevníkom poradiť s výberom optimálnej terasy a ponúknu im možnosť detailne sa zoznámiť s materiálom WoodPlastic®.

O firme

Česká spoločnosť WPC – WoodPlastic patrí k popredným európskym výrobcom WPC dosiek z kompozitu čistej drevenej múčky a zdravotne nezávadného polyméru HDPE. Za dobu svojej existencie firma realizovala zákazky presahujúce plochu 500 000 m². Svoje výrobky v súčasnosti predáva prostredníctvom mnohých vlastných terasových centier, ale aj partnerských predajní, či už na Slovensku, v Českej republike, tak aj v ďalších viac než 30 krajinách sveta.

Súvisiace články:

WPC-WoodPlastic ponúka kompozitné dosky v prémiovom rade Terafest
Terasy WoodPlastic ponúkajú svetovú kvalitu
Treláže z materiálu WoodPlastic zdobia nový rezidenčný objekt v Bratislave

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy WPC-WoodPlastic
reklama

Nové

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

reklama